• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Programovanie v C

Started by tk050233, 27.03.2006, 03:37:43

« predchdzajce - alie »

Shiro

ziadne stresy, programko bde proti DM v pohode  :)

Ing. nemtom

by som chcel dakoho poprosit kto ma tahak na programovanie aby ho tu hodil lebo si neviem predstavit ako moze taky tahak na programovanie vyzerat :xmas: dik moc, idem sadit ryzu :h_azn:
brix will be shat

davhan

podla mna si s tahakom na programovani velmi nepomozes        ono...nebolo na skodu sa do toho z casu na cas pocas semestra pozriet

Ing. nemtom

no neviem ci to mne si hovoril ze si s tahakom nepomozem, ak hej tak pre info ja uz skusku z prog mam (80b  :j_grin:) ale naozaj by ma zaujimalo co take sa da napisat na tahak z prog :j_cheesy: a veru ze sa oplati kukat do toho pocas semestra, odporucam vsetkym ktory to nerobia, a potom sport :ropebanana:
brix will be shat

smate

ja osobne si tiez neviem predstavit tahak na programko
a ako ryza rastie?? :h_azn:

Shiro

ak niekto bude mat tahak na programko, chcem ho tiez vidiet :)

psicho

lol , ja ho mam ale neukazem ,lebo celi je v Hexa a ajtak byste stoho nic nemali :)
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

DeeL

Quote from: psicho on  12.06.2006, 03:18:01
lol , ja ho mam ale neukazem ,lebo celi je v Hexa a ajtak byste stoho nic nemali :)
LOL :laugh:

ja som zasa tahak mal v podobe neuronovej siete...  :emot-LMAO:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

joker

tak prave som dopisal programkon. NEbolo to nic moc tazke, ale niektore prilkady, no neviem..... a ten tahak.. to akoze by som aj ja chcel vidiet.. to sa da aj na to napisat????

SeraPhine

aj ja som to nejak dokopal do konca to programko.... :metal: ale musim zase povedat ze az take tazke to nebolo (pre toho co si urobene zadanie z pvjc nekupoval :h_grin:)... aj ked bude asi dost pomenej tych bodov.. :baaa:
The problem has been eaten 

Ing. nemtom

dpc, vidim ze programko mi ostane za C, neska to bolo tazsie jak minule, no nic, uz len fyz a bude veget... btw ryza rastie fajne, aj teraz sa ponahlam na plantaz bo nejake insecty mi to tam napadli, ked sa nudis mozes prist pomoct vyplievat, ti darujem sacok :h_azn:
brix will be shat

Raleon

ja mam A.
Nemam nic ine co by som teraz pisal, len som chcel tak trocha pofrajerit  ;D

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing. nemtom

ta ty si iny manik, ja som mohol mat tak ze bod by chybal do A, ale som posral zapocet lebo som robil kamosovi (tretiakovi (len sa frajerujem :buttrock:)) zadanie a som nemal cas na svoje, ale ja som spokojny aj s C, no ani ja uz nemam co pisat, :bananawrite:
brix will be shat

psicho

vy ste vseci pro-coders

Ing. nemtom

ee, ty si ja ne, ale preco si piseme na fore? idem ti radsej na icq napisat :bananawrite:
brix will be shat

psicho

ja nesom pro-coder , pro-coderi su A-ckary

krtek

ja mam za B  :bananadance:. vobec to nebolo tazke. stratil som len 9 bodov zo skusky, asi som odfajcil nejaky priklad za 6 bodov, neviem, nechcelo sa mi tam cakat na pozretie testu, radsej som siel het.

ob3l1x

takze skuska z programka pohodka ;) 37b zo skusky + 19b zapich = 56 ;)) E bohate staci :)

Ing. nemtom

aj ja som mal zo skusky 61, ale ako som povedal, zapocet... :h_cry:
brix will be shat

Raleon

Quote from: psicho on  12.06.2006, 21:00:23
ja nesom pro-coder , pro-coderi su A-ckary

mal som len stastie, a boziu pomoc...   :D

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

tomik01

KURw
Zrazu kazdy jeden je tu programator :j_cool:
tha no blahozelam!

psicho

no hej len ja dajako zaostavam v rade ,ale to nevadíiii nemoze byt každy John Carmack ,lebo tolko bohov nemoze existovat to ani v grecku nexistovalo tolko bohov :)

Shiro

Mam dalsiu skusku za sebou - 59 bodov E, musi stacit :)

tomik01

jak ja hovorim, vsetko co je lepsie ako FX beriem bez rozmyslania, takze kludne aj 51b.

psicho

bohuzial ja nekedy berem aj FX , aj ked som nato donuteni, no co uz clovek zrobi