• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Teoreticka informatika

Started by ApokalypS, 28.09.2009, 16:40:09

« predchdzajce - alie »

LONEr

carin

pozname iba stav 1:1 (z 24)  :ohmigod:

sri

Nema niekto odkaz na dobre vysvetlene Turingovsky vypocitatelne funkcie (vratane toho PSI predtym)? zo skript nerozumiem.. Vdaka :)

Quote from: carin on  28.01.2010, 03:54:12
pozname iba stav 1:1 (z 24)  :ohmigod:
Tak ti ostatni asi piju ... cize dobre znamenie ;D (Alebo este horsia moznost, ze su najebani a isli sa vyspat - co asi urobim aj ja ked v piatok neprejdem a budem spat aspon do nedele :D )

puq

ano pijeme :P ale bola bilancia 3:6(6tich poslal hudini prec) a este aj bolo ludi cca 5-6 co ani neboli na vyhodnoteni...ale akurat ked islo do tuheho, tak prisiel korecko a zobral cca 6-7 pisomky a on neskusal ale len popocital body...:D cize 69 D aleeeluja :D mam to z krku :D

kOsTi

len poznamenam ze sa pripravte na poriadne stresujuce cakanie pred kabinetom :D
:trestac:

Viper_No1

Korecko si zobral len tych, ktorych hudak oznacil ako, ze s nimi nemusi podebatovat uz... t.j., ze bud mali celkom tak slusne napisane, alebo mali FX iste
3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"

puq

.dusan.

Zdravim.
Neviete niekto kde najdem veci o: Metaalgebre algoritmov, Dijkstrovej algebre a z prikladov term do algebry Janova a tiez cosi na zostrojenie algoritmu Dijstra?

Diki

carin

Quote from: .dusan. on  28.01.2010, 16:36:07
Zdravim.
Neviete niekto kde najdem veci o: Metaalgebre algoritmov, Dijkstrovej algebre a z prikladov term do algebry Janova a tiez cosi na zostrojenie algoritmu Dijstra?

Diki

Teoriu najdes v SH_algAlgoritmov_final.pdf.
K Dijkstrovej mas nieco uz na str.11, kde sa definuje predikatory a operatory v AD pouzite potom pri zostrojovani Bubble na str. 13. Inak AD je na str.16. a AJ na str.18.

zuzanka

a kolki zrobili vcera? hudak bol este taky nesvojpravny jak na zaciatku?
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

roman5555

ma niekto aj nejake dobre tahaky ?? alebo bomby ??

sri

Quote from: roman5555 on  28.01.2010, 18:33:12
ma niekto aj nejake dobre tahaky ?? alebo bomby ??
tahak je tu: http://holow.wz.cz/ti.html
bomby si radsej napis sam, neviem ci by bolo dobre aby si pisal rozne casti pisomky roznym pismom ;D

roman5555

No jasne ze sam :D :D len so myslel ci vypracovane ktore by som prepisal :D

puq

inac mozno to pomoze...ale ako sa vyjadril

Quote from: Viper_No1 on  28.01.2010, 05:41:38
Korecko si zobral len tych, ktorych hudak oznacil ako, ze s nimi nemusi podebatovat uz... t.j., ze bud mali celkom tak slusne napisane, alebo mali FX iste

tak sa snazte ku vsetkemu co rozumiete aj pisat priamo do pisomky...lebo ja som napriklad mal turingovsky vypocitatelne funkcie a ako su tam tie instrukcne kody, a dosiahnutelnost konfiguracii atd...tak ja som ku vsetkemu slovne napisal co to zname...a mozno preto ma hudak nepotreboval preskusat...lebo videl ze chapem co to znamena...ale to je len moja teoria :)

.dusan.

Neviem nikde najst priklad na prevod do algebry Janova.  :'(  Mate to niekde niekto?
diki

kOsTi

priklad 31. v eminkinych vypracovanych prikladoch TI-priklady.pdf

.dusan.

roman5555

Nema niekto vypracovane otazky ???

kOsTi

Quote from: eminkaa on  30.12.2009, 03:39:05
fiha, ti, co to maju siedmeho, to uz aby ste sa zacali ucit, pokial nechcete ist na bomby.... ap
snad vam toto pomoze a bude sa vam lepsie ucit:
http://www.web-share.net/download/file/item/TI.pdf_44149
http://www.web-share.net/download/file/item/TI-priklady.pdf_44151
dopredu vas prosim, nepiste mi spravy, ci to staci/nestaci na skusku. ten, kto ma kusok rozumu a popremysla nad tym, co tam je napisane, tak to musi dokazat posudit aj sam...
pekne ucenie a este krajsie lietanie vam prajem :emot-LMAO:

TradeMark

Ja nechapem jak on opravuje... citam ze nikoho sa pomaly nic nepyta, ustne v pohode a buch 6 ludi prejde z 23.
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

danielmi

ja uz tu pre istotu radsej ani nejdem,znervoznovat sa :D
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

kOsTi

Quote from: TradeMark on  28.01.2010, 23:09:58
Ja nechapem jak on opravuje... citam ze nikoho sa pomaly nic nepyta, ustne v pohode a buch 6 ludi prejde z 23.

jak nic sa nepyta? sak kazdeho sa pyta :)

puq

ako ja som sa to vcera snazil pochopit ale nedalo sa :) par ludi poslo na tom ze sa nevedia dobre vyjadrovat...jednej holke po 30 minutach skusania a aj mu odznova otazku musela napisat, lebo sa mu zdalo ze je opisana...vsetko mu napisala aj povedala...a on jej s usmevom povedal ze: vidim ze to viete tak pridte aj nabuduce...nechapacka...cudny je no :D

buhehe

ja mu urcite vsetko nepoviem takze mu uz ostava iba zistit co neviem aby ma mohol vyrazit :D

ppt

ja som mal obcas taky pocit, ze som mu radsej nemal napisat do pisomky vsetko co som vedel - aby mi mohol davat na ustnej take otazky, na ktore by som mu vedel odpovedat