Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - tomak

Pages: [1]
1
5. ročník / Hľadám príklady do Matlabu
« on: 09.01.2013, 04:49:43 »
Potreboval by som pre svoju DP nájsť nejaké príklady matematických modelov ekonomických systémov, ktoré by som potom mohol implementovať do Matlabu a pracovať s nimi. Nejak už dlho zúfalo niečo hľadám. Neviete mi hodiť nejaké linky, tipy, kde to hľadať? Alebo ako?

V tomto dokumente sú také dobré ukážkové príklady, ktoré už nemôžem použiť, lebo ich použil niekto iný predtým, presne také nejaké potrebujem:
http://web.tuke.sk/kybernetika/kam/KaM_kniha.pdf (strana knihy/nie pdfka/ 78). Môžu byť aj statické aj dynamické modely, hocičo... :/

Vďaka vopred za pomoc...

2
2. ro?ník / Huffmanov kód
« on: 30.11.2009, 06:54:43 »
Chcel by som sa opýtať, či mi viete podať nejaký praktický tip na Huffmanov kód, ktorý by som vedel aplikovať do nejakého príkladu zo života. Už mi len toto chýba. Hoci mám v dokumentácii pre tento kód typické pakovanie súborov, potrebujem ešte aj nejaký iný príklad z praxe. Najprv hovoril niečo, že to využíva aj PIN, ale potom to zobral späť a aj keď som nad tým rozmýšľal, tak to bol čudný tip. Poznáte ten kód a viete mi niečo poradiť?

3
2. ro?ník / SVOC (Estetika) pomoc
« on: 24.11.2009, 19:11:29 »
Tazko to nezvladam. V prvom rade by som chcel povedat, ze na SVOC som nesiel dobrovolne.
Neviem, mate niekto vybrany predmet zo spolocenskych vied Estetiku? Keby niekto bol ochotny a urobil k mojej dokumentacii prezentaciu a este ju odprezentoval, asi by som mu ruky vybozkaval. :'( To uz je podla mna to najmenej, strasne vela casu som uz stravil pri dokumentacii, ktoru este idem prerabat + ten dotaznik ma skoro zavrazdil. Ani neviem, ako prebieha taka sVOC-ka, aku kvalitu ma a pred kym sa to prezentuje.
Vedel by som potom k tej SVOC dopisat meno, kto mi pomohol a teda by ste mali plnku z tohto predmetu (nepisali by ste ani zaverecny test) a mozno aj nejake vyhry zo SVOC. Navyse tato cinnost dost dopomaha k dosiahnutiu intrakov a k prihliadaniu na vas, pokial o nieco ziadate. Aspon co mi bolo povedane.

4
1. ro?ník / PaA - skuska
« on: 24.05.2009, 22:26:21 »
Neviete niekto presnejsie, o com a ako bude prebiehat skuska z PaA?
Kolko bodov napr. mozem ziskat z algoritmu a za zbytok? Budu otazky iba na slovnu odpoved alebo aj testove? A preco vlastne budeme v pocitac. miestnostiach? To budeme vyuzivat pc?
Bodol by nejaky vzor skusky. Neviem, ako sa mam pripravovat.

5
Vyznate sa vo svojom zadani, ktore vam poslal psicho? Ja uz aj zacinam chapat, preco ma taky nick...
Podla mna to je zbytocne tak rozhadzane na milion suborov, je to podla mna uz machrovanie, dalo sa to spravit v pohode aj do jedneho suboru, clovek by mal aj ochotu si to popozerat po riadku, takto neviem, co je co a mam v tom zmatok.
Na co su tie subory .sln, .ncb, .vcproj, .user, .obj, .idb, .pdb? A co znamena priecinok Debug?
Nejde mi to skompilovat ani vo Windowse. Exe subor mi ide.

Pages: [1]