TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach

FEI archív 2011/2012 => 1. ročník => Topic started by: stricky on 06.09.2011, 23:19:03

Title: ===INFO- mapa arealu a zoznam ucebni===
Post by: stricky on 06.09.2011, 23:19:03
Vitam Vas v prvom rocniku.... ak nieco neviete ohladne predmetov a skoly... tak to piste sem na forum - zalozte si novu temu... nech to tu vidno,  pre nezavezny pokec a spam tu je O nicom (hladajte)

- upozornenie : novozalozene temy, ktore sa tu uz rozoberaju (v inych topicoch) budu zmazane... staci si to len trochu prelistovat, mate tu tiez archiv z  predoslych rokov, ktory je mozne najst pod sekciou jednotlivych rocnikov
- na ftp-ckach http://www.tu-ke.com/forum/fei-board/ftp-nove-pravidla (http://www.tu-ke.com/forum/fei-board/ftp-nove-pravidla)!!!/ - je mozne najst studijne materialy a tiez pomocky ku jednotlivym zapoctovkam a skuskam 

davam do pozornosti -
MAPKA AREALU TUKE - http://www.fei.tuke.sk/home/studium/inzinierske-studium/rozvrhy/dokumenty2/mapa-tuke.pdf (http://www.fei.tuke.sk/home/studium/inzinierske-studium/rozvrhy/dokumenty2/mapa-tuke.pdf)
ZOZNAM UCEBNI - http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/inzinierske-studium/rozvrhy/dokumenty/ucebne-vysvetlivky.pdf (http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/inzinierske-studium/rozvrhy/dokumenty/ucebne-vysvetlivky.pdf)