Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Joshua

Pages: [1]
1
1. ročník / Re: FEI-prípravný kurz II.-ANGLI?TINA
« on: 17.09.2010, 00:33:45 »
ja takisto uvazujem ze si to dam, len neeviem ci sa mi to oplati  :)
prestudoval som nejake starsie topicy ohladom toho seminara a prislo mi, ze si to vcelku pochvaluju. Seminar z fyziky je vraj zbytocnost, ale na matike preratas priklady, kt na normalnej hodine bud nestihnes, alebo ich nepochopis. Pokial ti nevadi, ze sa v skole zdrzis o nejaku tu hodku dlhsie, alebo uz dopredu vies, ze sa doma neprinutis prepocitat priklady, zapis sa tam :) Mozno ti to nijak extra nepomoze, ale rozhodne neuskodi :) A vraj tam ani nemusis chodit pravidelne (hoci raz za cas by sa prist asi patrilo  :laugh: )

2
1. ročník / Re: FEI-prípravný kurz II.-ANGLI?TINA
« on: 16.09.2010, 21:19:01 »
no len teraz tomu nejako nerozumiem, to uz teraz sa mam zapisovat aj na seminar z matematiky a fyziky ktore budu az v letnom semestry ?? ved nebudu aj potom prebiehat kola zapisov predmetov ??
urcite budu...
a co sa tyka anglictiny, obavam sa, ze ta bude pristupna az v letnom semestri :/

3
O ničom / Re: referendum sept.18
« on: 15.09.2010, 05:33:06 »
peticia na referendum prebiehala pomali este minuly rok a vtedy SAS nemohlo tusit ze bude vo vlade, takze nemalo istotu ze tie otazky aj naozaj budu v programovom vyhlaseni vlady a oni taktiez tu peticiu odovzdali este pred parlamentymi volbami
Spravne, ako som uz napisal, bola to sucast ich predvolebnej kampane. Len trochu draha predvolebna kampan, nemyslis?

referendum ak bude uspesne musi byt uzakonenne, to co tu niektory pisu ze nic z toho aj keby bolo platne je blud...
V tom mas absolutnu pravdu, trochu zle som to sformuloval vo svojom prispevku. Ospravedlnujem sa, bola to moja chyba.

referendum je maximalna moznost ako mozem ja, obcan SR, zasiahnut do vladnutia, ak uz raz takuto moznost mam tak nevyuzit ju znamena v podstate moj nezaujem o stav tejto republiky (co poniektory aj naozaj mozu mat v pazi), takyto clovek potom nema ziadne moralne pravo nadavat na stav statu...
To je sice pekne, skoda len, ze kazdy obcan SR to neberie ako ty. Myslim, ze minulost hovori za vsetko (zo 6 referend platne 1). A najhorsie natom je, ze takyto ludia maju moralne pravo vies kde. Jednoducho sa nato vyseru a potom budu nadavat, ze ozraty papalas havaroval vo svojom vladnom bmw pri 80tke v meste a vyhovoril sa na imunitu. To, ze mali moznost situaciu zmenit ich uz ale netrapi... hlavne, ze si zanadavaju na novu vladu pri vychladenom pivecku. Nehovoriac o tom, ze kym sa nebudu davat klobasky zdarma, nasa romska mensina sa z domu ani nepohne. A pokial sa tento pristup nezmeni, kazde referendum bude len o utracani z rozpoctu. Je to smutne, ale taka je realita :/

4
O ničom / Re: mhd
« on: 15.09.2010, 04:57:18 »
... Ochvíľu tu bude aj street view...
sice nie od google, ale street view v kosiciach uz je :) http://www.norc.sk/street-view/

5
O ničom / Re: referendum sept.18
« on: 15.09.2010, 02:30:06 »
joshua uznavam ze mas vysoku konkurenciu :)
hoci to mala byt pravdepodobne urazka, z urciteho hladiska by sa to dalo brat ako kompliment  :D
Zas aby ste ma nechapali zle, ja nie som proti otazkam v referende, bol by som rad ak by to preslo, ale v tychto veciach som skor realista. Jednoducho neverim v 50% ucast... a z tohto uhla je to v case utahovania opaskov, kvoli nezodpovednej predchadzajucej vlade, iba dalsie zbytocne vyhadzovanie uz aj tak chybajucich penazi. Ale ako som uz spominal, velmi rad by som sa mylil.

6
O ničom / Re: referendum sept.18
« on: 14.09.2010, 23:05:59 »
Tak, ako tieto tvoje reci. Referendum sa uz nezrusi, tak netreba kecat o tom, ze nebude platne, ale ponahanat co najviac ludi, zeby platne bolo.
To mi je jasne, ale ak mozem vyjadrit svoj nesuhlas tak to rad urobim. Mozno tym uz nezmenim (teda urcite), ale preco mam pokojne sediet a tvarit sa aky neskutocny prinos pre nas toto referendum ma? Inak s tebou plne suhlasim.

V ústave SR je to napísané, referendum musia poslanci schváliť ako ústavný zákon
ospravedlnujem sa, zle som to sformuloval :) myslel som to z dlhodobeho hladiska, teda, ze po 3 rokoch to nevratia spat :)

7
O ničom / Re: referendum sept.18
« on: 14.09.2010, 22:10:00 »
Pojdem aby sa nepovedalo, ale je to absolutne zbytocne vyhodenych 7mil eur. Cely napad s referendom bol totiz len sucastou predvolebnej kampane SAS, nic viac. Po prve cast otazok je uz davno zahrnuta v programe novej vlady, po druhe samotni politici o to nemaju zaujem a po tretie 50% ucast jednoducho nebude. A aj keby sa nahodou stal zazrak a tych 50% by sa naskrabalo, nikde nie je napisane, ze to automaticky prejde aj v parlamente. Jednoducho zbytocnost...

8
1. ročník / Re: Telesná výchova - šport
« on: 14.09.2010, 21:24:51 »
pochybujem, ze by si to stihal, pokial nemas telocvicnu hned vedla ucebne  :P

Tak daleko to nemam, ale tych 5min by som asi meskal (nehovoriac o tom ak by sa prednaska predlzila). Preto som sa aj pytal, ci sa da dohodnut s vyucujucim. Uz som si ale dal iny termin, sice budem musiet cakat 45min, no aspon sa nemusim ponahlat :)

10
1. ročník / Re: Telesná výchova - šport
« on: 14.09.2010, 19:51:22 »
nevie niekto ako je to zo seminarom z matematiky ??

"- v 5. kole sa môžu ešte prihlásiť na výberové predmety napr. Seminár z fyziky, Seminár z matematiky, Cudzí jazyk. Odporúčame začiatočníkom zapísať si Prípravný kurz z anglického jazyka kvôli povinnej angličtine v 2. ročníku. "
"5. kolo FEI- na spoplatnené dohlasovanie sa iba na predmety bude pre študentov otvorené v termíne 16.9.2010 od 12,00-20.9.2010 do 11,30 hod"
cize ak som spravne pochopil, na seminar sa da zapisat od 16.9.


btw mam jednu otazku. Ak mi konci hodina 15:00 a prave vtedy zacina tv (futbal), mozem si dat tento termin alebo nie? Koncia prednasky nacas alebo da sa dohodnut s vyucujucim, zeby som trochu meskal?

Kamarat,teraz si ma zachranil :-D si mi to zjednodusil a uspesne som si ho zapisal,mas moje velke DAKUJEM
v pohode :) a ktory termin si si vybral?

11
1. ročník / Re: Telesná výchova - šport
« on: 14.09.2010, 19:35:13 »
podla kapacity by sa malo nejak dat orientovat.Tenis=kapc.17,voleybal=16,stolny tenis=18,spet aerobic=20,futbal=?

futbal je tiez 16, co mi pride divne, kedze 16 su aj ine sporty  ??? asi som zjavne nepochopil to cislovanie... kazdopadne hladaj 16tky a skontroluj, ci je to futbal alebo nieco ine :)

12
1. ročník / Re: Telesná výchova - šport
« on: 14.09.2010, 18:54:17 »
ale aj keby samotny mais isiel, vedeli by ste si zapisat telesnu? to treba ajtak zosynchronizovať s rozvrhom TV ne?..a rozvrh Tv tiez nejde  :hammer:

vedeli... aspoň ja áno ;)

a kde si nasiel sport a cas jeho konania?  :) alebo to tiez pise v maise?

malo by... alebo sa mylim? :D

13
O ničom / Re: VTIPY A FLIPY
« on: 13.09.2010, 17:20:07 »








a samozrejme klasika v podobe remiho gaillarda 8)
BEST OF ELEVATOR (REMI GAILLARD)
CHICKEN FUNERAL (REMI GAILLARD)
THE SNAIL (REMI GAILLARD)
ROCKY (REMI GAILLARD)
KANGAROO (REMI GAILLARD)
(kto by predsalen nepoznal, odporucam pozriet http://www.youtube.com/user/nqtv , vsetky jeho videa su bozie  :ropebanana: )
a nakoniec jeden vtip, ktory ma v poslednej dobe pobavil najviac  :emot-LMAO:
Dnes ráno som bol v obchode. Bol som tam päť minút. Keď som vyšiel von, stála tam policajtka a práve vypisovala blokovú pokutu. Tak som k nej podišiel a vravím: "Ale no tak, zlatko, to takému fešákovi ako som ja, nemôžeš dopriať ani malú prestávku?" Ignorovala ma a tak som jej vynadal do jebnutých fízlov. Pozrela sa na mňa a začala vypisovať ďalšiu pokutu za ojazdené pneumatiky. Tak som ju nazval tupou štetkou. A ona začala vypisovať tretí blok. Tak to išlo ďalších dvadsať minút, nadával som jej do kuriev a tak.. Čím viac som jej nadával, tým viac pokút napísala... Mne to bolo ale jedno... Ja som bol peši.  

14
1. ročník / Re: Telesná výchova - šport
« on: 13.09.2010, 16:46:44 »
pokial viem, tak "kolo zápisu na rozvrh predmetov z rektorátnych katedier bude prebiehať v termíne 14.9. 2010 od 12.00 h. - 19.9.2010 do  22.00 h," co v preklade znamena, ze dnes je iba 13. a teda treba si pockat do zajtra :)

Pages: [1]