• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ako na router

Started by lezgy, 15.10.2011, 01:29:47

« predchádzajúce - ïal¹ie »

lezgy

zdar
preposielam z fora problem z ktorym si akosi neviem rady
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopic.php?f=12&t=79812
neviem si rady z routrom
potrebujem ho rozbehnut a ne a ne....
dlink dsl 2640s
provider bol SKY a nie BT ako som tam omylom napisal

dik za postrehy

stricky

cez prikaz tracert v cmd to nezisti?

mato99

ftp.dlink.co.uk/dkt_products/dkt-710/DSL-2640B_Manual_v1_060407.pdf
manual na 2640B, hadam budu podobne... (neviem ci si ho nasiel, no je tam ako ho resetnut)
1. Press and hold the reset button while the device is powered off.
2. Turn on the power.
3. Wait for 5~7 seconds and then release the reset button.

malo by to vyriesit problem, ak nie, vygoogli si 30-30-30 reset

lezgy

toto som skusal takisto a nezabralo

sharpay

sri

Pridavam sem, aby som nezakladal novy topic:
Je normalne, ak mi wifi router (zyxel p 600 ak by to niekoho zaujimalo) zamrzne 1-2x denne, kazdy den, a musim ho restartovat? Obcas to dost naserie :) Stava sa to casto hlavne vtedy, ked otvaram browser a natahuje mi vsetky predtym otvorene stranky - co je casto 20+ tabov. Chapem, ze vtedy ma vela poziadaviek, ale hadam by to mal zvladat nie? Cim to moze byt? Na reklamaciu by mi ho asi nevzali. Pozeral som v jeho admine a vsetky zariadenia, ktore sa nanho pripajaju, su moje - cim chcem povedat, ze mi ho teda zrejme nikto iny nezatazuje resp. "nehackuje" - iba zeby po sebe dokazal zahladit stopy.

paloSK

Quote from: sri on  30.12.2011, 22:29:41
Je normalne, ak mi wifi router (zyxel p 600 ak by to niekoho zaujimalo) zamrzne 1-2x denne, kazdy den, a musim ho restartovat? Obcas to dost naserie :) Stava sa to casto hlavne vtedy, ked otvaram browser a natahuje mi vsetky predtym otvorene stranky - co je casto 20+ tabov. Chapem, ze vtedy ma vela poziadaviek, ale hadam by to mal zvladat nie? Cim to moze byt? Na reklamaciu by mi ho asi nevzali. Pozeral som v jeho admine a vsetky zariadenia, ktore sa nanho pripajaju, su moje - cim chcem povedat, ze mi ho teda zrejme nikto iny nezatazuje resp. "nehackuje" - iba zeby po sebe dokazal zahladit stopy.
Neni to normalne, skusil by som reset a ked nezaberie reklamacia/vyhodit. Pripadne najprv skusit iny ci bude robit to iste.
:D

sri

Quote from: paloSK on  30.12.2011, 22:57:32
Quote from: sri on  30.12.2011, 22:29:41
Neni to normalne, skusil by som reset a ked nezaberie reklamacia/vyhodit. Pripadne najprv skusit iny ci bude robit to iste.
No ved restartovat ho musim po kazdom zamrznuti. Potom zase funguje uplne normalne az do najblizsieho zamrznutia. Je v zaruke, ale ako by som pochodil pri takomto probleme, ked im to neviem nejak dokazat ani oni si to nemozu odskusat, neviem... A zase 2 tyzdne bez routera (alebo kolko by im to trvalo) sa mi stravit nechce :)

EDIT: Aha ci myslis uplny reset na vyrobne nastavenia? To by som mohol skusit...

paloSK

Hej ten myslim. Ty im dokazovat nic nemusis, popis ako sa to sprava a povedz ze to je neakceptovatelne a ti to musia reklamovat.
:D

lezgy

ano spravil som to iste, pondelok treti krat
vyslovene som poziadal o novy kus minule, stetky poslali drzo ten isty s tym ze je to novy kus
teraz ale pisem o tom svk routri