Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - hijovec

Pages: [1]
1
5. ročník / Re: originalita
« on: 16.05.2012, 17:45:09 »
ake mate vysledky kontroly originality ? u mna vyslo 4,61 je to ale zaujimave, zrejme to pocita aj nadpisy,predhovor, vyhlasenie, podakovonie atd atd. btw v maise mam link na protokol o kontrole originality ale etd mi vypapuluje ze nemam opravnenie to zobrazit(i ked som prihlaseny).

a pocuj uz si prisiel na to v com bol problem?? lebo mam ten isty problem :D

2
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 03.02.2011, 20:31:12 »
a je to za mnou  :bannana_guitar: :bannana_guitar: :bannana_guitar:      som neskutocne stastny  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
3.2.2010
-----------------------
Modul z pohľadu OS
LVM
Čo je súborový systém.
Pripojenie a odpojenie zariadenia (mount)
Management konzola
ja som ku otazke LVM pisal skor swap lebo tam bola otazka Princim LVM ulozneho pristoru(asi swap priestoru :))

3
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 02.02.2011, 04:03:03 »
ATD je daemon prikazy at, ten si najdi vmanuali ;-)

kvalitna odpoved :D to mu napisem do odpovede :D ked bude taka odpoved :D

inac cronD je casovac prikazov a tieto prikazy su spustane pravidelnom intevale a opakuju sa az kym nie su zmazane(napr. pondelok utorok piatok), ale ATD je tak isto casovac prikazov ale ten je nacasovany, ze spusti prikaz niekdy v buducnosti a len raz :)
vlastnymi slovami ako to viem ja :) ak som sa zmylil niekde tak poprosim od odpoved :)

4
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 01.02.2011, 19:18:42 »
skoda reci, ucitelom nemoze byt proste hocikto kto ma potrebne vzdelanie

nesuhlasim... ucitelom moze byt v dnesnej dobe kazdi aj ten co nic nevie .. a to je na tom to najhorsie  :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana:

5
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 01.02.2011, 15:43:14 »
unix je fakt par dnovy kurz ... na tom predmete nebolo nic zle... aspon nieco do zivota... Tu treba radsej hodnotit jeho pristup  :pusta: ja by som rad bral aj SAP a nezalezi na tom s kym to je, hoci ma na skuske velmi vytocil  :03: . Malo takych predmetov je na tejto skole. Vsetko treba brat co len pride.  :)

ludia berte to tak ze pre vas par jedincov to je predmetna par dni ... ale ostatni to tak asi nevidia..  8) tak isto ako pre niekoho je teoria typov par dnovy predmet tak aj toto je pre niekoho par dnovy predmet... len s tym rozdielom ze na teorii typov bolo vsetko do podrobna vysvetlene znazornene ukazane .. prednasky na urovni a to iste aj cvicenia :P taze tam bude asi ten hacik .. a este forma skusania :P ako keby to bol jediny predmet ... a teraz nevies ci sa mas ucit so starych abo z novych lebo raz povie ze staci zo starych  a da polku otazok co je len v novych :P taze aj o to tu ide.. ziadne normane skripta z coho by sa mal clovek ucit  bu bu bu

6
4. ročník / Re: Teoretická informatika
« on: 31.01.2011, 23:18:30 »
to uz je co za skusku!
vyhodil ma len tak z nalady :(

a btw vidi niekto otazku Podobnost konecnostavovych automatov v sylaboch? lebo ja nie. hlavne ze hovoria ze davaju iba z toho
a ani v slidoch na moodly

to iste u mna... priklad + zapich 40 bodov... a 50 bodov z teorie len tak puuuuf bez jedinej otazky....  k podobnosti som mal asi kus hluposti ale k schemam som to mal celkom dobre podla toho co citam zo skript.

vacsinou to je tak ze ked napises hluposti tak ta vyjebe jedna radost :) to iste aj mna na prvom termine.. len mi povedal toto zle toto zle uvidime sa nabuduce  :ropebanana:

7
4. ročník / Re: Teoretická informatika
« on: 31.01.2011, 17:45:17 »
parada panove... :) som rad ze uz "len unix" mi ostal... trimem vam vsetkym prsty aby ste to nejak ustali :) a utecha ale na hovno ze vela by som ani na nevedel pisat k tym otazkam :( dost salenota  :ropebanana: :ropebanana:

8
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 31.01.2011, 05:20:29 »
hej chcel som ist na predtermin ale ma zaskocil zapocet ktory osm musel opakov :P ale tak uplne suhlasim zo vsetkym co sa tu pise ... :) ale nie je to na mne ani na vas aby som/sme dotycneho donutili aby si vsutpil do svedomia ... :( ved ked uz TI som dal na B tak toto mozem prenasat ne???

9
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 30.01.2011, 02:33:32 »
kedy pochopite, ze vysoka skola Vam neda  nic? ste tu dobrovolne, ked daco chces, tak skusaj, pytaj sa a zistuj. toto je uz o inom ako zakladka. ja ked som sa ho daco spytal, vzdy vysvetlil.
a kedy pribrzdenci ako ty pochopia ze ucitel je odvodeny od slova ucit ... ucit znamena podat danej teme iste info aby som vedel co sa odomna ocakava popripade ju vysvetlit  8) .. dalsia vec.. proti prednaskam nic nemam bolo to dobre vysvetlene .. ale proti cviku... tu su materialy dnes bude modul 2 a 3 prejdite si a ked dacomu nerozumiete tak ma zavolajte... a chces mi povedat ze som ho za kazdou otazkou mal volat ??? :ohmygod: :ohmygod: :ohmygod: :ohmygod: :ohmygod: :ohmygod:  tak to si riadny idiot.. asi som nebol jediny kto neovlada dobre anglictinu a a aj ked som mal preklad tam nie som zrucny v unixe... a o tom boil aj ten predmet o unixe... a ked viem z neho hovno a hovno sa dozviem ci uz od cviciacceho alebo z 570 stranovych skript z ktorych som sa ucil a bolo mi to na hovno lebo polka veci tam nie je co on dava na skuske .. ale hlavna vec ked sa ho spytam aky je rozdiel a minimalny to sa mozte aj z toho ucit  :thumbs-up: :thumbs-up: :thumbs-up:


To je jasne... tu ide skor o to, ze ak niekto vyzaduje vysoku uroven odpovedi na skuske, tak treba umerne k tomu polozit aj otazku a rovnako viest cely predmet na urovni...

uplne stebou suhlasim a este jedna vec ze preco ucitelia typu Pani Novitzka a Pan Sujansky vedeli svoje povinne volitelne predmety ohodnotiti tak ako ich ohodnotili ?? a ma l som TT a to boli prednasky na vysokej urovni a aj cvika ... a skuska horsie ako C clovek nedostal.. stacilo aby aspon mal sajnu o com to je .. a aj ked to mal zle tak mu to vysvetlila a dostal znamku .. chcel som ist na opravne ale koli SKURVENEMU UNIXU MOZEM IST AKURAT HOVNA ZRAT  :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana:



10
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 29.01.2011, 17:52:48 »
nechapem preco neda otazku co ti jasne povie co tam mas napisat ako pri TI ... algebra dijstu a pises vsetko co vies... :) ale aj ked nenapises vsetko ale aspon vie ucitel ze vies a ti da body ... nechapem poviinne volitelny predmet.. :( a aspon keby sa on snazil pocas roku tak pochopim ze je nasraty ze je nasraty a tak bere skusku vazne ... ale cely cas nas mal na haku a teraz ocakava ze to co on nenaucil ze mi to budeme vediet ?? :( tu skolu je citit za hovnom.. :( je tam par ucitelov ktory su ozaj ucitelia ostatni tam nemaju co hladat co nevedia naucit :( vysoke kriteria a za 13 tyzdnov som sa nic nenaucil  :( a to ne ze by som nechcel ale ::::: aky pristup ucitela k ziakom taky pristup ziakov k predmetu ... ale na to oni sami nepridu ... ach... uz nech stamat vypadnem :P

11
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 29.01.2011, 17:51:19 »
vie niekto co chcel pri otazke admistracia softwaru z pohladu HP-UX ???

12
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 27.01.2011, 17:53:05 »
1. Co je to EFI ?
2. Súborový systém
3. Princíp swap
4. Symbolická linka
5. Inoda
6. Správa softvéru
7. Modul v jadre
presnejsie:
modul z pohladu jadra HP-UX
admistracia softveru z pohladu HP-UX... ostatne asi tak ako su vyssie
taze asi tak otazky jak sa patri... keby osm si presiel vsetkych 570 stran unixu tak by som mozno vedel este tie moduly napisat ale tak to len teoreticky... bolo toho vela aspon na mna... a v tych otazkach hlavne co odomna chce???? no nic uvidime ako dopadne kosa na mne  :bannana_guitar: :bannana_guitar: :bannana_guitar: :bannana_guitar:     

13
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 26.01.2011, 00:35:42 »
4 romeo :)

D zlatko  :-*


dobry si :)

akurat na to ze mne na 2 otazky dal 0 pretoze som to napisal po anglicky... a ked som ho poprosil aby to precital tak mi povedal ze mam prist na buduce  :D

jak si nepisal po anglicky ??? napr. si nedal volume group ale si dal zvazok skupiny??

14
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 25.01.2011, 20:38:33 »
ach jo lidi... 570 stran??? sak to je chore sa ucit... :( sedim nad tym dva dni a mi to pripada ze je tam toho mrte.... proste by dost pomohlo kedy aspon boli zverejnene otazky ake moze clovek cakat abo co je a co nie je potrebne... ale sak co mozme cakat.... a chcel by som potriast rukou tomu co mu dal ten papierik  :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: RESTECPA .... rozsahovo je to narocnejsie ako TI .. co uz je brutal  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
otazky staci najst par stran dozadu.
myslis tieto ???
8otazok, aky je rozdiel medzi HFS a VFS, Aky prikaz daco nevytvori(lssf), co znamena ID v subore inittab, aky je rozdiel medzi crond a atd (ano cronD a ATD), co je zaloha a co inkrementalna a celkova, subor passwd, LVM na co je dobre a porovnat s s tym ked cely disk vyuzijes, daco som zabudol...
myslis ze da opat tie???  8) 8) 8)

moderator "citation" edit: co sme si povedali o urovni fora? ;)

15
4. ročník / Re: HP - UNIX
« on: 25.01.2011, 20:29:54 »
ach jo lidi... 570 stran??? sak to je chore sa ucit... :( sedim nad tym dva dni a mi to pripada ze je tam toho mrte.... proste by dost pomohlo kedy aspon boli zverejnene otazky ake moze clovek cakat abo co je a co nie je potrebne... ale sak co mozme cakat.... a chcel by som potriast rukou tomu co mu dal ten papierik  :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: RESTECPA .... rozsahovo je to narocnejsie ako TI .. co uz je brutal  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

16
3. ro?ník / Re: Logické Systémy
« on: 20.01.2010, 16:54:49 »
lidi chcem sa spytat pri to vazenom sucte co tam scitavate tie premenne P2 je vlastne co... nechapem tomu ... p1 viem vyjadrit ale p2 ani za boha neviem prist na princip co preco s cim?? :(

V Syntlogu je to paradne vysvetlene. Aj s videami.
http://bukovec.fei.tuke.sk/projekty/syntlog/

bratu diki ci boha toto mi pomohlo jak nikdy... vediet tze daco take existuje ta  do pi... ako pre skolkarov... dikkiiiiiii

17
3. ro?ník / Re: Logické Systémy
« on: 20.01.2010, 16:00:28 »
lidi chcem sa spytat pri to vazenom sucte co tam scitavate tie premenne P2 je vlastne co... nechapem tomu ... p1 viem vyjadrit ale p2 ani za boha neviem prist na princip co preco s cim?? :(

18
3. ro?ník / Re: Logické Systémy
« on: 19.01.2010, 03:34:51 »
a lidi aspon je pri ustnej odpovedi kusa mierny ci chce setko do podrobna???

19
2. ro?ník / Re: Pocitacove siete
« on: 10.05.2009, 19:00:53 »
aka bola ta stranka na ktorej su vsetky prednasky... bolo to na poslednej prednaske nevie niekto..

Pages: [1]