Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - stano

Pages: [1]
1
Bazár / kupim listok na ples fei
« on: 23.11.2011, 01:00:34 »
Potrebujem surne listok na ples... pre jednotlivca..   :) ... uz niet vela casu a preto kto nechce ist na ples a ma kupeny listok a chce predat nech mi ho preda ja ho kupim aj za 20 éčok ... len čo najskôr lebo piatok sa blíži   :)

2
D. Kravecová

3
tak som nejak prišiel na riešenie: trochu som tomu porozumel a z môjho hľadiska to vyzerá asi takto:

spravil som si tabuľku všetkých hodnôt cos a sin fí; nakreslil som si graf s kruhom rozdeleným na 4 časti teda kvadranty, v I. kvadrante je len fí1, v II. pí mínus fí1; v III. pí plus fí1; a vo IV. 2pí mínus fí1..  podľa toho v akom kvadrante sa nachádzajú tie komplexné čísla tak z toho vypočítam fí a už len doplním do zápisu...

4
to orsi: myslim ze sme sa nerozumeli. ja som sa pytal aby mi poradil niekto ako sa vypocita to fí a prevedie sa komplexne číslo z algebraickeho zapisu do goniometrického. a viem ze na tom ftp serveri boli vypracovane priklady s postupom ako to riesit a urcite by mi to ulahcilo ucenie a bol by som o krok dalej... preto som to tu pisal a nie pre tahaky... som si vedomy toho ze kalkulacky nesmieme pouzivat.. btw: knihu mám zakúpenú

5
ved to mas jasne ze si to vazim ale ked raz tomu nerozumiem ako sa to riesi tak co mam robit.. len sa spytat niekoho kto sa v tom vyzna alebo kto tomu rozumie ... vsetci moji spoluziaci su bud z Kosic alebo zo severu slovenska (Poprad, Spisska Nova Ves atd.) a ja byvam 46 km od Kosic... bude sranda ked na zapocte budu aj derivacie... myslim ze donedavna este fungoval ftp server na prednasky, tahaky, a vypracovane odpovede a vsetko mozne suvisiace s fei...

6
ok vďaka za výklad celkom som to pochopil a keby že som chcel previesť rovnicu z algebraickeho tvaru do goniometrickeho? tak ako by som mal postupovat? je to podobny postup ako si uviedol?

7
1. ročník / matematika - opakovanie na zapocet (need help)
« on: 12.11.2011, 21:14:00 »
Zdravím! Práve študujem matematiku konkrétne prvú látku komplexné čísla a vôbec mi nepríde na rozum ako sa vypočíta to fí. A navyše na započte máme zakázané používať kalkulačky :D . Viem, že to nejako súvisí s grafom, najprv musím vypočítať absolútnu hodnotu Z, a potom cos fí, až tak fí. ale ako sa to dá vypočítať v radiánoch? na cvikách mám staša.

8
1. ročník / Zápis na TV / oslobodenie z TV
« on: 14.09.2011, 20:37:37 »
Zdar.. tentokrat ide o zapis na tv... a nasledne oslobodenie z tv. neviem ci sa musim zapisat na tv ak sa potom z nej oslobodim.
Dnes nemozem volat na stud. odd., zajtra je stat. sviatok a piatok je koniec zapisu.
A este jedno komu mam doniest navrh na oslobodenie? Stud. oddeleniu alebo na katedru telesnej vychovy?

9
1. ročník / Re: mais - nekorektne prihlasovacie udaje
« on: 14.09.2011, 03:04:06 »
aspon ze nie som jediny  :) uz som si myslel ze mi niekto ukradol heslo  ;D

10
1. ročník / mais - nekorektne prihlasovacie udaje
« on: 14.09.2011, 03:00:32 »
Zdravim!

Doteraz som sa bezproblemovo prihlasil na mais, az dnes vecer sa zacal prejavovat tento problem. Stretol sa uz niekto s takymto problemom?

11
1. ročník / zapis do 1. rocnika
« on: 08.08.2011, 22:31:37 »
Zdravim!

Som buduci prvak... a chcel by som sa spytat ci sa musim na MAIS-e zapisat aj na povinne predmety ked na webstranke fakulty pise ze novoprijati studenti 1. rocnika bc sa maju zapisat len na vyberove predmety.

Pages: [1]