Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - peteviolet

Pages: [1]
1
3. ro?ník / Pravne aspekty v priemyselnom inzinierstve
« on: 04.11.2007, 20:18:14 »
cawte vsetciii......o dva tyzdne nam davaju kontrolne testy z PAPI....a hovoria o tom ze vraj na intraku existuje dajakych 10 stran vypracovanych na tento predmet...co obsahuje vsetky potrebne veci na tie testy....problem je v tom ze ja nie som na intraku :)...a preto by somm xcel poprosit niekoho kto tie things ma aby hodil sem nejaky link na tie mat. alebo aby dal na FTP.....v mene vsetkych dochadzajucich THANK     :nervous: :lookaround:

2
3. ro?ník / Manazment vyroby a log.
« on: 16.10.2007, 18:47:08 »
cawte bratri...nema niekto nahodou prednaskyyy z MAVLO.....bo som pocul od niekoho ze vraj je aj powerpointova verzia tych materialov....a ked niekto ma tak prosim v mene vsetkych PI a IRP ckarov nech to hodi na ftp....VDAKA  :thumbs-up:

3
2. ročník / Algoritmy a zložitos?
« on: 27.02.2007, 01:26:02 »
Caw caw....nevie mi niekto poradit kde by som mohol najst vyriesene zadania n ???a tento predmet....som dostal 5tu ulohu....a neviem jak sa do toho dat.....aj Plavka(prof.) povedal ze su na nete, ale aj to ze nie na oficialnej stranke....ha ftpcku som nic nenasiel...........vdakkaaa  ???

4
2. ročník / KohoSiDatNa ELE II
« on: 17.02.2007, 18:22:59 »
Koho si dat hosi.. na ELE2 na LS....a ako si to treba vybrat ze kedy budem chodit...a ku komu....budem chodit s prvakmi....potom to je dzivne bo oni maju v rozvrhu rozdelenu ele na parny a neparny tyzdennn....ja nevieeem...a pocul som ze kollar je dobry plus simko a aj hodulikova...Kollae este uciii? bo mi povedali ze asi odisiel..vdaka vsetkym

Pages: [1]