Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - elfsix

Pages: [1]
1
BERG board / po?et bodov pri príjmani
« on: 21.02.2011, 00:07:29 »
Zdravím. Chcem sa tento rok hlásiť na berg a to na technológie v naftar. a plyn. priemysle. Chcem si dopredu zistiť či mám aspoň akú takú šancu aby ma tam zobrali. Preto sa chcem opýtať ľudí ktorých tam zobrali, minulý predminulý rok, koľko mali v tom čase bodovo, keďže sa tam nerobia príjmačky, a myslím ani nerobili. Alebo prípadne koho nezobrali s koľkými bodmi. Viem, že je to každý rok iné a vždy sa hlási iný počet s inými známkami, ale zaujíma ma to aspoň orientačne. Za každú odpoveď Ďakujem.  ;)

2
BERG board / Re: BERG Matematika ?
« on: 08.02.2011, 01:52:59 »
Tento rok sa budem hlásiť tiež na banícku. Podľa mojich informácii , ktoré som si naštudoval z nejakej knižky na VŠ, tak tam písalo že nieje nutná maturita z matematiky. Nerobia sa prijmačky, ale bude bodové hodnotenie. Ide o to kto bude mať najmenej bodov, a uchádzači ktorí majú maturitu z matematiku tak sa im vynásobia body koef. 0,9. Takže si zvýhodnená oproti ostatním o 10%.
To sú moje informácie ak sú mylné opravte ma.  ;)

Pages: [1]