Author Topic: poradte prosim  (Read 64503 times)

Brand

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 317
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #400 on: 15.08.2012, 14:17:37 »
Da sa aj pred zapisom, staci potom dodatocne priniest potvrdenie o navsteve skoly.

Tren

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1060
  • Fortes fortuna adiuvat
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #401 on: 15.08.2012, 15:33:45 »
diky  :)

Makaveli

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 313
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #402 on: 15.08.2012, 23:26:31 »
Od kedy sa nadštandartná dĺžka študia nedá vyplatiť cez šek ale len osobne?

"Poplatok za štúdium, ktoré trvá dlhšie ako štandartná dĺžka  - platit v pokladni Dekanátu  "
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

genie

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 666
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #403 on: 16.08.2012, 00:06:56 »
lol:D ked som platila ja, tak jeden rok bolo treba osobne, druhy rok na ucet,treti rok len cez banku :D

btw. nemas jedno ci zaplatis z uctu,alebo pojdes pred zapisom na tu pokladnu?
“Any fool can use a computer.  Many do.”

Makaveli

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 313
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #404 on: 16.08.2012, 01:01:44 »
tak nemam jedno :D lebo len taka cesta do ke a spať ma nelaka kvoli jedne veci :D a ze uz sa  neda ani v den zapisu zaplatit??ak sa to vobec dakedy dalo :Da mam dost ze si treba ist vziat sek  :ohmygod: ako keby to  nestaci tiez vyplatit cez banku resp. IB ale oni potrebuju ustrizok zo seku jaj...
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

genie

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 666
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #405 on: 16.08.2012, 02:20:27 »
tak ja som platila vacsinou v den zapisu a v pohode :) minuly rok som neplatila, tak neviem,ci sa daco zmenilo :D
“Any fool can use a computer.  Many do.”

Makaveli

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 313
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #406 on: 18.08.2012, 21:21:06 »
a neviete niekto aké ma otvaracie hodiny  pokladna  dekanátu FBERG a pre istotu ze je to niekde par dveri od studijneho ?)
« Last Edit: 18.08.2012, 21:23:57 by Makaveli »
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

Marek_Baranica

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 255
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #407 on: 19.08.2012, 15:55:48 »
zase len buzeracia ludi

nejaka teta si tam zmyslel ze tento rok to bude takto a za to dostala premie lebo vymyslela teplu vodu, nabuduce bude ze cez banku, potom sek, potom osobne, potom banka... stale to akoze budu inovovat a akoze sa bude zlepsovat kvalita a akoze dostanu aj premie za to a akoze aj dokazu na papieri dat najavo ze ake je to efektivne a neviem co...

ale ty skus daco povedat hlupy student, ony na to maju skolu (verejna sprava)

zase raz v nasom kocurkove plati: drz hubu, zaplat, a padluj

neprihlaseny pouzivatel

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
  • alias Guest; co pijes?
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #408 on: 05.09.2012, 05:50:07 »
nevie niekto z ktorych sidlisk/ulic sa antikari pripajaju do netu cez GW 88.212.36.39 a 88.212.37.77 ? kto mi zisti ma u mna 5 piv  :thumbs-up:
life can be cruel... like peeing on babies

fakovnik

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 340
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #409 on: 05.09.2012, 19:33:18 »
Otázka: Predĺži mi zľavu na BČK ten terminál už aj teraz ne ?

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

jedi55

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #410 on: 05.09.2012, 19:40:02 »
Otázka: Predĺži mi zľavu na BČK ten terminál už aj teraz ne ?

Ak už máš uhradené zápisné na tento rok tak áno  :)

login

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #411 on: 05.09.2012, 22:42:43 »
Otázka: Predĺži mi zľavu na BČK ten terminál už aj teraz ne ?

Ak už máš uhradené zápisné na tento rok tak áno  :)

ja ešte uhradené nemám a terminál mi obnovil aj tak...

stricky

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6641
  • "LOCKnem vsetkych vratane Hun?a"
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #412 on: 09.09.2012, 00:56:10 »

robo7691

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #413 on: 28.09.2012, 22:40:27 »
Potrebujem nainstalovat Fedoru ako druhy OS. Teraz mam W7. Disk mam rozdelený na tri particie. Jeden ma 100GB tu je OS, druhy 500 gb a tretí je prazdny ma 50GB a tu chcem dat Fedoru. Problem je ten ze pri instalacii mi zobrazuje len prvé 2 disky a tento prazdny nie.
Kde moze byt chyba?

esperian

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 873
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #414 on: 30.09.2012, 03:37:10 »
Ahojte, nemate niketo v PC prednasky zo zakladov soft. inzinierstva ?? ak hej tak prosim upnite to niekde .. dik

dEVIANT

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1311
  • Robím, čo môžem. Keď nerobím, nemôžem!
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #415 on: 01.10.2012, 01:28:03 »
Ahojte, nemate niketo v PC prednasky zo zakladov soft. inzinierstva ?? ak hej tak prosim upnite to niekde .. dik

http://www.sendspace.com/file/d22jys

Toto som mal v PC. Ale je to 2 roky staré.
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

esperian

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 873
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #416 on: 01.10.2012, 01:49:20 »
Ahojte, nemate niketo v PC prednasky zo zakladov soft. inzinierstva ?? ak hej tak prosim upnite to niekde .. dik

http://www.sendspace.com/file/d22jys

Toto som mal v PC. Ale je to 2 roky staré.

dik moc  ;)

AnvilOfFury

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 220
    • View Profile
Antik
« Reply #417 on: 10.10.2012, 03:28:48 »
Niekto kto má Antik... ako je to s pripojením viacerých zariadení (dajme tomu pre príklad 6 zariadení)? V ich cenníku sú programy STANDART a PLUS (http://antik.sk/Antik_Tarifa_internet_euro_skk__od_01_01_2012.pdf) pričom pri PLUS je dopísaný text: "Pripojenie až 4 počítačov k prípojke prostredníctvom routra (typ záleží od ponuky)." Moja otázka jednoducho znie: program STANDART + vlastný router po legálnej stránke?
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

Cadmus

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 89
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #418 on: 10.10.2012, 03:58:52 »
v pohode. neriesia to. ja som im raz priamo povedal, ze nech si nezapisuju MAC pocitaca (ked skusali, ci ide), ze tam dam este router... a povedali, ze ok.

AnvilOfFury

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 220
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #419 on: 10.10.2012, 04:16:12 »
Ďakujem za odpoveď, len mi potom nedá to, že čím sa líši ten druhý program (okrem emailu). A s routermi je to v Antiku ako? Sú vraj potrebné špecifické nie hocijaké. Používa Antik DHCP alebo sa IP nastavuje manuálne?
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

totaluser

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 621
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #420 on: 10.10.2012, 04:22:31 »
viacmenej hocaky model co dodrzuje standardy je fajn

pamatam na casy, ked starsie ASUSy s original FW mali problem lebo aj na WAN porte posielaliBPDU ramce a nasledne ich BPDU Guard na switchporte odrezal
v tom case sa to riesilo alternatyvnym FW, kde vsetko ficalo ako malo (DD-WRT/OpenWRT)