Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Waterboy

Pages: [1]
1
2. ročník / Re: Elektrické stoje
« on: 11.10.2012, 02:12:11 »
diki, pekne za pomoc s touto záležitosťou  br

2
2. ročník / Elektrické stoje
« on: 09.10.2012, 00:24:59 »
Zdravím, chcem sa len spýtať či nemáte niekto nejaké študijné materiály, skriptá alebo oskenovaný nejaký starší zošiť z predmetu elektrické stroje, učí ma to Pavel Záskalický, a akože tie prednášky a cvičenia sú dosť strašné, na tabuľu píše neskutočne malým písmom a niekedy ani ľudia v prvom rade v aule to nevidia, hlavne keď píše plno indexov.

Ďakujem za akúkoľvek pomoc :)

3
1. ročník / Re: Zapis predmetov
« on: 22.06.2012, 23:23:48 »
Zdravím, chcem sa len informovať o tých povinne voliteľných predmetoch, som prvák idem do druhého ročníka a mám 4 povinné predmety a potom mám 3 povinne voliteľné predmety + tam mám na výber spoločenské vedy, no a kedže povinné predmety mám 4 a každý je za 6 kreditov tak mi stačí si vybrať iba jeden z povinne voliteľných predmetov ktorý je za 6 kreditov a na spoločenské vedy sa nemusím potom vôbec prihlasovať?
A ešte som sa chcel spýtať či by mi vedel niekto poradiť, že ktorý z týchto povinne voliteľných predmetov je taký že ľahký :D Meranie v elektroenergetike, Projektovanie v elektroenergetike, Svetelná technika. Štúdijný odbor som energetika. :)


Pages: [1]