• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SJF

Started by retro, 23.10.2005, 03:19:20

« predchdzajce - alie »

monulka

Ahojte,
ako sa mate? dnes som mala KZ zo zakladov manazmentu  a som maximalne znechutena a zhrozena pristupom prednasajucich. bolo nas 13, vsetci sme vyleteli a jedna baba presla. som nas...a ako pes. dufam,ze vy uz mate vsetko porobene a vyvalujete sunky.

kOsTi

hmmm no ja nemam este secko :( mame rovnaky osud no :/
:trestac:

nighthunter

ahoj, kto ta uci ?

sebo ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

cheMicka

ani ja nemam este vsetko :D treba mi skusku z matiky a spravit zadanie na goniometriu pohyb. sustavy cl. :D

monulka

Ahojky,
nie neuci ma Sebo.
A teraz ma caka skuska z chemie a otras moje vedomosti, ani neviem nikoho zohnat kto uz ma skusku z chemie za sebou,uz nech skonci tento semester a inac sa zariadim, no ako sa hovori, clovek sa hlupym narodil a hlupy aj zomrie. PRajem vam vela stastia, nech sa vam dari

nighthunter

ved sem dotiahni kolegov nech sem aj oni prihadzuju informacie
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

monulka

ved prave, toto je este len moj 1.semester a vela mojich kolegov nepoznam a tych co som aj poznala,tak to vzdali hned pri matike.
Existuje este nejake forum,kde by som mohla na niekoho natrafit?

nighthunter

asi nie

ale daj vediet ked nahodou nieco objavis

Pusta

nespominajte mi chemiu  ak: ked este niekde najdem napisane slovo "benzen" "uhlovodik" "organicky perzistentny polutant" a a alebo "karboxylova kyselina" tak skocim z okna  :h_cry:

monulka

tak ja skacem z okna uz terazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

monulka

pusta, ale ty nie si prvy rocnik vsak?

nighthunter

Pusta

ale to nic nemeni na tom ze zajtra mam skusku z organickej chemie  ak:

ApokalypS

Quote from: Pusta on  04.02.2009, 04:56:05
nespominajte mi chemiu  ak: ked este niekde najdem napisane slovo "benzen" "uhlovodik" "organicky perzistentny polutant" a a alebo "karboxylova kyselina" tak skocim z okna  :h_cry:
benzen, uhlovodik, organicky perzistentny polutant, a co som to este zabudol.. a uz viem.. karboxylova kyselina..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ApokalypS

no.. len dufam, ze pusta nedodrzala slovo..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Hunter/Saeba

Zdravim vsetkych strojarou/ky  :beer1:
nj chemia je na grc ja som ju chvalabohu zmakol bo by som letel  :ringsmiley:

monulka

Ahojky, tak tu chemiu som aj ja uspesne urobila,ale za to som dnes vyletela zase z manazmentu. Viete mi prosim poradit, ako postupovat pri dekanskom termine,ake je to klasifikovany zapocet? nenasla som na stranke TUKe ziaden postup.Predpokladam,ze sa pise nejaka ziadost,ta sa dava garantovi (?) a on urci termin? neviete ci tie terminy su este v skuskovom obdobi? diky za rady

sarkan154

strojari su najlepsi.. sme mudry a mame vela zien jeba sa kazdy den 3-krat heheh a aj pit vieme hehe   :beer1: :dancing: :bananadance:

cheMicka

sa nauc gramatiku ked si strojar a nerob hanbu :D :D
btw. rocnik? odbor? :D

radix

urcite je opity :D

nighthunter

cheMicka

snad to nebol nejaky hunterov ziak :D

nighthunter

ee ja sa so ziakmi sundam az v 3. tyzdni

Hunter/Saeba

Quote from: nighthunter on  17.02.2009, 13:20:04
ee ja sa so ziakmi sundam az v 3. tyzdni

hehe

by sme si mohli niekedy sadnut na poldeci  :alc:

nighthunter

nj, stvrtok idem na lamavicu