Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - panacik

Pages: [1]
1
5. ročník / Re: originalita
« on: 23.04.2012, 23:23:55 »
podla novych pokynov pre zaverecne prace maju byt prilohy vo formate A4 pevnou neoddelitelnou sucastou ZP: - to znamena ze mam prilohy dat na koniec k DP a zviazat to vsetko dokopy? ..ak hej , davate tym priloham aj predne strany s nazvom fakulty, mena, atd...?? dik
Ahojte,
otazka pre tych, ktori ste si tlacili diplomovku v Univerzitnej kniznici a mate aj prilohy. Ako vam zviazali prilohy? Spolu s diplomovou pracou, tak ako sa to pise v pokynoch : "v prípade potreby súčasťou ZP sú číslované prílohy, ktoré sú v prípade formátu A4 pevnou (neoddeliteľnou) súčasťou ZP"?
Alebo osobitne tak, ako to bolo doteraz ?
V pripade, ze sa viazalo spolu, tak ma cislovanie priloh nadvazovat na cislovanie diplomovej prace ?
Dikes

3
5. ročník / Sablona
« on: 21.03.2012, 03:06:58 »
caute ludia,
vsimol si niekto, ze bola aktualizovana sablona diplomovky pre word2007? je dobra ? lebo tam chyba analyticky list

4
5. ročník / Re: BvPS
« on: 06.01.2012, 04:18:24 »
Eminka, vyzera ze mas nejake informacie ;)
Predsa 28 PDF-iek v domenovo odbornej ENG je dost vela a tazko sa vyberu podstatne body, nakolko skusajuci moze mat iny nazor na to, co je podstatnejsie a co nie. Preto minulorocne otazky sa zdali byt vhodnou alternativou, ved predsa pointa snad ostava aj bez ohladu na konkretne prednaskove PDF.
Osobne nevidim nic zle, ked su k niektorym skuskam zverejnene konkretne otazky. Studenti potom vedia, co sa ucit a aspon mna to motivuje viac ako odhadovat ze co asi (a co ked sa nestrafim...). Predsa sme len ludia, vela ma pracu popri skole... Samozrejme potom druhou skupinou su moodle testy, tam si staci vacsinou precitat raz prednasky a clovek si zapamata nejake "bindings" medzi pojmami. A celkovo, nemalo by byt cielom, nech si ludia nieco z daneho predmetu odnesu, nieco co mozu v buducnosti vyuzit?

Preto by som sa chcel opytat, ci je sanca ze budu dodatocne zverejnene nejake otazky, alebo aspon bude revidovany pocet prednasok - pdf na nejake zvladnutelnejsie mnozstvo (napr. 12-13 ako byva 1x prednaska za tyzden)? Pripadne ked nic ine, tak ci naozaj nema zmysel sa ucit minulorocne otazky?

Vopred dakujem :)

Pages: [1]