Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Zuzan

Pages: [1]
1
Zdravím, mali ste niekto cvičenia na FYZIKE s Mgr. Peter Duranka, či neviete ake priklady dava na započtoch atd. Každa informacia mi pomôže, dakujem :)

2
Caute potreboval by som poradiť  :ropebanana:

Viete mi niekto povedať čo môžeme očakávať na skúške od Patrika Flegnera z predmetu (Metody zobrazovania a pocitacova grafika) 1.BC. ?
Dostal som sa iba k 38.stranovému PDFku , kde je kopa vzorcov a výpočtov pamate na ulozenie grafickej informacie, chcem sa spytat či aj tie debine dlhe vzorce budu na skúške a či niekto nemáte aj skriptá resp. prednášky z toho predmetu? Nejako som nechodil na prednášky a neviem, či je obsah "pdfka" totožný s prednáškami, či mi teda to PDFko bude stačiť na skúšku.

A ešte či niekto nevie, ako bude prebiehať skúška z programovania (Terpak Jan - Algoritmizacia a programovanie) ?

Za každú pomoc či radu Vam budem velmi vdacny  :trestac:

3
O ničom / Re: Asociácie
« on: 14.04.2013, 04:26:49 »

4
O ničom / Re: Poradte mi s výberom odboru (inf je pasé)
« on: 12.04.2013, 04:31:21 »
Kurvajs chalani, tak čo mám robiť, ja si tiež myslím, že asi tú hosp. indormatiku.

5
O ničom / Re: Poradte mi s výberom odboru (inf je pasé)
« on: 10.04.2013, 04:23:03 »
Poradte mi nejaky odbor na BERGU :D oni su tam vsetky onicom, nieco s IT tam je vobec? :D
PS: Som chalan
tak preco v vsetkych prispevkoch pises o sebe v zenskom rode? ;D

Mám takú úchylku  :ropebanana: a čo... každý máme nejakú úchylku  :bannana_guitar:

6
O ničom / Re: Poradte mi s výberom odboru (inf je pasé)
« on: 09.04.2013, 22:22:44 »
Poradte mi nejaky odbor na BERGU :D oni su tam vsetky onicom, nieco s IT tam je vobec? :D
PS: Som chalan

7
O ničom / Re: Poradte mi s výberom odboru (inf je pasé)
« on: 07.04.2013, 19:20:51 »
Ide o to, že moje internetové projekty mi prinášajú celkom dobrý finančný impulz a napríklad. zimný semester na INF spôsobil, že som sa svojim aktivitám nemohla venovať naplno (resp. tak ako by som mohla podľa svojich schopností) tak chcem nejaký odbor , ktorý by bol mojím záujmom blízky a zároveň nie až tak časovo a čo sa učenia týka náročný  bv

8
O ničom / Re: Asociácie
« on: 07.04.2013, 07:38:32 »

9
O ničom / Poradte mi s výberom odboru (inf je pasé)
« on: 07.04.2013, 06:52:14 »
Caute Pípl, mam taký problém, nastúpila som na informu no nejako tento odbor nenaplnil moje ocakavania, teda ani ja jeho ...  :laugh:
Matika, Fyza ... chytila som nie práve najlepšieho profesora a to spolu s mojim prístupom o učeniu znamenalo FX (no chyba bola hlavne na mojej strane, lebo som sa štúdiu nevenovala dostatočne, nejako som to podcenila .... )
ZIM a ZEI to sa dalo nejako prehrísť, USPko to by sa tiež dalo, no programovanie, ktoré ma nebaví vs. Dudáš v dalšom semestri, by spôsobili že by som tak či tak musela odísť... tak som zvolila radšej odchod sama po zimnom semestri.

Teraz je čas podania prihlášky a ja sa neviem rozhodnúť kam mám isť, INFORMA to kôli programovaniu a elekre v ďalších ročníkoch určite nie znova, BERG asi tiež nie, predsa nevravím, že je to ľahká škola ale, myslím si, že mám na viac, tak som rozmýšľala nad HI .
Lenže je tu ešte jedna vec, mám kopu svojích aktivít, ktoré ma živia sú z oblasti web reklamy a predaja, tak neviem, či by štúdium na HI nebolo premna natoľko namáhavé časovo,aby som musela svoj biznis nechať tak.... a to by som kôli škole asi nenechala

Na ľahký odbor nechcem isť a ťažký ma bude obmedzovať v podnikaní, fakt neviem si rady  :'(
Fakt uvažujem o tom už od decembra, no neviem si rad :(

Pages: [1]