Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Eko-ko

Pages: [1]
1
HF Board / 2. kolo prijímacich sku?iek
« on: 25.06.2011, 18:53:03 »
Oplatí sa mi tam dať? Prihlásilo sa  iba 312 študentov na Hútnicku fakultu. Mal by som záujem o Hutnictvo & Priemyselnu keramiku  :thumbsup:

Ďakujem

2
BERG board / Odvolanie
« on: 23.06.2011, 00:52:30 »
Dobry deň, nechapem preco beru kazdu skolu inac. Myslim Gymnazium, Úplnu Strednu odbornu školu, alebo nejakú OA. Ja som dostudoval Priemyslovku (USOŠ), no keby tam nebol ten blby koeficient 1,2 alebo 1,5 uz neviem ako to maju,tak by ma mozno prijali. Nechapem preco su gymnazisti tak podporovany a nas zo strednych odbornych tak odpisu. Pritom som chcel velmi studovat na tej skole. Poslal som na dve odbory no v obidvoch nic. Tymto ma TUKE uplne sklamalo. SOm sa tesil na tu skolu, ale asi sama ko***ta hlava z gymnazia sa tam nahlasila. prepacte ze tu niekoho urazim, ale som hrozne nasrany  :whacko:  
 Odvolanie napisem, aj ked mi este neprisli obalky z tych odborov ze ma neprijali,..Pozrel som na nete cez rodne cislo. Mohli by ste mi poradit, co napisat do odvolania? Okrem nadavok na gymnazistov. Prosim, dakujem.

 PS: Nasiel som si tu viac tem, ale kedze sa chcem odvolat, a s tym koeficientom som trocha v riti, tak najradsej by som len poslal odvolanie bez toho, aby som sa na nieco odvolaval. Akurat len ze za vysledok prijimaciek ze ma neprijali. Ako to napisat? ..  ??? ;D

Pages: [1]