Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MatoGato

Pages: [1]
1
3. ročník / Re: LAMAVICA VTI 2007
« on: 18.02.2007, 02:51:21 »
samozrejme,ze sa chystame trosku polamat do mierne ostrych uhlov a tak :)

a aj na tricko som velmi zvedavy...imho by ho sem mohol Luborek nejakym sposobom postnut/hodit link na jeho obrazok,nie? ;)

2
3. ročník / Re: SKUSKA Z PG
« on: 29.01.2007, 20:25:51 »
hodil som to nakoniec na edisk,aby si to mohol stiahnut kazdy,kto chce:

http://data2.edisk.cz/stahni/63626/grafika.rar_2.43MB.html

hadam pomoze...mne pomohlo ;)  (btw. chybaju tam farby,plochy a...myslim,ze este jedna vec,ale to su take relativne nepodstatne temy,ktore sa daju nastudovat cez hornad (a zaberu asi 10 minut ucenia))

3
3. ročník / Re: SKUSKA Z PG
« on: 29.01.2007, 17:23:27 »
Marek8 - napis svoje ftp,hodim ti tam celkom dobre napisane,nascanovane prednasky (tif format) (nie su to tie z holow.wz.cz)

4
3. ročník / Re: SKUSKA Z PG
« on: 27.01.2007, 20:54:34 »
no a ja som bol zase na druhom termine,na ktorom uz nechybal ani ujo Sujansky
otazky: 1. Axonometria, 2. B-spline krivky, 3. Viditelnost (stacilo vymenovat algoritmy), 4. Farby a ich pouzitie (RGB - zobrazovanie/monitory...CMY(K) - tlaciarne atd)

takze nic tazke...ehmm:)...axonometria je Sujanskeho oblubena otazka,takze sa myslim moze stat,ze ju da aj niekedy nabuduce

skuska prebiehala asi tak,ze sme tam rano prisli,on si samozrejme musel este niekde odbehnut,takze sme zacali asi o hodinu neskor...povedal otazky,nieco sme k nim napisali (mali sme na to asi hodinu)...potom sa spytal,kto sa ponahla,ci si vlastne vytvoril poradovnik ludi,ktorych skusal ustne...chodilo sa vacsinou po skupinach ludi,ktori robili spolu zadanie (takze dvojice/trojice)...ustne skusanie vsak prakticky nebolo...pisomky opravoval priamo pred nami,pripadne sa na nieco (co mu nebolo jasne) spytal...pred opravou si ale pozrel zadania/prirucky k nim...myslim,ze aj trosku uvazilo to,aku mal clovek znamku zo zadania......ked doopravoval celej skupinke,zhodnotil to,zapisal a pratali sme sa kade lahsie :))

Pages: [1]