Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - petocervik

Pages: 1 ... 3 4 [5]
101
1. ro?ník / Re: Problem s rozvrhom
« on: 19.09.2008, 03:13:00 »
ako 4 šak som ako ja sťahoval tiež ten rozvrh len ja som 7skupina ty 15 čiže nižšie a máš tam ZEI v pondelok o pol8 a UPS cvička v stredu 9:10 začiatok takže nevidim problem ak si FEi 15 skupina tak je všetko ok si myslim
Asi to len zle pochopil, ja som 10. skupina a tiez je to tam v pohode rozpisane... kazdy ma tolko co ma mat...
Aha mate pravdu. Sorrky som si az teraz vsimol (resp. pochopil  :bananadance:). Vdaka. Ale aj tak su tam odlisnosti oproti IS v casoch.

102
1. ro?ník / Re: Problem s rozvrhom
« on: 18.09.2008, 23:22:45 »
Ja mam takyto problem (aby som neotvaral novu temu):
Som 15ta skupina a na IS mam iny rozvrh ako na stranke. To by som este rozchodil, ale ten na stranke sa mi dajako nepozdava: Mam 4 hodiny cvika so ZEI a pritom mam napisane v indexe len 2 a pri ZIM (tiez cvika zhodou okolnosti  :j_wink:) je to to iste. Pritom mi v rozvrhu chybaju cvika s ÚPS. Proste tazky hardcore, mam dojsc.
Chcel by som sa spytat, ci som mal len ja taky luck, alebo maju problem aj iny.

p.s.: Uz ma presiel  >:( z usporiadania stranky Techniky. Som sa z toho vobec nevedel vysomarit. Napr najst, kde su sporty na TV. Ani ma nenapadlo, ze mam ist na katedru tv. Podla mna je to trocha vadne usporiadane, ale ked som len ja lol, tak ma opravte. :j_grin:

Pages: 1 ... 3 4 [5]