Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - marci003

Pages: [1]
1
5. ročník / BvPS pon 9:10 - kupim
« on: 20.09.2012, 16:30:05 »
Kupim miesto na cviceni BvPS v pondelok o 9.10, ponuknite. Alternativne vymenim s cvicenim o 13.30.

2
3. ročník / Študentský klub/platforma
« on: 17.06.2011, 14:56:45 »
čo by ste povedali na vytvorenie akéhosi fóra/platformy/"klubu" na technike, kde by sa študenti mohli stretávať v nejakých pravidelných hodinách a spoločne diskutovať o aktuálnych technológiách, prichádzať s rôznymi podnetmi pre softwarové open-source/komerčné projekty, vytvárať tak rôzne vývojárske tímy (ktoré by neskôr mohli prerásť do legitímnych firiem), prípadne zdieľať svoje znalosti a skúsenosti vo forme kurzov či priamej vzájomnej pomoci..

mohlo by to fungovať v praxi napr. tak, že by členovia platili malý členský poplatok (povedzme 3e na mesiac) v ktorom by bola obsiahnutá miestnosť (miestnosti) na TUKE (niekoľko vyhradených termínov za mesiac, povedzme raz za týždeň) a nejaké základné občerstvenie.. iniciatívnejší členovia, ktorí by napr. poskytovali kurzy, by dostali z tohto "fondu" odmenu.. cieľom je teda vytvoriť miesto, kde by sa študenti mohli v poobedňajších - podvečerných hodinách stýkať a spolupracovať a zároveň by bol zabezpečený istý komfort (občerstvenie, projektor, tabuľa,..)

čo si o tom myslíte?

3
1. ro?ník / Fyzika - skúška
« on: 01.06.2009, 19:43:14 »
Počujte, tie definície, to budú len fyzikálne veličiny alebo aj také veci ako napr. Newtonove zákony? A pri fyz. veličinách dávate len základný vzorec, poučku a jednotku, alebo aj ďalšie vzorce a poučky, ak sú uvedené?

Pages: [1]