Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - HawkSVK

Pages: [1]
1
2. ročník / Predmety v 3. ročníku
« on: 16.06.2014, 01:43:02 »
Ahojte,
mohli by ste mi napísať niejaké info o týchto PV predmetoch, ktoré budú v 3. ročníku LS?

- Bezpečnosť v Internete
- Technológie budovania IS I

Aká je ich náročnosť (časová,...  ;D môžete aj porovnať s niečím čo bolo v 1./2. ročníku). Oplatí sa mi ich zapísať obe alebo to bude zbytočne zaťažujúce?(z druháku neprenášam žiaden predmet). Čo sa cca robí na tých predmetoch?
Všimol som si, že pominulé roky bolo aj aspektové programovanie, teraz to tam nieje (možno zajtra pribudne?  ??? ).
V zimnom medzi DP a APS to je jasné, kedže niesom sieťar.  ;D
Ďakujem.

2
1. ročník / Re: Dudáš - elektrotechnika
« on: 27.03.2014, 20:49:09 »
Pokial sa nemýlim, tak študent má právo na jednu opravnú písomku. (ak je to skúška, tak 2 pokial si už nevyčerpal svoje dekanské termíny, je to všetko niekde v študijnom poriadku tuším). Takže jednu určite budete mať, ale viac by som nečakal. Minulý rok, ked som mal elektro ale s iným cvičiacim, tak mali opravnú tiež až v posledných týždňoch a mám pocit, že to bola opravná, v ktorej mali ale veci z prvého aj druhého zápočtu, čo viacerí nečakali. Aký je ale Dudáš na cvikách z elektra neviem, kedže minulý, asi aj predminulý rok len prednášal a cvika z elektra nemal žiadne.

3
1. ročník / Re: Dudáš - elektrotechnika
« on: 22.03.2014, 23:31:20 »
Spraviť sa dá, mám za sebou už ZEI aj elektro, obe s ním, ajked to ZEI bolo na poslený možný termín.  :D Minulý a predminulý rok s ním tuším nikto nemal zápočet, bol len prednášajúci/skúšajúci a na opravnom termíne bolo viac ludí ako na riadnom, cca 7 ludí z vyše neviem kolko 100-200 spravilo na riadnom. Určite si treba nájsť čas na prerátanie niejakých príkladov, a dávať pozor, lebo on vie strhnúť max bodov aj ked máš úlne všetko a chýba ti len prúd v schéme vyznačený (skúsenosť) a podobné maličkosti.

4
1. ročník / Re: Cvicenia zo ZIM
« on: 22.12.2013, 00:20:55 »
Tym by som si nebol taky isty, kedze z minuleho roku nejeden prenasa.

Pages: [1]