Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - ZuzkaGaRR

Pages: [1]
1
O ničom / banícky ples - 30.11
« on: 28.11.2012, 19:30:59 »
Ahojte, ponúkam na predaj 2 lístky na banícky ples - Barbora 2012. Je to už tento piatok o 19:00, jeden lístok stojí 20€.

2
O ničom / Straty a nálezy - banícky ples BARBORA 2011
« on: 12.12.2011, 15:47:26 »
Neviete, že by niekto evidoval straty a nálezy? Niečo som si tam zabudla, tak pátram....

3
Študenti TUKE pred začiatkom nového školského roku poštou obdržia list, v ktorom sú informovaní o spôsobe prolongácie ISICu. List je, podľa môjho názoru, napísaný zavádzajúcou formou, preto som sa rozhodla o tomto upovedomiť kompetentné osoby.

Zavádzajúce informácie, o ktorých hovorím, sú:
"Po zápise do vyššieho ročníka je potrebná prolongácia preukazu"
"Neprolongované preukazy budú automaticky zablokované v interných aj externých systémoch."
"Prolongácia preukazu známkou ISIC (licencia ISIC) bude možná po predložení potvrdenia platby 7 Eur na účet univerzity."
"Bez tejto známky nemáte platnú licenciu ISIC a Váš preukaz bude vyradený z medzinárodnej databázy platných ISIC preukazov!"

Platba 7 € však v skutočnosti nijako nesúvisí s prolongáciou preukazu ISIC, je to platba, ktorá oprávňuje študenta získať 40 špeciálnych personalizovaných kupónov na extra zľavy. Preto táto platba nie je pre študenta povinná.

Ak ste si tento problém tiež všimli a máte záujem vedieť, ako sa to bude ďalej vyvíjať, sledujte toto fórum, prípadne prispejte svojimi skúsenosťami.

Pages: [1]