• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

teoreticka informatika

Started by libra2, 06.10.2008, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

hansik

no co s tym tahakom?:) ... straasne vela tam toho je... a pomaly to ide, takze ten tahak by sa asi zisiel ;)

mishelka

ja sa radsej ucim postupne, ale mam taky pocit, ze nasledujuci den a pol mi z toho na 100% sibne :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

BCAA

ale zaujimave je sledovat jak ludia prekladaju terminy :D

aa neviem jak vy  ale ta moje poznamky su totalne useless  :) proste tam popisane somariny   a nedava to vyznam cele   este stastie ze aj ina literatura je k tomu :)

hansik

ja by som asi tiez prelozil, kebyze .... straaasne mi to nejde do hlavy...a straasne sa mi nechce

mishelka

ja mam poznamky fajne, ale cosi tam je, cosi nie je. A najlepsie je, ze hudak skace z jedneho na druhe, takze lol ucenie je toto :D

DeeL

a to az teraz pozeram, ze sa da stale odhlasit... dokelu... a ja by som sa odhlasil ale az na februar sa mi ist nechce... a pravdu povedat vazne som este poznamky ani ziadny text k prvej casti nevidel...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

yooz

vidim ze sa tu vsetci stresujete na skusku....ale nevie nahodou niekto kedy ma dat korecko tu opravnu pisomku pre tych co nespravili zapich, na ktorej skuske?........

DeeL

ludia... bavte sa tam zajtra ja to vzdavam

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

hansik

noo spravil uz niekto nejaky super tahak?:)

BCAA

emikaa neboj nic skuska prebehne aj bez neho ;) :)

ale som fakt zvedavy jak to dopadne zajtra :)  bo ja nemam z toho velmi dobry pocit :)  uvidime....

mishelka

dakoho mi to pripomina.. kde je wlade? :D

psicho

podla mna to skupinovo vzdajte, a ked to nikto nezrobi na prvy termin ani na druhi ta zmenia system a potom to bude easy a potom to zrobi kazdy
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

BCAA

Quote from: eminkaa on  04.01.2009, 22:36:19
malo nas bude, nas pekne rozsadia, ale ulavy by mohli byt, kedze sme prvi... len sa bojim, ze kto mi poradi, ked deel nedojde :(

ema ver si   naco by ti mal niekto radit   sak zlvadnes sama ne ;)

a berte to tak ze ked nevyjde teraz ta vyjde nabuduce (hopefully :))

Frankie

A čo ak má Hudák ešte vianočné prázdniny a zajtra sa v škole neukáže?  ah:

Treba dúfať, nič iné nezostáva, lebo zisťujem, že viem strááášne málo  bk

DeeL

Quote from: eminkaa on  05.01.2009, 02:16:03
...
bcaa, no radit, to bolo myslene v ramci smutku za deelom, aj ked mi este nikdy neporadil..
...
dakujeeeem  :hug: :hug: :hug:

a ja neviem ako ale sa nejako uvolnilo miesto na piatok tak som sa tam dal... no ale kedze v stvrtok chcem KPr, tak sa uvidi este ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

BCAA

Quote from: DeeL on  05.01.2009, 05:24:16
Quote from: eminkaa on  05.01.2009, 02:16:03
...
bcaa, no radit, to bolo myslene v ramci smutku za deelom, aj ked mi este nikdy neporadil..
...
dakujeeeem  :hug: :hug: :hug:

a ja neviem ako ale sa nejako uvolnilo miesto na piatok tak som sa tam dal... no ale kedze v stvrtok chcem KPr, tak sa uvidi este ;)

len sa prehlas dostatocne skoro :) neze ostane volno   ked by niekto chcel ist :)

Ing.Veduci

Quote from: Frankie on  05.01.2009, 04:36:59
A čo ak má Hudák ešte vianočné prázdniny a zajtra sa v škole neukáže?  ah:

mno ja som sa tiez na toto spoliehal, ale akosi som sa to aj tak nestihol naucit a tak som sa rozlucil so svojim terminom 5.1. a idem 3.2. ... aaaach jaaaaj

ne zeby som vam chcel zle, ale ked zajtra bude iba koro, ta ma asi poraziiiiiiiiiiiiii, ze som sa tak odzubal :)

drzim prstky zajtra seckym ;)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

mishelka

Quote from: Frankie on  05.01.2009, 04:36:59
napodobne...

petrushka

Drzim prsty vsetkym dnes na TI!!!
Dufam, ze sa podelite o dojmy :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

joker

taktiez trimem palce ;)  mna to caka v piatok a zacinam zarezavat ( naposledy som sa 4 dni pred skuskou zacinal ucit na ZI )

ondY.ke

Quote from: petrushka on  19.12.2008, 19:19:40
Quote from: ondY.ke on  19.12.2008, 07:17:21
ok gr8... a teraz tu este dakto hodte ten link co o nom tak basnite.... (s materiaaaalama ;)

tu mas ty lolo: http://hornad.fei.tuke.sk/~korecko/teorInf/  :puf:

diky patres... a daj to radio tisej!
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

ondY.ke

no a ja sa zacinam ucit zajtra.. dufam ze to staci a ked ne tak sa pripojim k veducemu ;) no... a kde je ten tahak? jaro davam ti za ulohu zrobit kvalitny kompaknty tahak!!!
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

joker

ale no tak.... sak precitaj, co mam napisane pod avatarom - ja na zazraky neverim, ja sa na nich spolieham ;)

Mar0sh

o osmej sa zacala skuska a este nikto nic nenapisal? :)

pUf

pan hudak skusa kazdeho ustne a potom sa kazdy psychicky alebo psichicky zruti a preto nedokaze nic napisat :P
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook