Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - eXtremeq

Pages: [1]
1
5. ro?ník / PPS - Paralelne Pocitacove Systemy
« on: 02.01.2009, 21:50:04 »
niekto kto bol na predtermine? ako to asi prebiehalo?

z coho sa ucite?

2
3. ročník / Re: PAMS skuska
« on: 22.06.2007, 18:06:46 »
nemate niekto oskenovane Schroetterove cvika?

3
3. ročník / Re: PREKLADACE SKUSKA !!!
« on: 17.06.2007, 05:05:39 »
K tomu prvemu prikladu A->aBCdeF|aBCd malo pravidlo po uprave vyzerat A->aBCd[eF] a prechodovy diagram sa kresli  pred upravou ako 2 vetvy jedna pre slovo AbCdeF a druha pre aBCd a po uprave bude jedna vetva, ktora konci v stave aBCd, a z toho ide este dalej rovna ciara kde sa to vetvi eF a zase spat do rovnej ciary?
Som to editol po preskumani dalsich informacii:)

toz si si isty ze to mas spravne? :)

4
3. ročník / Re: PREKLADACE SKUSKA !!!
« on: 16.06.2007, 01:41:37 »
ja som mal tuto skupinu:

Quote
Napisem aspon priblizne co bolo dnes :
1) A-->AXB | BX | prazdny retazec .  a) Urobit prechodovy diagram b) spravit to v EBNF(bez prazdneho retazca) a znova diagram
2) trebalo spravit gramatiku pre postupnost prikazov PP  oddelenych ciarakou ( asi takto nejako A->P{ , P}) a k nej syntakticky so zotavenim
3) urobit nejaku EBNF pre
     a) ifnot E then SF else ST
     b) ifnot E then SF
   A este urobit ten ifnot pomocou virt instrukcii jump, falsejump
4) nieco s parametrickou polymorfiu f: a x b ->b. A akeho typu vysledok ak f bola nieco take ako f(3,2.5)

na skusku som si precital skripta od Kollara - od zaciatku, cez lex analyzator po synt analyzator (stvrtu cast som nestihol - nechcelo sa mi). neda sa povedat, ze som studiu skript venoval nejak extra vela casu (2x som si to zbezne precital, zdrojaky su tam v pascale takze tie som len tak preletel). pozrel som si otazky, ktore tu boli zverejnene a prestudoval si prezentacie k cviceniam. je pravda, ze som na skusku isiel zmiereny s tym, ze nespravim, no v konecnom dosledku sa mi tie moje priklady nezdali az tak tazke, mal som vyriesene vsetky a hadam som aj pisal k veci ked som mal D - 65  :j_grin: zas az take zlozite to nie je, len si treba uvedomit suvislosti. v podstate toto je SOJ, PT a TI v praxi  :j_laugh:

ako si riesil 3. a 4. priklad?

Pages: [1]