FEI archív 2009/2010 > 5. ro?ník

Ako ?alej po štátniciach ?

<< < (3/12) > >>

Mar0sh:
cize vsetci sme studenti do dna, kedy mame statnice? Odvody za nas by mali byt zaplatene za dany mesiac. Teda ked to ma za mna zamestnavatel vybavit, ze 1.6. nastupujem, budem sa aj ja musiet pretlkat vsetkymi uradmi namiesto toho, aby som isiel oslavovat? To je troska chore, nemyslite si? :D

ywetka:

--- Quote from: Mar0sh on  26.05.2010, 01:10:51 ---cize vsetci sme studenti do dna, kedy mame statnice? Odvody za nas by mali byt zaplatene za dany mesiac. Teda ked to ma za mna zamestnavatel vybavit, ze 1.6. nastupujem, budem sa aj ja musiet pretlkat vsetkymi uradmi namiesto toho, aby som isiel oslavovat? To je troska chore, nemyslite si? :D

--- End quote ---

je to tak. v momente, ked opustis statnicovu miestnost, skolu viac nezaujimas. odvody za teba plati stat iba do toho dna. ak nastupujes 1.6. do zamestnania, skoc do zdravotnej poistovne a povedz, ze tie tri, styri dni, ked si vo void-e si zaplatis ako samoplatca... potom mozes okaslat cely urad prace.

JCube:
len s tym opatrne..neviem ci potom netreba robit rocne zuctovanie poistenia kvoli tomu

Mar0sh:
ale podla mna nestaci len niekomu povedat, ze hej ty, skoncil som skolu...potrebujem na to potvrdenie o ukonceni studia, nie? A to dostanem kedy?

psicho:

--- Quote from: Mar0sh on  26.05.2010, 22:16:52 ---ale podla mna nestaci len niekomu povedat, ze hej ty, skoncil som skolu...potrebujem na to potvrdenie o ukonceni studia, nie? A to dostanem kedy?

--- End quote ---

na promoci ?

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version