Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - LukasSJF

Pages: [1]
1
O ničom / skripta v elektronickej forme
« on: 17.10.2010, 21:34:32 »
Nieco take ako nechodimnaprednasky.sk poznate? googlim ale neviem najst vhodne nazvoslovie pre ten spravny index. Poradte daco. Potrebujem skripta na nejake predmety pre SJF - TOZP.

2
Bazár / Tabula kupa / predaj
« on: 24.09.2010, 00:28:29 »
Je na tuke nejaka tabula kde studenti vycapuju ponuky (kupa, predaj, doucovanie)? Ak ano kde sa nachadza tato tabula?

3
SjF board / Vsedne dni na akademickej pode
« on: 20.09.2010, 19:42:01 »
Noooo, dostal som sa na chvilocku na internet tak sa vam musim pochvalit ako bolo prvy den. Rano riadna plnka v areali TUKE. Pri vchode na L9 oznam na stene s budovami pre lepsie zorientovanie. Napokon tu svoju po 15 minutovom bludeni som nasiel. Rano matika normalne ucenie sa resp. cvicenie sme mali. Bolo nas v triede asi tak do 30 co je celkom dost na to ze len cvika. Pocul som ze na inych skolach su na cvikach tak max. 15 ludi. Result z matematiky, mam co dohanat. Pozrel som si na katedre matematiky co ma caka, tak sa mi hlavicka zakrutila. Dnesny den je krasny slnecny, no zacinam si uvedomovat ze az take ruzove dalsie tyzdne nebudu. Je tu niekto z TOZP?

Rad by som prispieval do tejto temy aj v nasledujuce dni, tyzdne, nebudem zakazdym vytvarat novu temu. Aby bolo forum prehladne.

4
SjF board / Co s pondelkom 20.9.? + nieco navyse
« on: 19.09.2010, 04:52:29 »
O 11 v Aule Maxima. Ako to bude dlho trvat? Potom sa uci alebo co nasleduje? Zaujima ma informacia len pre prvakov. Pondelok bude v podani lazo plazo?
Zobrat len zosit a pero? Utorok sa uz riadi rozvrhom? Este sa chcem opytat ci vyzaduje profesor na hodine chemie plast. Budu sa robit take fokusy pokusy ze mi ostane diera na obleceni? Inac co poviete na rozvrh? Az na to ze ho zverejnili na poslednu chvilu sa zda byt celkom OK.

5
O ničom / co vsetko na TUKE laguje?
« on: 11.09.2010, 04:03:02 »
Hi all. Uz nejaky ten tyzden browsujem po fore tu-ke.com a ocenujem toto forum lebo taky clovek co nepozna ex studenta tuke tak si myslim ze strateny pripad. Pomoze toto forum sa zorientovat v nejakych veciach. Moja otazka na vas potrebujem nazory na zodpovedanie. Mal som moznost najst na fore niekolko prispevkov ohladom MAIS toho modularneho akademickeho systemu. Vraj to nie je ziadna slava pisali ste vedeniu firmy list ktory som nemal moznost precitat lebo odkaz co ma niekto v podpise je neaktivny z nejakeho dovodu. Kazdopadne nevydareny system? Pytam sa vas lebo budem s nim pracovat sice uz aj teraz som nazrel neni to zle je to rychle len zvykli ste napisat ze ked je obdobie zapisovania system pada je nestabilny takze si to asi uzijem mam taky pocit. Dostal som email konto ktore je uz aktivne. Naloguvava ma do 3 sekund co nie je zle ale pytam sa vas co za konfiguraciu ma ten server kde bezi email server? Nie su problemy s postovym serverom? Lebo ked su ja si presmerujem radsej postu na moj imap / pop3 postovy server nemam chut sa s tym babrat. 100mb kapacita si myslim ze postacuje len nikde nie je napisane kolko sa da priloha prijat a kolko odoslat. Vobec posielaju sa emaily na student.tuke.sk?

Prihlasovacie udaje na http://www.tuke.sk/sdtu/ sa kde daju ziskat?

6
SjF board / Vybavicka pre prvacika
« on: 02.09.2010, 02:19:07 »
Povedzte mi ako prvakovi co by som si mal kupit. Co urcite by mi nemalo chybat. Odbor TOZP.
Pravitka, uhlomer, kruzidlo dalej? Nejake vychytavky. Chystam sa na nakupy. Mam kupovat zosity alebo nieco z coho budem vyberat papiere a triedit do euroobalu a zakladat doma do sanona? Nieco prakticke nerad by som vlacil do skoly tazku aktovku. Nieco specialne na rysovanie pripadne na chemiu strojarsky predmet atd? Samozrejme ubor pozostavajuci z tielka a treniek uz mam cvicky biele taktiez pripraveny na telesnu.

7
SjF board / zapisy do 1. rocnika
« on: 24.08.2010, 23:13:32 »
Neviem ci tu najdem niekoho nahodne okoloiduceho ktory bol na zapisoch 23.8 a 24.8. Ake mate dojmy zo zapisu? Nebol prezradeny nastup do skoly ten asi bude prezradeny neskor na webe sjf. Je tu niekto kto hodi rec?

8
SjF board / Coskoro zapisy do 1. rocnika
« on: 20.08.2010, 19:15:02 »
Ahojte buduci tyzden zapisy do 1. rocnika BC studia. Uz teraz mam nepokoje v zaludku a co bude pri zapoctoch si ani neviem predstavit.
Zaujimalo by ma akym sposobom studenti komunikuju navzajom. Ci toto forum ma sluzit na ucely informacii alebo napriklad sukromna skupina na facebooku? Nevidim tu rozdelenie fakulty SJF na rocniky ako je to napriklad pri FEI alebo EKF. Ako je to vseobecne zauzivane? Zisli by sa rady, skusenosti predoslych studentov. SJF nemala tolko diskuterov?

9
SjF board / Technika ochrany zivotneho prostredia - SJF
« on: 05.07.2010, 16:05:51 »
Ahojte priatelia. Teda buduci priatelia. Prijali ma na odbor Technika ochrany zivotneho prostredia. Cez google som "snoril" po nejakych infoskach a dostal som sa sem na tu-ke.com forum. Kedze skusenosti nemam ziadne s vysokymi skolami zaujima ma ako to vlastne bezi na SJF. Zaujima ma aj celkova narocnost spominaneho odboru voci ostatnym na fakulte. Kedze nie som dobry matematik a matematika mi az dobre nesla potrebujem podchytit nejake dobre rady. Rady na dobre zorientovanie sa vseobecneho fungovania na vysokej skole aby to nebol "SHOCK". Neviem ci sa mi ozve niekto kto priamo studoval ten odbor alebo pozna aspon niekoho kto studuje alebo studoval. Hocijake rady vsetko privitam.

Pages: [1]