Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Smokie

Pages: [1]
1
Spoločnosť TESEL, s.r.o. hľadá kóderov na vytváranie HTML/Wordpress templatov, PHP programátorov a ľudí, ktorí majú radosť z toho, že vedia niekoho ukecať natoľko, že im povie SHUT UP AND TAKE MY MONEY!

Viac informácií cez e-mail obchod@tesel.sk a http://tesel.sk/webove-sluzby

2
TESEL s.r.o. Košice hľadá marketingového spolupracovníka / obchodného zástupcu s minimálnými skúsenosťami v e-shope (nie je podmienkou). Ide o, zatiaľ, externú spoluprácu v oblasti IT a LED technológie. Najlepšie záujemcovia do 30 rokov.

Kontakt: obchod@tesel.sk

3
Hľadám PHP programátora s dostatkom voľného času, kreatívnosti a aspoň základnou znalosťou Wordpressu a/alebo frameworkov ako napríklad Nette alebo Code Igniter. Ak sa v tomto popise vidíte alebo niekoho poznáte kontaktujte ma e-mailom na adrese webove.sluzby@tesel.sk

4
Bazár / Sedlovka 29.2 na Giant, okolo 40 - 45 cm
« on: 06.11.2009, 01:00:36 »
Je celkom problem zohnat tento kusok v obchodoch, tak sa pytam ci nahodou niekto nema a nepotrebuje a nepreda...

5
Bazár / Kto preda Sony Ericsson K770i?
« on: 14.07.2009, 05:55:52 »
Nechce niekto predat Sony Ericsson K770i?

6
O ničom / Praca vonku
« on: 11.06.2009, 15:50:01 »
S kamaratkou sa chystame odtial vypadnut a pracovat cez leto v CR a zacali sme to riesit az vcera, prislo to tak nejak samo od seba, lebo v radiu pocula ponuku od Universal Agency. Tak som tam dnes volal a zistoval a vyzeralo to celkom zaujimavo a podla obchodneho registra uz funguju 2 roky, cize asi to nebude ojeb. Moze sa to zdat uz trochu neskoro, teraz toto riesit, ale zda sa, ze miest je stale dost. Aspon tak vravela zenska v telefone.

Tak ma zaujima ci ma niekto s touto agenturou skusenosti alebo ci nema skusenosti s nejakou inou.
Hlavne negativne skusenosti :)

7
Party Alert! / OPEKA?KOVICA v2.0
« on: 18.05.2009, 22:02:36 »
Co by ste povedali na dalsiu opekackovicu?  :)

Zatial padol jeden navrh od kOsTiho - piatok, 22.5.


8
O ničom / Win XP a padajuce wifi
« on: 31.12.2008, 05:43:05 »
Mam jeden zaujimavy problem v Xpckach, uz asi rok, a to, ze mi v nepravidelnych intervaloch na 3 - 5 sekund vypadne spojenie s routrom, wifi.
Tvari sa to ako keby zacal zase odznova zistovat IP adresu a tak dalej... neviem to teraz presne popisat, lebo teraz uz na to cakam asi 15 minut a pritom niekedy to zvykne vypadavat aj po piatich minutach :)

Virus to nie je a spyware to tiez nie je, pretoze to robilo na vycistenom XP a aj na cerstvej instalacii... A inak je windows zabezpeceny (NOD, Ad-ware a ine srandy). Chyba HW to nie je, pretoze v ubuntu to vobec nerobi. Robi to len v XP. Pritom rok predtym to nerobilo.

Kedze windows update je trvalo vypnuty, tak mi napadlo ci to nebude aktualizaciami. Je to jedna z teorii, aj ked dost derava.

Ake su vase teorie? :)

9
2. ročník / Volne terminy v dalsich semestroch
« on: 07.02.2007, 00:42:58 »
Jedna vec ma zaujima a to ako to je so skuskami, ktore som neurobil, ale ostali mi volne terminy. Videl som pripad kedy typek si prisiel urobit skusku z MA1 v lete a pritom ju nemal druhykrat zapisanu, iba v zime proste nesiel na opravny termin. Tak neviem ci to bola len vynimka, alebo je nieco take naozaj mozne.

Pages: [1]