Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Edds

Pages: [1]
1
O ničom / Nadstandardna dlzka studia
« on: 11.08.2014, 19:45:56 »
nazdar, chcel by som sa uistit ohladom platieb za nadstandardnu dlzku...
brat teraz zaplatil za 3. rocnik Bc kedze prvy rocnik neskoncil a potom zacal odznova (cize zacina akoby 4. rok)...
teraz dalsie Ing studium sa bude platit znova kazdy rok alebo sa to ukoncenim Bc. studia "resetuje" a dalsie 2 roky by teda uz neplatil? samozrejme za predpokladu ze nebude opakovat uz ziadny rok...
myslim ze moznost b) je spravna ale nie som si isty a kym som bol na skole som to ani nikdy neriesil...
vdaka za akekolvek info, pripadne odkaz

2
2. ročník / Re: zapis predmetov do druhaku
« on: 05.06.2011, 17:14:06 »
Uctovnictvo som mal. Celkom fajn predmet. Na prednaske som nebol ani na jednej, aj tak sa tam brala len teoria z ktorej bolo na skuske 15b zo 70 myslim. Je lepsie ked vies nieco z toho zo strednej ale da sa to aj bez toho v pohode zvladnut. Treba viacmenej pochopit princip. Uctuju sa tam rozne uctovne pripady podla uctovnej osnovy - stiahnes z netu. Neviem co by som viac k tomu povedal.

3
2. ročník / Re: FEI-ANGLI?TINA I.
« on: 17.05.2011, 07:51:56 »
Nie ani ja nic nemam ..... a ani ziadny termin este nevypisala ...... asi zavriem oci a neaky si vyberiem  :banana_guitar:
Ja mam posledne info od kamosa co ma v pondelok tiez s nou, tak mu odpisala na mail ze je do 19.5 PN a ze az po tomto termine mame hladat terminy v maise.
Takze asi cakame do toho 19teho.

Pages: [1]