Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - LukasSJF

Pages: [1] 2
1
O ničom / Re: nema niekto niekoho znameho v antiku ?
« on: 03.11.2010, 00:50:35 »
Tu si pozri ci patris pod ulicu: http://www.tahanovce.antik.sk/dostupnost-sluzieb

To vazne ak zostanes u Antiku 2 roky dostanes sluzby zadarmo?
Zaujimave, Extel ma poprdeli.

Kdesi som cital ze ma problem Antik s bytovym druzstvom, nedovoluje natahat kable. Pritom ludia chcu a nevedia sa dohodnut. Mozno Extel robi vsetko preto aby sa udrzali. Myslim si ze Antik je v Kosiciach bezkonkurencny.

2
O ničom / skripta v elektronickej forme
« on: 17.10.2010, 21:34:32 »
Nieco take ako nechodimnaprednasky.sk poznate? googlim ale neviem najst vhodne nazvoslovie pre ten spravny index. Poradte daco. Potrebujem skripta na nejake predmety pre SJF - TOZP.

3
Bazár / Re: Tabula kupa / predaj
« on: 24.09.2010, 00:59:14 »
Ak stale piseme o Letnej 9/A a dvojitom vchode, vysuvacie dvere tak OK, tusim kde.
Chcem sa este opytat ake mate skusenosti s inzerciou. Da sa pochodit? Alebo je to skor bajocko resp. tocenie sa okolo horucej kase.
Testy a podobne? Ci to som velky optimista?


4
Bazár / Re: Tabula kupa / predaj
« on: 24.09.2010, 00:49:06 »
Pri vstupe na Letnu9/A? Na lavo paternoster a na pravo je ta tabula?

5
Bazár / Tabula kupa / predaj
« on: 24.09.2010, 00:28:29 »
Je na tuke nejaka tabula kde studenti vycapuju ponuky (kupa, predaj, doucovanie)? Ak ano kde sa nachadza tato tabula?

6
SjF board / Vsedne dni na akademickej pode
« on: 20.09.2010, 19:42:01 »
Noooo, dostal som sa na chvilocku na internet tak sa vam musim pochvalit ako bolo prvy den. Rano riadna plnka v areali TUKE. Pri vchode na L9 oznam na stene s budovami pre lepsie zorientovanie. Napokon tu svoju po 15 minutovom bludeni som nasiel. Rano matika normalne ucenie sa resp. cvicenie sme mali. Bolo nas v triede asi tak do 30 co je celkom dost na to ze len cvika. Pocul som ze na inych skolach su na cvikach tak max. 15 ludi. Result z matematiky, mam co dohanat. Pozrel som si na katedre matematiky co ma caka, tak sa mi hlavicka zakrutila. Dnesny den je krasny slnecny, no zacinam si uvedomovat ze az take ruzove dalsie tyzdne nebudu. Je tu niekto z TOZP?

Rad by som prispieval do tejto temy aj v nasledujuce dni, tyzdne, nebudem zakazdym vytvarat novu temu. Aby bolo forum prehladne.

7
SjF board / Re: Co s pondelkom 20.9.? + nieco navyse
« on: 19.09.2010, 19:30:23 »
Ako to ze v MAISe nebude natukany rozvrh? Ved teraz ked si dam zobrazit rozvrh tak je tam tabulka s casmi a je tam predmet telesna vychova. Pribudnu tam aj ostatne nie? A plast na chemiu?

8
SjF board / Re: Co s pondelkom 20.9.? + nieco navyse
« on: 19.09.2010, 19:01:35 »
coze? ako mam tomu porozumiet ze je to len dobrovolne? myslel som ze je povinnostou prvaka sa zucastnit na tomto "ceremoniali" o 11tej hodine v Aule Maxima a potom podla okolnosti sa prisposobim prinajlepsom papa uvidime sa zajtra utorok na normalnom vyucovani. takze uz brat veci so sebou?
ked bol zapis vobec ani nespominali kedy sa ide do skoly. to iba na cdecku co som dostal je tam pdf subor kde sa pise ze je uvitaci ceremonial.
to s tou pisomkou hned v prvy den ani nezartuj ja som z chemii vytrety, naposledy som ju mal na zakladnej skole  ap
idem si teda pripravit nejake zosity a schopne pera, lebo zda sa ze zajtra po dlhom case ma bude velmi boliet ruka z tolkeho pisania  :mishela :ohmygod:
to uz aj pravitko si mam zobrat? normalne som sokovany.



inac v MAIS ani nemam dostupny rozvrh len telesnu este to tam nenatukali. este ste mi nenapisali co s plastom ci mi ho bude treba.

9
SjF board / Co s pondelkom 20.9.? + nieco navyse
« on: 19.09.2010, 04:52:29 »
O 11 v Aule Maxima. Ako to bude dlho trvat? Potom sa uci alebo co nasleduje? Zaujima ma informacia len pre prvakov. Pondelok bude v podani lazo plazo?
Zobrat len zosit a pero? Utorok sa uz riadi rozvrhom? Este sa chcem opytat ci vyzaduje profesor na hodine chemie plast. Budu sa robit take fokusy pokusy ze mi ostane diera na obleceni? Inac co poviete na rozvrh? Az na to ze ho zverejnili na poslednu chvilu sa zda byt celkom OK.

10
O ničom / Re: co vsetko na TUKE laguje?
« on: 12.09.2010, 00:40:03 »
OK a este ma zaujima ci sa vyuziva studentsky email aktivne. Zasielaju na studentske emaily nieco?

11
O ničom / Re: co vsetko na TUKE laguje?
« on: 11.09.2010, 18:16:52 »
Tu je nejake rozhranie: https://stravovanie.tuke.sk/WebKredit/ a hore je Login a Heslo. S tym sa da robit nieco nie? Rezervovat jedlo alebo skontrolovat zostatok na ISIC karte. Ako ziskam login?

12
O ničom / Re: co vsetko na TUKE laguje?
« on: 11.09.2010, 18:12:30 »
Web stranka do skolskej jedalni je tu: http://www.tuke.sk/sdtu/
MAIS prihlasovacie udaje nefunguju a registracia neexistuje. Co sa s tym da urobit ked sa chcem stravovat v skolskej jedalni?

13
O ničom / Re: co vsetko na TUKE laguje?
« on: 11.09.2010, 17:46:50 »
Prepacte, ale pisal som to v rychlosti. Kazdopadne som len chcel vediet aky email server ma TUKE a taktiez na akom stroji bezi MAIS kedze sa na fore spominaju problemy v case vytazenia. Druhu vec co som chcel vediet bola, aky login pouzit do portalu skolskej jedalni.

14
O ničom / Re: co vsetko na TUKE laguje?
« on: 11.09.2010, 04:09:51 »
Ved ja chapem tak by mohli dat odkaz na facebook. Nech je nejaka skupina ludi aktivna. Ved len pre vypomahanie si kvoli nicomu inemu. Ci len kvoli tomu ze by nemala forum pod palcom?

15
O ničom / Re: co vsetko na TUKE laguje?
« on: 11.09.2010, 04:05:18 »
Este som chcel dodat kludne by mohla byt ikona na tuke.sk na toto forum pre lepsie vypomahanie si.

16
O ničom / co vsetko na TUKE laguje?
« on: 11.09.2010, 04:03:02 »
Hi all. Uz nejaky ten tyzden browsujem po fore tu-ke.com a ocenujem toto forum lebo taky clovek co nepozna ex studenta tuke tak si myslim ze strateny pripad. Pomoze toto forum sa zorientovat v nejakych veciach. Moja otazka na vas potrebujem nazory na zodpovedanie. Mal som moznost najst na fore niekolko prispevkov ohladom MAIS toho modularneho akademickeho systemu. Vraj to nie je ziadna slava pisali ste vedeniu firmy list ktory som nemal moznost precitat lebo odkaz co ma niekto v podpise je neaktivny z nejakeho dovodu. Kazdopadne nevydareny system? Pytam sa vas lebo budem s nim pracovat sice uz aj teraz som nazrel neni to zle je to rychle len zvykli ste napisat ze ked je obdobie zapisovania system pada je nestabilny takze si to asi uzijem mam taky pocit. Dostal som email konto ktore je uz aktivne. Naloguvava ma do 3 sekund co nie je zle ale pytam sa vas co za konfiguraciu ma ten server kde bezi email server? Nie su problemy s postovym serverom? Lebo ked su ja si presmerujem radsej postu na moj imap / pop3 postovy server nemam chut sa s tym babrat. 100mb kapacita si myslim ze postacuje len nikde nie je napisane kolko sa da priloha prijat a kolko odoslat. Vobec posielaju sa emaily na student.tuke.sk?

Prihlasovacie udaje na http://www.tuke.sk/sdtu/ sa kde daju ziskat?

17
SjF board / Re: MAIS - prihlasenie na TV
« on: 10.09.2010, 21:06:55 »
Budem mat po ruke dialup nejako sa uz prihlasim do MAISu. Dovolenku by som ani nenazval dovolenkou vraciam sa k casom ako som kedysi chodieval do skoly. Mal som pauzu 3 roky aj som pracoval aj ma nevzali na VS no tento rok sa to uz nastastie podarilo. Daval som si viac fakult ale tento rok bol poriadny natresk tak som aspon rad ze ma zobrali aspon sem na SJF aj napriek tomu ze som nikdy neprivonal voni nejakej skoly s technickym zameranim. Mam strednu obchod a podnikanie a na prijimacky nejaku ekonomicku som sa velmi necitil. Nebol som nikdy spica ze by som spravil tak narocne prijimacky. V podstate kazda skola v KE ma len ekonomicke skoly kde sa musia robit prijimacky v PO su skoly ktore beru podla priemeru (moj priemer vzdy bol zakonceny slovom dobry) a sukromne ktore sa mne zdaju byt pridrahe s platbami na semester.  Preto uvidim ako mi to pojde. Geometriu tusim som ani na strednej nemal. V predmetoch mam nejake ekonomicke predmety ako podnikanie v strojarskej vyrobe a zaklady manazmentu. Tak dufam ze aspon tie predmety rychlo zbucham aby som sa mohol venovat hlavne matike chemii a strojnickym predmetom. Chemiu som na strednej ani nemal takze vela veci su pre mna klise uz teraz a fyziku som si radsej nedaval uprednostnil som ine volitelne predmety tie mi viac vyhovuju - ani fyziku som na strednej nemal. Asi to budem mat velmi zaujimave od prveho dna v skole. Mozno ani nebudem vediet kde mi hlava stoji. Da sa to tak povedat ze mne chybaju stredoskolske zaklady tych technickych predmetov kedze mam ukoncenu strednu s inym zameranim. Mna by zaujimalo do akej miery sa tym myslia (Základy strojníctva, Strojárske technológie a materiály I.) tie zaklady. Ci mam vobec perspektivu nabehnut na podstatu ucenia aj v pripade ze neovladam zaklady zo strednej skoly strojnickej alebo inej napriklad nejakej priemyslovky. Predpokladam ze kazdy co ide na SJF tak ma bud gymnazium alebo strojnicku strednu alebo take nieco podobne.

18
SjF board / Re: MAIS - prihlasenie na TV
« on: 09.09.2010, 16:36:54 »
No vsak prave ze za 3-4 hodiny na zapise som si nevybudoval s niekym vztah taky ktoremu by som veril zverit svoje v ten cas este nevygenerovane MAIS prihlasovace udaje aby ma v case dovolenky zapisal na telesnu. Dam ho vam na forum oki? :hug: aj kontakt na mobil. Kto mi zavola a prihlasi sa za mna dame stretko na TUKE a dostane odomna odmenu zuvacku wrigleys speerment  bq

19
SjF board / Re: MAIS - prihlasenie na TV
« on: 09.09.2010, 14:38:49 »
Na buduci tyzden pravdepodobne nebudem mat pristup na internet po cely tyzden. Je velmi pravdepodobne ze zverejnia rozvrh a tiez aj moznost zapisu na telesnu. Co ak zverejnia pocas toho tyzdna a sikovnejsi poobsadzuju zaujimave sporty a terminy a mne sa neujde to co chcem? Neviem co robit  :trestac: V podstate som cakal 2 tyzdne od zapisu ze zverejnia rozvrh a moznost zapisu na telesnu uz mohli dat skor nie vsetko na poslednu chvilu. Nemyslia na to ze ludia este zvyknu chodit na dovolenky? Ake mate skusenosti?

20
SjF board / Re: MAIS - prihlasenie na TV
« on: 07.09.2010, 03:57:24 »
tu som to nasiel

student.tuke.sk/student/home.mais

a na pravo

21
SjF board / Re: MAIS - prihlasenie na TV
« on: 07.09.2010, 03:46:18 »
Dnes 6.9. zverejnena sprava:

Quote
POZOR! Zápis spoločensko-vedných predmetov a predmetov cudzí jazyk, telesná výchova

na 2010/2011
2.kolo zápisu spoločensko-vedných predmetov a predmetov cudzí jazyk, telesná výchova z rektorátnych katedier na akademický rok 2010/2011 bude povolený od 6.9.2010 od 14.00 h. do 12.9.2010 do 22.00 h.
Akceptácia a zverejnenie výsledkov bude 13.9.2010.
Kolo zápisu na rozvrh predmetov z rektorátnych katedier (spoločensko-vedných predmetov a predmetov cudzí jazyk, telesná výchova) bude prebiehat 14.9.2010 od 12.00 h. do 19.9.2010 do 22.00 h.

Okrem misungu v kolach som z toho uplny magor. Rozvrh v maise este stale nemam. Zapisat sa neviem (dajte mi svoje know how).
A preco mi to vlastne nejde? Ved od dnes 6.9. od 14:00 to ma ist. WTF?

22
SjF board / Re: Vybavicka pre prvacika
« on: 07.09.2010, 03:26:53 »
Takze zaklady AutoCadu sa vobec nebudu preberat?
Pokial som nikdy nepracoval s AutoCadom tak kto mi s tym pomoze? Sam si to musim zabezpecit? Tu vyucbu alebo doucovanie? Ci ten AutoCad je komplexnejsie preberany aj vo vyssom rocniku?
Za matiku dik za rady.

23
SjF board / Re: Vybavicka pre prvacika
« on: 06.09.2010, 21:31:47 »
Dik anjelik ze si odpisala. Nikdy predtym som nerysoval v podstate nemam skusenosti s technickymi nakresmi. Vsetko sa budem ucit od zaciatku snad budu moznosti sa to naucit pretoze som fakt v tomto amater. Zaujima ma ci je Autocad v odbore TOZP v prvom rocniku alebo sa budeme ucit len rucne kreslit. Pripadne cca pomer kreslenia v Autocade a rucne na vykresy. Hlavne ma zaujima ci vobec je Autocad v prvom rocniku.

Este ma zaujima co sa bude preberat ako prve na matike v prvom rocniku na TOZP. Pripadne nejaky sumar uciva ktore ma neminu v prvom semestri.

24
SjF board / Re: Vybavicka pre prvacika
« on: 02.09.2010, 03:25:22 »
 ap

a k veci?

25
SjF board / Vybavicka pre prvacika
« on: 02.09.2010, 02:19:07 »
Povedzte mi ako prvakovi co by som si mal kupit. Co urcite by mi nemalo chybat. Odbor TOZP.
Pravitka, uhlomer, kruzidlo dalej? Nejake vychytavky. Chystam sa na nakupy. Mam kupovat zosity alebo nieco z coho budem vyberat papiere a triedit do euroobalu a zakladat doma do sanona? Nieco prakticke nerad by som vlacil do skoly tazku aktovku. Nieco specialne na rysovanie pripadne na chemiu strojarsky predmet atd? Samozrejme ubor pozostavajuci z tielka a treniek uz mam cvicky biele taktiez pripraveny na telesnu.

Pages: [1] 2