Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Aleister

Pages: 1 [2]
26
Ahoj. Mam len tento zoznam zadani z roku 2010, ak Ti pomoze  br

27
4. ročník / Re: Stavba pocitacov
« on: 04.10.2012, 23:50:13 »
Mas na mysli registraciu na stranke www.xilinx.com pre stiahnutie WebPack ISE?

28
4. ročník / Re: Konstrukcia prekladacov
« on: 28.09.2012, 21:16:33 »
Vdaka Gabho. Tak teda v pondelok ani sa nejdem pytat, zostava mi utorok a stvrtok, resp. ten piatok  :ohmygod: Vdaka za upozornenie o odovzdavani cvik, prave sa na to pozeram, ze to uz konecne tiez upravili a to prve zadanie sa nastastie odovzdava az od pondelka buduceho tyzdna. Takze ho mozem v poho potom upnut na moodle  bq Vdaka este raz ;)

29
3. ročník / Re: Pocitacova grafika
« on: 28.09.2012, 18:41:57 »
Da sa to zvladnut aj sam, pokial ako pise kolega je to 2D nieco jednoduchsie ;) Ja som robil na ditheringu - pouziti roznych algoritmov v aplikacii.

30
4. ročník / Re: Konstrukcia prekladacov
« on: 28.09.2012, 18:29:46 »
Dakujem za odpoved pan kolega  br No moc mi to v Piatok nesedi o tomto case s mojim rozvrhom, budem musiet nieco vymysliet, pokial v ine dni sa nenajde volny flek na cviku.

31
4. ročník / Re: Konstrukcia prekladacov
« on: 27.09.2012, 21:15:43 »
Zdravim kolegov. Kedze doposial nik nereagoval na moje otazky, predpokladam, ze bud ste pani kolegovia nemali cviko z daneho predmetu, alebo sa nechcete vyjadrit :) Hmm, no bol som dnes za p. Ing. Paralicom, PhD., ktory mi taktiez nevedel pomoct, jedine ma odkazal na cviciacich, ze si u niektoreho mam hladat sam volne miesto a dat sa u neho zapisat na cviko. Preto mam otazocku, neviete nahodou o volnom mieste na niektorom cviceni z konstrukcie prekladacov? Kde je Vas malo? Alebo lepsie povedane, kam by sa vosiel este jeden clovek a u ktoreho cviciaceho? Viete mi prosim Vas pekne odpovedat aspon na toto ??? DAKUJEM VAM VOPRED  :buttrock:

32
4. ročník / Konstrukcia prekladacov
« on: 27.09.2012, 00:19:45 »
Zdravim Vas. Mate este niekto nezapisany v rozvrhu tento predmet? Mam problem si ho zapisat do rozvrhu uz od prveho kola zapisu do rozvrhu, kedze mais mi stale pri tomto predmete vypisuje hlasku "Momentálne neexistuje voľná rozvrhová jednotka.". Momentalne prebieha posledne kolo zapisu do rozvrhu, a mne sa stale to nedari zapisat. Viete mi prosim Vas poradit, na koho sa mam s tymto problemom obratit, kedze studijne ma vypisane, ze sa nebudu zaoberat zapismi do rozvrhu. Taktiez som sa docital na moodli, na ktorom mam prihlaseny tento predmet - kurz, ze je potrebne podla cviceni vypracovavat ulohy a tie nasledne odovzdat. No na moodli na odovzdanie uvedenych uloh z cviceni su stare datumy z predosleho roka, tak neviem, co s tym, kedze som este nebol ani na jednom cviku. Viete mi povedat prosim Vas, ako mam vypracovanu ulohu c.1 odovzdat??? Dakujem za Vase odpovede  :beer1:

33
3. ročník / Re: prihlaska na inzinierske studium
« on: 04.05.2012, 19:34:51 »
Ahojte,

mate uz stav prihlasky aktualizovany na "studijnym oddelenim akceptovana"? Prihlasku dostali papierovu odo mna osobne, majlom som im dodoatocne zasielal ten "velmi potrebny" zivotopis, studijne mi momentalne neodpoveda na majly a ja nemam cas tam behat osobne..  bu Stale je stav mojej prihlasky "studijnym oddelenim neakceptovana", a ja neviem co sa deje  >:(
Vdaka za odpovede  :beer1:

Pages: 1 [2]