Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - popko

Pages: [1]
1
Bazár / Steniatka hladaju domov --+!ZDARMA!+--
« on: 25.10.2010, 19:13:07 »
Ahojte milovnici psikov,

nedavno sa nasli pri ceste dve skoro zmrznute steniatka vedla mrtvej maminy. Steniatka nemaju domov ani majitela. Zrejme maju najviac tyzden, rastu ako z vody, papaju ako dive a mrncia ako steniatka maju mrncat.

Su to asi orieskovia sucky a psika, stredne az velke plemeno.

Oslovujem tymto prispevkom vsetkych ludi, ktori by si radi vzali jedno, alebo aj obe steniatka a poskytli im domov a lasku. K odberu budu priblizne o 5 az 6 tyzdnov, pre tych ktori vedia ako sa starat o steniatka bez maminy, si ich mozu vziat ihned (Vybavicka ako flasky, dudliky je k dispozicii minimalne kym vyrastu. Suseneho mliecka mame este asi 250 gramov).

Momentalne su u mna doma tu v KE, bohuzial my si ich nemozeme a nechceme nechat, preto im hladame domov. Prosim oslovte co najviac ludi vo vasom okoli, ktori by boli ochotni si jedno alebo obe steniatka vziat.

Pripajam aj foto:

Mozete ma kontaktovat tu, pripane na tel. cisle 0902 dva 4pat jedna4pat

Steniatkam zdar!

2
The main responsibilities of the Technical Consultant are to install and maintain highly specialized financial software at customer sites, including the installation and setup of financial software suites, databases, and interfaces to other software products.

You should have a strong knowledge of Oracle, Sybase and SQL server, of the UNIX and Windows platforms and be fluent in Perl. Other development environments such as Java, C++, C#, VB are a plus. The position requires that you are fluent in English and preferably another European language. You should be prepared to travel and have a customer oriented personality.

Candidates for the role of Technical Consultant should have significant experience working as a Technical Consultant at a bank or corporation within the financial sector, a proven track record for the exceptional delivery of system support services and a university degree in Computer Science. Experience from Finance KIT or other trading, risk management or ERP solutions are an advantage.

http://prefis.sk/

Ak mate zaujem a nahodou sa aj pozname, mozem Vam dat extra odporucanie.

3
O ničom / Squirrelmail aneb presmerovanie posty z tuke.sk
« on: 02.12.2009, 03:37:01 »
Ahojte,

prosim niekoho schopneho a fundovaneho nech mi poradi ako si nastavit presmerovanie zo studentskeho "super mailoveho centra" do mojej "zasranej sukromnej schranky". Nemozem ju vyuzivat na oficialnu komunikaciu na skole a preto som velmi stastny ze mam druhy a zbytocny email, ktory musim kazdy vecer kontrolovat, ci ma nahodou nevyhodili zo skoly :D

Dakujem.

4
O ničom / V budove vznikol poziar, prosim opustite budovu
« on: 10.11.2009, 18:29:50 »
Prave som sa dostal z novej budovy kniznice kde vraj horelo. Mierumilovne som si sedel na 2. poschodi a zrazu sa rozozneli sireny ze hori aby sme opusitli budovu.

Uvedomil som si pri tom zopar veci:
  • Tety od prepazky totalne nevedeli co robit
  • Bolo nas tolko ze by sme davno uhoreli kym by sme sa dostali na prve poschodie cez ten skvely vytah
  • Nenasiel som sipocky smerujuce k poziarnemu schodisku
  • V priestore poziarneho schodiska som asi prestal pocut niektore tony, pretoze sireny boli umiestnene prave tam a hulakali riadne

Poziarne schodisko som nakoniec nasiel, pre vasu informaciu do buducna : nachadza sa na opacnej strane miestnosti oproti normalnemu schodisku (resp. oproti skvelemu, rychlemu a velkemu vytahu). Myslim ze som si z tejto situacie zobral poucenie a sice vzdy pri vstupe do budovy zistit kde sa nachadza poziarne schodisko alebo ako sa k nemu dostat z miesta kde sa prave nachadzam. Inak povedane keby skutocne horelo, tych par minut by mi mohlo byt osudnych...

Co by sa na poziarnej "ochrane" nasej kniznice urcite malo zlepsit:
  • Tety od prepazky by mali vediet co v tychto situaciach robit a ako sa spravat
  • Mali by tam byt dobre znacene unikove vychody (ak su tak ja som slepy :D)
  • Sireny by mali byt umiestnene tak aby som neprisiel o sluch. Umiestnenie na schodisku je mozno z niektoreho dovodu dolezite, no ti co sa na tom schodisku nachadzaju (pretoze by sa malo pouzivat len v pripade poziaru) uz urcite vedia ze hori a preto nema zmysel im to hulakat decibelmi ktore by pocul aj 120-rocny dedusko so stuplami s vypeckovanym heavy metalom. Vacsinou ma clovek v tom zhone plne ruky veci a nema si ako zapchat usi, kuakua.

Po cviku sa tam vratim, snad nenajdem len zhorenisko :D Zaujimalo by ma tiez kolki ludia kniznicu naozaj opustili...

Pages: [1]