Author Topic: poradte prosim  (Read 64506 times)

_pici_

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #325 on: 03.10.2011, 03:37:30 »
 dakujem za odpoved   :)

excellent

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 231
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #326 on: 10.10.2011, 04:58:51 »
Potrebujem pomôcť. Vedeli by ste mi niekto zohnať ten biely pánt spod klávesy z klávesnice od notebooku, presnejšie je to HP Pavilion (asi sú pánty rovnaké pre všetky klávesnice z tej rady). Tých pántov sú asi 3 veľkosti, potreboval by som ten najväčší aký sa dáva pod enter,capslock,backspace,...Určite by sme sa vedeli dohodnúť aj na nejak finančnej odmene  :)
Na obrázku je uvedený približný rozmer pántu:


Veľmi by ste mi pomohli  :)
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

mato99

  • Newbie
  • *
  • Posts: 44
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #327 on: 10.10.2011, 06:20:01 »
na http://www.ebay.co.uk kupis samostatne klavesy za par supov.. u nas asi len jedine cele klavesnice

excellent

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 231
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #328 on: 10.10.2011, 15:31:17 »
7€  :( Skôr, či by niekto nemal starú rozobratú
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

Luk1

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 401
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #329 on: 02.11.2011, 19:39:57 »
Poznate nejake free svn pre visual studio ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

domino3d

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 161
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #330 on: 02.11.2011, 23:03:40 »
Poznate nejake free svn pre visual studio ?
assembla
vivat academicus

Havran

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2003
  • Here comes the fuzz
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #331 on: 25.11.2011, 21:03:56 »
OK takze comp robi divne veci. Zamrzava stylom asi takym ze najprv prestane reagovat a da sa hybat len mysou asi o 5 sec sa prestane aj mys hybat (kurzor) a o dalsich asi 5 sec sa vypne monitor (stylom ze nabehne cierna obrazovak ale monitor nijako svoj rezim nezmeni, to znamena ze sa nevypne ani neprejde do usporneho rezimu) mate niekto nejake napady v com by mohol byt problem (komponent) ? ja to typujem na graficku kartu ale nie som si isty
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Tren

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1060
  • Fortes fortuna adiuvat
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #332 on: 25.11.2011, 21:09:18 »
OK takze comp robi divne veci. Zamrzava stylom asi takym ze najprv prestane reagovat a da sa hybat len mysou asi o 5 sec sa prestane aj mys hybat (kurzor) a o dalsich asi 5 sec sa vypne monitor (stylom ze nabehne cierna obrazovak ale monitor nijako svoj rezim nezmeni, to znamena ze sa nevypne ani neprejde do usporneho rezimu) mate niekto nejake napady v com by mohol byt problem (komponent) ? ja to typujem na graficku kartu ale nie som si isty
ak mas moznost tak skus vymenit zdroj a tak skus ze co stvara

mishelka

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4269
  • Bacikova, nie Kreutzova. Bacikova!! :D
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #333 on: 26.11.2011, 19:10:31 »
OK takze comp robi divne veci. Zamrzava stylom asi takym ze najprv prestane reagovat a da sa hybat len mysou asi o 5 sec sa prestane aj mys hybat (kurzor) a o dalsich asi 5 sec sa vypne monitor (stylom ze nabehne cierna obrazovak ale monitor nijako svoj rezim nezmeni, to znamena ze sa nevypne ani neprejde do usporneho rezimu) mate niekto nejake napady v com by mohol byt problem (komponent) ? ja to typujem na graficku kartu ale nie som si isty
ak mas moznost tak skus vymenit zdroj a tak skus ze co stvara
graficka to urcite nebude, bud zdroj alebo mozno mozno mozno zakladova doska...
  

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Havran

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2003
  • Here comes the fuzz
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #334 on: 26.11.2011, 19:28:22 »
ok tak skusim najprv ten zdroj vymenit a uvidim
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

sri

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 644
    • View Profile
    • ACEQES, s.r.o.
Re: poradte prosim
« Reply #335 on: 01.12.2011, 20:22:42 »
Prosim Vas, viete niekto, ako poslat peniaze do USA na ucet v CitiBank NA (smiesna suma, zda sa mi ze 4.35 USD) ? Mal som webhosting ucet u 1and1.com , ktory som zrusil, lebo som  ho viac nepotreboval, ale za prvy mesiac dalsieho obdobia mi vznikol tento "dlh" ... Kedze ucet je zruseny, neda sa tam prihlasit a zmenit si Debit Card Details, aby si to stiahli ... Teraz mi od nich chodia automaticke upomienky a ze vraj ked to nezaplatim, daju ma na Debt Collection Agency, zaco je dalsi poplatok . Komunikoval som aj s ich Billing department, tak ked konecne pochopili co chcem, tak mi dali iba cislo uctu do CitiBank a ze to mam zaplatit "by wire transfer".

Samozrejme by bolo najlepsie, ak by niekto vedel o nejakom lacnom sposobe, banky si zato uctuju nekrestanske poplatky ... ale ked nie, tak to zrejme budem musiet zaplatit, co uz :/
Inak, neviem ci mi realne nieco hrozi na SVK ak to nezaplatim, ale nechcem aby sa mi stalo, ze niekedy v buducnosti pridem do USA a zavru ma este na letisku :D
« Last Edit: 01.12.2011, 20:24:35 by sri »

Tren

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1060
  • Fortes fortuna adiuvat
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #336 on: 02.12.2011, 01:31:07 »
potreboval by som najst jednu fotku, ktora tu bola na fore. fotka co prikladam bola prerobena niekym na atraktivnejsiu :D a neviem ju najst, neviem ani v ktorom topicku to bolo , dakujem

sri

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 644
    • View Profile
    • ACEQES, s.r.o.
Re: poradte prosim
« Reply #337 on: 02.12.2011, 02:00:17 »
potreboval by som najst jednu fotku, ktora tu bola na fore. fotka co prikladam bola prerobena niekym na atraktivnejsiu :D a neviem ju najst, neviem ani v ktorom topicku to bolo , dakujem
Myslis http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/co-by-ste-uvitali-na-tu-ke-com/msg218012/#msg218012 ? NZ ;)

Inak na svoju otazku som uz v podstate nasiel odpoved, Postova banka to vraj posle za LEN 4 euri  :o , zajtra to idem skusit... 

Tren

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1060
  • Fortes fortuna adiuvat
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #338 on: 02.12.2011, 02:04:23 »
potreboval by som najst jednu fotku, ktora tu bola na fore. fotka co prikladam bola prerobena niekym na atraktivnejsiu :D a neviem ju najst, neviem ani v ktorom topicku to bolo , dakujem
Myslis http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/co-by-ste-uvitali-na-tu-ke-com/msg218012/#msg218012 ? NZ ;)

Inak na svoju otazku som uz v podstate nasiel odpoved, Postova banka to vraj posle za LEN 4 euri  :o , zajtra to idem skusit...
ano ano, toto dakujem, pomohol si velmi  :)

stricky

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6641
  • "LOCKnem vsetkych vratane Hun?a"
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #339 on: 04.12.2011, 14:39:59 »
da sa mp3 dopalit na existujuce neuzavrete audio cd? (aby sa prekonvcertovalo mp3 na audio) ????

ercole

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 95
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #340 on: 04.12.2011, 16:08:04 »
Tiež mám otázku: Dalo by sa nejakým programom opraviť videozáznam na DVD? Videozáznam každých asi 10s začne silno zrniť (nevidno obraz), zrnenie trvá tak 4-5s, takže plynulé pozeranie je nemožné.
Elektroenergetika - 1. ročník

Havran

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2003
  • Here comes the fuzz
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #341 on: 05.12.2011, 21:55:00 »
da sa mp3 dopalit na existujuce neuzavrete audio cd? (aby sa prekonvcertovalo mp3 na audio) ????

tak teoreticky by to malo ist, Nero ti sam skonvertoval Mp3 na normalne audio ked si to dal tak napalit, dopalovat data tiez islo, ale takto spolu asi len vyskusat treba
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Havran

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2003
  • Here comes the fuzz
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #342 on: 02.01.2012, 02:02:37 »
zacina sa mi prehrievat procak, aka je zhruba teplota pri ktorej uz by som sa mal zacat bat o procesor ? (AMD)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

totaluser

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 621
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #343 on: 02.01.2012, 02:14:19 »
zacina sa mi prehrievat procak, aka je zhruba teplota pri ktorej uz by som sa mal zacat bat o procesor ? (AMD)

zalezi od napatia, ktore pustas do jadra, od sposobu merania teploty (senzor v jadre vs senzor, ktorym mera doska teplotu puzdra), od vyrobneho procesu,....

napis co mas a aku mas teplotu
inac ak sa prehrieva, tak by mal zacat throtlle-ovat a v kritickom pripade sa vypnut, teda aspon Phenomy a podobne CPU

paloSK

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 613
  • :D
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #344 on: 02.01.2012, 04:03:15 »
zacina sa mi prehrievat procak, aka je zhruba teplota pri ktorej uz by som sa mal zacat bat o procesor ? (AMD)
Bat sa on nemusis, ma tepelnu poistku. A inac zalezi dost od typu ale väcsinou su pri nich uvadzane max teploty dost vysoke. Odporucam aby si si nasiel na nete specifikaciu toho tvojho konkretneho typu a tam pozrel max teplotu. No ked sa ti prehrieva tak bude treba skontrolovat upevnenie a funkcnost chladica.
:D

markus

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 916
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #345 on: 02.01.2012, 16:26:24 »
Na starej asuske som mal teplotu procaka bezne cez 70° :D pri hrani hier aj 90° :D hucala jak triskove lietadlo :D

Havran

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2003
  • Here comes the fuzz
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #346 on: 02.01.2012, 23:35:03 »
sak praveze sa mi vypinal comp a ma to sralo, ale uz som vycistil chladic a teraz to uz je v pohode

no ale mam dalsi problem, mam doma router(prepusta multicast) a antik iptv sa mi i tak saha, proste zapne sa, ide asi 2-5 minut a potom sa sekne, nasledne treba znova kliknut na nejaku stanicu a sa rozbehne znova ale potom sa zase sekne a tak to ide dookola, kym bol kabel priamo v pc tak to nerobilo
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

excellent

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 231
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #347 on: 16.01.2012, 10:18:14 »
Čaute,
v poslednom čase sa nemôžem prihlásiť na svoj účet na hrone. Skúšal som z viacerých IP, prihlasoval som sa pravidelne a išlo to a zrazu nejde. Kuk sem

http://imgur.com/a/JNYbI

PuTTy mi zahlásil fatal error: Server unexpectedly closed network connection. Nejaký maník by vedel, kde je chyba?
BTW: áno, použil som aj google, ale bezvýsledne pre mňa

Ďakujem za každú odpoveď :)
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

lecter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 244
    • View Profile
Re: poradte prosim
« Reply #348 on: 16.01.2012, 11:27:46 »
Čaute,
v poslednom čase sa nemôžem prihlásiť na svoj účet na hrone. Skúšal som z viacerých IP, prihlasoval som sa pravidelne a išlo to a zrazu nejde. Kuk sem

http://imgur.com/a/JNYbI

PuTTy mi zahlásil fatal error: Server unexpectedly closed network connection. Nejaký maník by vedel, kde je chyba?
BTW: áno, použil som aj google, ale bezvýsledne pre mňa

Ďakujem za každú odpoveď :)
UTFG :D :D :D :D :D :D

sulo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 284
    • View Profile
    • Web
Re: poradte prosim
« Reply #349 on: 16.01.2012, 12:49:03 »
Zdá sa mi, že na Hrone si treba meniť heslo každé 3 mesiace, inak sa zablokuje účet.