Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - SHY

Pages: [1]
1
3. ročník / Re: druhykrat zapisany predmet
« on: 19.06.2007, 16:41:17 »
to je uz jedno, nakoniec som to spravil na C77  :buttrock: :bannana_guitar: :ropebanana: :ahaha: :462: :thumbsup: :smokin: :lol9: :naughty1:
taze vsetky obavy nastastie ostali obavami  :c_afro:
kazdopadne dik za info  ;D

2
3. ročník / druhykrat zapisany predmet
« on: 18.06.2007, 21:17:15 »
zdravim. chcel by som sa opytat ci niekto nevie ako je to v skutocnosti s predmetmi ktore su druhykrat zapisane. tj - mam druhykrat zapisany predmet z druheho rocnika, z ktoreho mam zajtra prvykrat skusku (cize v druhom rocniku som sa na to uplne vykladol a nebol som ani na jednom termine), co je zaroven aj posledny termin v tomto skuskovom.
zaroven sa mi to ale nechce maximalne ucit lebo su to totalne hovadiny (jo ucit, na zajtrajsom termine budeme traja, takze spoliehat sa na tahaky je asi kus na hlavu a ja zase opisovaci genius nesom) a teda rozmyslam o inych premna prijatelnejsich rieseniach. oficialne by to malo asi byt tak ze ked nespravim druhykrat zapisany predmet tak idem prec, lenze mam napr znameho ktory konkretne fyziku2 si prenasal postupne az do piateho rocnika. druha vec je, ze by som oficialne mal mat pravo na dva, resp tri terminy, cize ak by som nejak inteligentne zdovodnil nepritomnost na zajtrajsom, tak by som mal mat trikrat moznost buduci rok bez znovuzapisania predmetu (aspon tak to bolo ked som nespravil fyziku2 na prvom termine a potom som dalsi semester absolvoval zvysne dva a az potom som si to zas na dalsi semester znovu zapisal).
takze nechajte si vysmech pre seba a skuste poradit zufalemu sudruhovi  :buttrock:

3
3. ročník / Re: opakovanie EM
« on: 20.03.2007, 04:30:08 »
Mozno tak nevyzera, ale je v pohode, teda nerobi ziadne problemy  :emot-shakehead:

ja som pocul opak. teda.. na skuske. ci nie?

4
3. ročník / Re: opakovanie EM
« on: 25.02.2007, 17:00:04 »
jj uz sme boli a bohuzial musime chodit na cvika kedze sa latka dost zmenila. a jj ma to mojzis. ma s nim niekto nejake skusenosti? velmi milo nevyzera..

5
3. ročník / Re: OOP
« on: 21.02.2007, 04:24:09 »
na OOP ako takom ta nemaju naucit novy programovaci jazyk ale zaklady OOP. a ci su tie zaklady ukazane na c++, c#, ruby, jave, pythone ci trebars smalltalku, je uplne jedno :) myslim ze vacsina ludi nema velmi sajnu o c++ a urobit takto zadanie ako sa to robi na tomto predmete, ze sa viacmenej vacsinu daneho jazyka clovek nauci pocas tvorby tohto zadania, by bolo asi dost problematicke pri c++ :)
a c# je lahky jazyk a velmi dobre sa na nom da naucit OOP a bude sa najma informatikom hodit ked budu v dalsom rocniku robit zadania na pocitacovu grafiku :) a takisto c# je mnohymi povazovany za vykradnutu javu.. inymi slovami - kto bude vediet c#, bude prakticky vediet z vacsej casti aj javu.
proste.. ti ktori si to zadanie budu robit sami, tak sa naucia vela.

6
3. ročník / opakovanie EM
« on: 21.02.2007, 04:09:42 »
zdravim. je tu niekto z tych nestastnikov co sa im podarilo tak poriesit elektricke merania minule leto ze si to zapisali znova?  ::)
kamos sa bol pytat totiz na studijne a mu povedali ze je to vraj uz len ako nepovinny volitelny predmet ci ako a ze to ma Dudas  :ropebanana: a ze sa treba informovat u Mojzisa.. vie niekto nahodou nieco viac?

7
3. ročník / Re: SKUSKA Z PG
« on: 05.02.2007, 23:40:10 »
ja som sa ucila den + axonometria ako bomba a mala som to za Acko ;) Good luck everybody  :hug:

a to si sa ucila z tych materialov na hollow ci kde to je?

8
3. ročník / Re: Skuska z UI
« on: 26.01.2007, 22:29:51 »
ucil sa z tych prednasok co su na webe.


mozes sem hodit link na tie prednasky? diky

http://www.ai-cit.sk/AiStudyMaterial

9
3. ročník / Re: Skuska z UI
« on: 25.01.2007, 19:54:37 »
ale netreba to brat ako smerodatnee.. bolo dost ludi ktori mali LTT alebo sli na ustne. len malo bolo tych stastnych. najlepsie bolo myslim 57/60, co uz bol typek ktory sa na to relativne svedomito pripravoval  :buttrock:

10
pustim si dake filmy a serialy z ftp a jak dopozeram ta akurat sa budem moct zacat ucit na skusky z letneho  :metal:

11
3. ročník / Re: Skuska z UI
« on: 25.01.2007, 19:44:29 »
takze dnesny termin: 6 stucnych otazok, dokopy za 60b; na ustne siel iba ten kto nebol spokojny s vysledkom, vratane tych ktorym nestacili body na E a chceli to nejak poriesit. na skuske bol cely cas len Bundzel.
co sa tyka narocnosti.. ak rozumiete tomu co sa riesilo zhruba na tych prednaskach, staci si to raz lepsie precitat.
otazky boli asi take ze.. cim sa vyznacuju inteligentne systemy alebo.. hm.. aky je rozdiel medzi expertnymi a fuzzy-expertnymi systemami.. teda ich pravidlami.. preco je dobre predspracovat data pri DM atd.. ale zda sa ze kazdy termin je iny, tak by som sa na to nespoliehal  :xmas: cas na vypracovanie bol 25min. jo a.. opisovat sa nedalo  :nervous:

premna osobne jedna z najpohodovejsich skusok, co sa tyka pomeru casu stravenemu nad pripravou (vecer pred skuskou = jeden krat precitane, z toho len polka ako-tak poriadne), narocnosti otazok a narocnosti pri opravovani (a to som odbor UI) -> 87 B  :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana:

drzim palce ostatnym  :metal:

12
4. ročník / Re: nove subforum
« on: 23.01.2007, 04:03:43 »
ja mam existencku uz len z elektrickych merani, takze az take nerealne to nevyzera byt  :D

13
3. ročník / Re: Skuska z UI
« on: 23.01.2007, 03:58:31 »
takze k skuske z UI mam dve verzie.

prva je taka ze bol nejaky typek z VTI, ktoreho vyrazil. najprv je pisomna cast (neurcity pocet otazok) a potom sa ide za sincakom ktory sa pyta a ked nerozumies tak ides prec. a este ze vraj pri ustnej nejako nedava vyznam pisomnej casti? to si nesom isty.

druha verzia je taka ze typek (druhak) z UI siel na skusku. na pisomnej casti su dve teoreticke a jedna prakticka otazka. prakticka bolo spravit nejaky evolucny system ci co.. netusim. ale ze typek netusil jak spravit prakticku otazku a ani nespravil a dostal B  :buttrock: a ucil sa z tych prednasok co su na webe.

takze urobte si vlastny nazor  :bannana_guitar:

14
2. ročník / Re: Fyzika 2 - Ziman
« on: 19.01.2007, 02:05:40 »
teoria prve otazky boli primitivne:

1. definovat potencial(2b) a intenzitu elektrostatickeho pola(2b)
2. obmena prvej otazky, nevem presne znenie ale slo o konkretny pripad pre okolie bodoveho naboja (tiez 2+2b)
3. myslim ze toto bolo odvodit kapacitu doskoveho kondenzatora s plochou S a vzdialenostou dosiek d (3 alebo 4b)

zvysok nebude moc podla poradia a ani kompletne:

- biot-savartov zakon + popisat veliciny (asi 4b)
- jedna z uloh bol nieco ako priklad, proste boli zadane cisla a chceli vysledok. myslim ze to bolo nieco s pouzitim b-s zakona.. jeden nekonecny vodic, druhy s konkretnou dlzkou.. a jakou silou posobi jeden na druhy alebo take nieco..
- ako sa urci teplo (?) niecoho ked mame odpor R, prud I za cas t? nepamatam presne, toto som vobec netusil.. ale urcite nieco s teplom :)
- tri otazky boli o maxwellkach. nevem cim to je, ale zdali sa mi uplne rovnake ako tie ktore som mal na druhom termine u hlavacovej minuly rok. proste klasika.. bol integralny tvar jednej z nich a bolo treba odvodit diferencialny.. a toto s obmenami v dalsich dvoch. plus niektore mali doplnujuce otazky ako Co tam chyba aby to bolo uplne? (toto pre prvu maxwellku) alebo pre tu ktora sa konci s '= 0' bolo nieco ze Ktoru vlastnost (elektro)magnetickeho pola popisuje?
- tri druhy elektromagnetickeho ziarenia + napisat cim sa odlisuju :D
- posledne dve otazky boli z vlneni myslim. boli dokopy max za 5b takze som im ani nevenoval pozornost kedze som sa ucil po maxwellky a teda s tymto nepomozem.

jasne.. este bola jedna otazka s prudovou hustotou. bol ten vzorec kde na pravej strane je e*n*vs a bolo treba vysvetlit co su to za veliciny

snad si nieco este spomeniem a doplnim :)
proste.. kto nezabudol to co sa ucil, tak nemal ziadny problem s teoriou. dokopy bolo 15 teoretickych otazok. minimalny pocet bodov za jednu bol 2, maximalny 4 body.


priklady:

- prvy priklad bol s dvoma nekonecne dlhymi rovinami, ktore boli na seba kolme (toto premna bol dost zavadzajuci fakt, tak nevem.. priklady som si vobec nepozeral). jedna bola nabita plosnou hustotou 'o' a druha '2o' (nevem ci je to 'o' ale nevem napisat sigmu, ci co to je) a bolo treba urcit myslim intenzitu v blizkosti tych rovin.(7b)
- druhy priklad bol myslim ze na pouzitie b-s zakona.. bol nekonecne dlhy vodic s prudom I, pri nom bol zavyt s polomerom R a este bolo myslim nieco zname.. a bolo treba urcit myslim B :) (6b)
- tu bol myslim nejaky vodic v rovine kolmej na B, tociaci sa okolo osi, ktora prechadzala koncom vodica.. bolo zname elektromotoricke napatie, dlzka vodica a este nieco.. a bolo treba vypocitat frekvenciu otacania toho vodica ci co to bolo (7b)

15
2. ročník / Re: Skuska fyzika2
« on: 19.01.2007, 01:51:47 »
tak nakoniec to predsa len mam :D 52b E :D
ani nechapem jak :D
idem kuk daky film bo sa nespamatam asi :)

16
2. ročník / Re: Skuska fyzika2
« on: 18.01.2007, 02:13:28 »
tha k prikladom som velmo neskrtol... k teorii mi polka cestou vypadla z hlavy.. cize opravna to isty...

napodobne :) priklady som sice vyratal, ale vlastne vzorce a dokopy mi to vyslo na necelu stranu. a co som kukal ostatnych tak to mali aj na dve a pol. (pisal som u zimana o 13.00)
teoria tak jak ty. polku som zabudol a pritom bola doost primitivna. kebyze nezabudnem to co som si pozeral, tak mam v pohode 13 z 15tich teoretickych otazok. a zas dpc som najlepsie vedel otazky k maxwellovym rovniciam:) a take ze kapacita doskoveho kondenzatora ani bohovi. ale kebyze nemam 16b uznany zapich tak by som si myslel ze skusku urcite mam.

17
2. ročník / Re: Skuska fyzika2
« on: 17.01.2007, 16:52:35 »
ja este len pisem v AF o 13:00

18
2. ročník / Re: Skuska fyzika2
« on: 17.01.2007, 04:44:03 »
to seci tu mate u hlavacovej? nikto nema u zimana (teda je oznaceny ako C paralelka) ?  :huh2:

19
3. ročník / rozvrhovanie a logistika
« on: 15.01.2007, 12:37:03 »
o com je a ako prebieha skuska? sice kus blba otazka premna, kedze mi zacina teraz o 9:00 ale este nesom pevne rozhodnuty ci tam pojdem.
na stranke paralica je popisane ze pojde udajne o didakticky test, co vsak podla nasho prednasajuceho (ktory nam nieco otom davnejsie spominal) nieje/nemusi byt klasicky test z otazkou a 4mi trapnymi moznostami.
pokial som sa totiz neucil tak tam ma vyznam ist bez tahakov, ked to bude test, inak myslim ze ani nie (na tahaky nemam luck).

Pages: [1]