• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Temy na Bc. pracu

Started by Havran, 15.02.2008, 00:20:30

« predchdzajce - alie »

danielmi

ja som uz pisal asi 20 prof.,,a kazdy mal obssadene
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

pUf

fu to mame az tolkych na kpi? :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

kOsTi

tak ved mohol mat zaujem aj o ine katedry :P
:trestac:

Hero

da sa od temy este odstupit ak zistim ze mi velmi nesedi, ked ju uz mam reserve u daneho konzultanta, to by mal byt nejaky termin dokedy to oni oficialne posunu vyssie nie?

Agamemnon

Quote from: Hero on  03.06.2008, 23:27:03
da sa od temy este odstupit ak zistim ze mi velmi nesedi, ked ju uz mam reserve u daneho konzultanta, to by mal byt nejaky termin dokedy to oni oficialne posunu vyssie nie?

to sa dohodni s ním :) imo, kým ťa oficiálne nenahlási na tú tému, tak si ju zmeniť vieš... ak samozrejme, on bude ochotný ju uvoľniť
All code is crap.

42

Sooloni

Ozval sa nekomu Sivy? pisal som mu uz par dni dozadu a nejak je zatial ticho...btw: Ako ze zatial je len 134 tem? to by este nejakych 90 malo pribudnut ne?

kornas

Quote from: Sooloni on  04.06.2008, 22:50:46
Ozval sa nekomu Sivy? pisal som mu uz par dni dozadu a nejak je zatial ticho...btw: Ako ze zatial je len 134 tem? to by este nejakych 90 malo pribudnut ne?

neozyva sa vraj

hej mali by pribudnut

pepco

no neviem neviem ci pribudnu dalsie, som pisal mail Kollarovi a oni pocitaju s poctom studentov na urovni 135, preto to je tak... ze zhodnoti situaciu a v pripade ze bude tem malo (budu setky obsadene) tak vypisu dalsie

sri

Quote from: pepco on  12.06.2008, 02:20:20
no neviem neviem ci pribudnu dalsie, som pisal mail Kollarovi a oni pocitaju s poctom studentov na urovni 135, preto to je tak... ze zhodnoti situaciu a v pripade ze bude tem malo (budu setky obsadene) tak vypisu dalsie

nemozes tu pastnut ten mail? thenqueue

ywetka

Quote from: sri on  12.06.2008, 02:49:53
Quote from: pepco on  12.06.2008, 02:20:20

nemozes tu pastnut ten mail? thenqueue

nic viac v tom maile o bakalarkach nepisal... iba to, ze ratal s poctom 135 a naozaj, ak ich bude malo, vypisu sa dalsie.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Havran

lol, tak to nam teda veria jak vydim :)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Agamemnon

stačí sa pozrieť na op :)
All code is crap.

42

puq

OP? sak to malina :P same take predmety mat, tak s usmevom kazdy den chodim do skoly...:) az na zastaranu skusku :)

johnyo13

135? sa mi zda alebo nas bolo v prvaku na zaciatku zhruba 700? ci to si mylim s dacim? lebo ked ne, tak to je fakt sito!
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Agamemnon

Quote from: johnyo13 on  13.06.2008, 02:52:19
135? sa mi zda alebo nas bolo v prvaku na zaciatku zhruba 700? ci to si mylim s dacim? lebo ked ne, tak to je fakt sito!

700 na fakulte... 135 na štud. programe :) tam vás mohlo byť tak 200-250 na začiatku :)
All code is crap.

42

ywetka

sito isto nie je az take brutalne, ked si tak pomyslim na par neskutocnych dilin, ktore sa nachadzaju v kazdom rocniku... tym ludom robia problemy aj elementarne veci, cize sito je zjavne neucinne.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

nighthunter

:)  "neskutocnych dilin"
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

buhehe

hunter si to mal opravit ale nic musim ja.....dylyn (je to vybrane slovo po D)

nighthunter

ale blbost
ciganske vydrane slova:

dig dilino digitalky a Deep Purple
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

vidim, ze ty si zas nadr(b)any
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

nesom, len to mohlo ist do vtipov flipov

Mao

Do prvaku oficialne nastupilo na Informatiku cca 370 studentov (13 skupin po 30 ludi, sice to vychadza 390 ale pamatam si, ze to bolo 370)
A teraz nas je cca 200 (10 skupin po 20 ludi)
Ale kolko pojde do tretieho to je otazne :)

pUf

no nas konci v tretom nieco malo cez 100
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

johnyo13

Quote from: Mao on  13.06.2008, 04:34:45
Do prvaku oficialne nastupilo na Informatiku cca 370 studentov (13 skupin po 30 ludi, sice to vychadza 390 ale pamatam si, ze to bolo 370)
A teraz nas je cca 200 (10 skupin po 20 ludi)
jaj, taq to v pohode...som to mal popletene..potom to nie je take hrozne, saq to je (ak sa nemylim) viac ako tretina :P
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

sri

no sak aspon mozeme mat dobry pocit, ze sme medzi 1/3 najlepsich a najvytrvalejsich :P