• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

S.O.S : zostavenie proramu + algoritmus ;)

Started by timka15, 18.11.2011, 03:28:07

« predchdzajce - alie »

timka15

Sorry, ale fotku za co ???ap
... tu by si zasluzil akurat tak DeViLvs, ale vidim, ze ten o nu nestoji.
Vasa ochota stoji za vsetky peniaze, vidim, ze pomoc dostanem len za peniaze alebo protisluzbu... kraaaasa :hammer:
Keby Vam to trvalo aspon pol hod., tak nic nepoviem, ale pre Vas "mudrych" som si myslela, ze to bude hracka
...ale ako vidim, vsetci sa len hrate na mudrych  :laugh: ... my, zeny si aspon prizname , ze nie sme dokonale ! am

Ing. nemtom

Quote from: timka15 on  21.11.2011, 03:42:03
Sorry, ale fotku za co ???ap
... tu by si zasluzil akurat tak DeViLvs, ale vidim, ze ten o nu nestoji.
Vasa ochota stoji za vsetky peniaze, vidim, ze pomoc dostanem len za peniaze alebo protisluzbu... kraaaasa :hammer:
Keby Vam to trvalo aspon pol hod., tak nic nepoviem, ale pre Vas "mudrych" som si myslela, ze to bude hracka
...ale ako vidim, vsetci sa len hrate na mudrych  :laugh: ... my, zeny si aspon prizname , ze nie sme dokonale ! am

to nebola pomoc, to bolo to ze to spravil miesto teba. imho pomoc je ze si na to sadnete a krok za krokom povysvetluje co jak preco naco zaco kedy. ak sa mylim rad sa necham poucit :P
brix will be shat

timka15

Myslim, ze vysvetlovanie by trvalo dlhsie ako samotne napisanie programu, ale prosim... moze mi to niekto aj vysvetlit.

Ing. nemtom

Quote from: timka15 on  21.11.2011, 03:53:00
Myslim, ze vysvetlovanie by trvalo dlhsie ako samotne napisanie programu, ale prosim... moze mi to niekto aj vysvetlit.

to je jasne ze by to trvalo dlhsie, ale malo by to vacsi efekt, ale nejdem sa tu hadat lebo ma nikto nebude mat rad :(
brix will be shat

timka15

podla reakcii... vsetci ma "maju" radi  :'(

Ing. nemtom

brix will be shat

Agamemnon

All code is crap.

42

paloSK

:D

domino3d

Quote from: paloSK on  20.11.2011, 23:21:32
Quote from: Ing. nemtom on  20.11.2011, 23:07:03
Quote from: paloSK on  20.11.2011, 21:39:11
Quote from: Ing. nemtom on  20.11.2011, 20:13:31
nezabudla, je to zena a vyuzila ta
Chces tym naznacit ze zeny bezne vyuzivaju muzov ?

ano
OK, mozno niektore ano, ale povedzme si na rovinu, ze my chlapi, vyuzivame zeny minimalne takisto, ako oni nas. (vo vsetkom)
jak?

ked dostanes rovno hotove tak sa to nenaucis, radsej vediet principa potom uz budes vediet spravit cokolvek

Quote from: timka15 on  21.11.2011, 03:46:07
... aby ste mali Vianoce !
ty nie si informaticka, ze? na to si prilis pekna :)

Quote from: paloSK on  21.11.2011, 05:41:43
Pekna fotka !
fotka? skor holka co je na fotke :D

Quote from: paloSK on  21.11.2011, 05:41:43
Pekna fotka !

PS: a holky sa rady "predvadzaju" takze mozno ona tak trochu aj chcela :)
vivat academicus

Agamemnon

Quote from: Domino3D on  21.11.2011, 05:53:16ty nie si informaticka, ze? na to si prilis pekna :)
zase tento nezmysel?
All code is crap.

42

domino3d

vivat academicus

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Havran

Quote from: Ing. nemtom on  21.11.2011, 03:56:51

to je jasne ze by to trvalo dlhsie, ale malo by to vacsi efekt, ale nejdem sa tu hadat lebo ma nikto nebude mat rad :(

sak to bude nejake zadanie na strednu skolu, naco jej to vysvetlovat ked v podstate nema zaujem o informatiku, mna tiez nezaujimala nejak biologia na strednej abo daco take
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

Quote from: Havran on  22.11.2011, 05:14:36
Quote from: Ing. nemtom on  21.11.2011, 03:56:51

sak to bude nejake zadanie na strednu skolu, naco jej to vysvetlovat ked v podstate nema zaujem o informatiku, mna tiez nezaujimala nejak biologia na strednej abo daco take

naco by zhanala zadanie na strednu skolu na tomto fore?
brix will be shat

stricky

domino3d

vivat academicus

Agamemnon

All code is crap.

42

domino3d

Quote from: Agamemnon on  22.11.2011, 17:19:59
Quote from: Domino3D on  22.11.2011, 16:50:39
odkedy prvaci na FEIke beru pascal?

nie vsetci su informatika
aj tak
OT: kto na vysokej bere pascal? sak ten je pre stredne skoly, bol vytvoreny na vyucbu
vivat academicus

hrmill

na bergu je to v prvaku bo keby zacali s C-kom (+ tomu podobne) asi by polka usla :) aj ked je to vsetko podla mna rovnake :D
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Agamemnon

All code is crap.

42

domino3d

my na strednej rovno borland C
o (s)existencii pascalu som sa dozvedel na vyske
nechapacky  ??? aj tak je to dost podobne tak jak hrmill vravi
vivat academicus

stricky

ako hrmil napisal.... na BERGu.... ;-)

domino3d

jaj soryyy :D:D:D:D:D:D   :evica: :evica: :evica: