Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Juraj_KE

Pages: [1]
1
Pracovné ponuky / Job Offers / Wordpress / PHP / web
« on: 05.09.2017, 05:00:02 »
Hladam niekoho (aj viacerych) na pomoc s web strankami zalozenymi na Wordpresse. Moznost aj pre zaciatocnikov ochotnych ucit sa aj pre PHP seniorov, praca z domu (ale mozete chodit aj k nam do firmy), uvazok lubovolny, mzda dohodou. Perspektiva dlhodobej spoluprace na vaznejsich projektoch. Ponuka platna do zmazania.

Kontakt: juraj@247.sk, 0911 157 038

2
Pracovné ponuky / Job Offers / Web - dlhodoba brigada
« on: 14.10.2014, 16:58:36 »
Hladame spolupracovnika na tvorbu niekolkych jednoduchych webov zalozenych na wordpresse + PHP. Ide o dlhodobu brigadu s perspektivou trvalej prace (ciastocny / plny uvazok), neskor ponukana spolupraca na zlozitejsich projektoch na Joomle + PrestaShope.

Priblizna zlozitost: hlavna stranka, 2-10 podstranok s textom a obrazkami, nejake diskusne pluginy a zdielanie clankov na FB, vyhladavanie na stranke, pouzitie bezplatnej sablony vzhladu, male mnozstvo rucne robeneho CSS + PHP, bezne SEO. Nahadzovanie samotneho obsahu a strucny graficky navrh zabezpecuje zadavatel.

Termin: volny, mozne aj niekolko mesiacov od specifikacie prace.

Orientacne cenove ponuky na jednu horeuvedenu stranku + casovy horizont zhotovenia + referencie (nie su nutne) poslite emailom na ivan.havassy@gmail.com . Dakujem.

Pages: [1]