Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - spin90

Pages: [1]
1
SjF board / Prestup FEI - SjF
« on: 16.12.2013, 15:59:16 »
Zdar,
Chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti s prestupom z elektroenergetiky na FEI na niektory z odborov na SjF. Zoberu ma ? Ake podmienky treba splnit ? Nejake testy ? Alebo co. Aky odbor by sa mi hodil, aby nadvaznost na elektroenergetiku bola co najvacsia ?  Som teraz stvrtak na FEI, ale uz si myslim ze stacilo bohate. Cize mam ukonceny 1. stupen teda Bc. a rad by som pokracoval Ing. uz na SjF. Viem ze je to mozno trocha zvlastne, ale rad by som sa naucil aj nieco zo strojariny. Ktory odbor je najviac o energetike ?
Dakujem a prajem priemny den.

2
O ničom / Re: Vzory prijmacich skusok
« on: 09.03.2011, 12:43:44 »
Aha no nepisu to tam. Ale jeden ucitel nam vravel ze budu. Tak uz neviem. Dufam teda ze nie :)

3
O ničom / Vzory prijmacich skusok
« on: 09.03.2011, 03:45:48 »
Zdravim,
Kamarat by rad isiel na FEIku a kedze tento rok uz su prijimacky (aspon sa tak vravelo) , zaujima ma ci neviete niekto o nejakych vzorovych testoch na prijimacky.
Dakujem.

4
O ničom / Re: Uschovna bicyklov
« on: 14.02.2011, 05:14:55 »
Zdar priatelia!
No nasiel som tuto temu, a som velmi rad ze sa nieco take na skole riesi. Som prvak a tiez by som velmi rad chodil do skoly na bicykli, kedze to mam relativne blizko. Ked som zacinal, pokladal som za samozrejmost, ze tak velka skola ako TUKE ma vyriesene aj dochadzky na bicykloch. Opak bol pravdou a coskoro som zistil, ze jedine miesto kde sa da pripnut bicykel je na zabradlie pred hlavnym vchodom. Pokladam to za hanbu pre skolu takehoto formatu. Este aj pred poj***** zelovocom niekde na valale je drziak na bicykle. Co som videl tak len pred internatom na Bozeny Nemcovej. To je ale male a daleko od hlavnych budou. Jednoznacne s tym treba nieco robit ! Nevravim ze treba nejake extra moderne ulozisko, uplne by stacilo nieco vonku, s jednoduchou strechou a vyriesena bezpecnost (ISIC karty, kamera). Nevie ci tieto stranky navstevuju aj nejaky vyssie postaveni ludia (pochybujem), ale rozhodne treba nejaku peticiu, a poslat im to na rektorat nech to poriesia.  Neviete ako postupovat ? Kde napisat list ? S radostou im nieco napisem, no zbierat podpisy to cas nemam.  Hadam ale, ze aj bez podpisov pochopia, ze nie je normalne, aby taka institucia, nemala vyrieseny tak banalny problem !

5
1. ročník / Re: SKUSKY ZIM, UPS, PAM
« on: 01.01.2011, 21:08:38 »
Ale stale nechapem preco je 300 min na 20 otazok. To je trocha uplne mimo nie ? :D A budu aj priklady na ZIM ? Treba vediet vzorce ?

Pages: [1]