Author Topic: poradte prosim  (Read 64505 times)

excellent

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 231
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #350 on: 16.01.2012, 14:43:07 »
lecter: Prečítaj si to ešte raz hlavne tú vetu, kde píšem o google :)

sulo: Ďakujem...vidíš, na toto som úplne zabudol, že to tak funguje...ale už nijako nezmením heslo, čo? Jedine tam prísť osobne, aby mi ho resetli?
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

lecter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 244
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #351 on: 16.01.2012, 15:17:33 »
lecter: Prečítaj si to ešte raz hlavne tú vetu, kde píšem o google :)
poznas take, ze humor, ironia? :D

excellent

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 231
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #352 on: 16.01.2012, 16:20:42 »
lecter: Prečítaj si to ešte raz hlavne tú vetu, kde píšem o google :)
poznas take, ze humor, ironia? :D

Tak už mi to dáva zmysel :D ok, prepáč...som prepracovaný  :(
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

sulo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 284
    • View Profile
    • Web
Re: poradte prosim
« Reply #353 on: 16.01.2012, 17:25:13 »
...ale už nijako nezmením heslo, čo? Jedine tam prísť osobne, aby mi ho resetli?

Áno, už len osobne.

fakovnik

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 340
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #354 on: 18.01.2012, 01:05:24 »
Neviete náhodou aké ma otváracie hodiny Elfa v hlavnej budove ?

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

genie

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 666
    • View Profile
“Any fool can use a computer.  Many do.”

domino3d

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 161
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #356 on: 12.03.2012, 19:41:22 »
neviete niekto co robi toto?
    new float[]{1}

je to to iste jak toto?

    float[] array = { 1 };
vivat academicus

sulo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 284
    • View Profile
    • Web
Re: poradte prosim
« Reply #357 on: 12.03.2012, 20:09:13 »
Áno.

float[] array = {1, 2};

má taký istý efekt ako

float[] array;
array = new float[] {1, 2};

domino3d

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 161
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #358 on: 12.03.2012, 20:27:21 »
vdaka
vivat academicus

totaluser

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 621
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #359 on: 16.03.2012, 01:04:20 »
nazdar
neviete ake ceny ma ta predajna 1. Day co je oproti TUKE?
ze ci tam je o daco lacnejsie alebo mi je jedno kde nakupim ???

vdaka

stricky

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6641
  • "LOCKnem vsetkych vratane Hun?a"
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #360 on: 26.03.2012, 19:12:06 »
caute, je nejaka stranka kde sa da vytvorit dotaznik?, ktory nasledne rozposlem a ono mi to ulozi vysledky?

xxx3

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1010
    • View Profile

stricky

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6641
  • "LOCKnem vsetkych vratane Hun?a"
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #362 on: 09.04.2012, 01:08:14 »
neviete ci je v Exceli funkcia ktora by vygenerovala cisla na zaklade priemeru vzorky a odchylky?

genie

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 666
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #363 on: 09.04.2012, 01:30:51 »
tak napriklad, ak ide o normalne rozdelenie, tak =NORMINV(RAND();priemer;smerodajnaodchylka)... obdobne pre ine rozdelenia..
“Any fool can use a computer.  Many do.”

Luk1

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 401
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #364 on: 15.04.2012, 18:18:22 »
neviete aky mail ma posilovna na j9 ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Tren

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1060
  • Fortes fortuna adiuvat
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #365 on: 15.04.2012, 18:38:32 »
myslim ze su na izbe c506..a mail je tiez taky asi, ale neviem presne, c506@.nieco.. , mozno niekto si spomenie

markus

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 916
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #366 on: 23.04.2012, 19:34:55 »
Nevie mi niekto poradit? vo WinSCP pripojil som sa na server ... a je tam po *uja suborov ... a chcem najst subor, v ktorom sa nachadza konkretny text ... je nejaka moznost ako pomocou nejakeho prikazu prehladalo obsah vstekych a vratilo subory osbahujuce vyhladavany retazec?

Makaveli

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 313
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #367 on: 23.04.2012, 23:11:50 »
ALT + F7 ??
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

markus

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 916
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #368 on: 23.04.2012, 23:49:39 »
alt+F7 hlada subory s nazvom .... ale ja potrebujem aby mi nasiel obsah suboru ... proste mam co ja viem 100 suborov a jeden v sebe obsahuje retazec ABCD ... a ked dam vyhladavat retazec ABCD tak mi vreti ten jeden subor

Makaveli

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 313
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #369 on: 24.04.2012, 02:59:13 »
aha tak to neviem ako sa da
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

Agamemnon

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2942
  • Per aspera ad Astra
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #370 on: 24.04.2012, 03:32:51 »
vieš sa tam pripojiť cez putty?
All code is crap.

42

markus

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 916
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #371 on: 24.04.2012, 14:20:28 »
hej ide to aj cez putty

Agamemnon

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2942
  • Per aspera ad Astra
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #372 on: 24.04.2012, 14:50:45 »
All code is crap.

42

markus

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 916
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #373 on: 24.04.2012, 20:15:00 »
ok fungovalo to ale nepomohlo mi to :D ale vdaka pekne :D

v_oid

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 631
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #374 on: 24.04.2012, 20:45:24 »
Jakze nie vyskusal si vsetkych 4760000 navodov na googli?