Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - filuS

Pages: [1]
1
5. ročník / Re: Statnice - paralelne programovanie
« on: 25.05.2012, 19:50:01 »
Nemoze to byt tak, ze ta osmicka (respektiva vseobecne ta konstanta nasobku pri vypocte epsilonu) suvisi s najvacsim typom v ramci novovytvoreneho typu? Aspon ja som to tak bral, cize ak mas novy typ definovany cez MPI_CHAR a MPI_INT, tak ta konstanta by bola 4 (podla intu).
Inac, co sa tyka samotneho PP ako statnicoveho predmetu, prislo mi divne preco ho ma tak malo ludi, resp. preco tak malo ludi by si ho davalo. Ku kazdej teme sa da toho celkom dost povedat (aspon ja som mal vo svojom prehlade ku kazdej otazke stranu-stranu a pol, co je viac ako dost), pricom v prvych 4-5 temach su jednotlive veci dost poprepajane, cize sa da plynulo prest od jedneho k druhemu. A teraz po statniciach uz mozem povedat, ze to bolo v pohode (mal som Kollara v komisii, takze sa aspon bolo s kym rozpravat), nakoniec som dostal sice B85, ale to kvoli tomu, ze sa ma opytal na livelock, ktory som mal spomenuty v prezentacii a na to som nebol pripraveny (som nepocital s tym, ze sa ma na take nieco opytaju a naposledy som definicie tychto hazardov videl pri bakalark, ako blbec som im tam vysvetlil dealock namiesto livelocku ;D ).

2
4. ročník / Re: Vyber predmetov do piataku
« on: 24.06.2011, 05:14:54 »
Otazka: Mozem ist na Technologie softverovych projektov II, ked som nemal jednotku? V prerekvizitach tam nic nepise ked si pozriem do mais portalu co pri inych predmetoch s prerekvizitou pise vacsinou
ak tam nemas prerekvizitu, tak sa prihlasit mozes. To iste bolo aj teraz v zime na TBIS II (technologie budovania informacnych systemov II), jednotku som nemal, prihlasil som sa na dvojku a nebol problem. A cuduj sa svete, aj Telepovska tam bola v pohode :P

3
ja som prisiel asi o 45 minut skor, ale vzhladom na to, ze na termin sme boli nahlaseni traja (a aj to jeden pisal so skupinou o deviatej) tak to bolo trosku zbytocne. Som tam vosiel, na prvej lavici boli dva papiere, takze som si ani nemal velmi z coho vyberat  ;D. Nastastie to boli cisla 4 (anotacie) a 5 (anatomia jazyka), takze v pohode celkom. Na druhej strane, po 15 minutach mi zacal zvonit mobil a musel som zdvihnut, a to som mal napisanu iba stranu a nejake veci mi tam este chybali, ale tak som radsej odovzdal a isiel vybavit telefonat (bol som si takmer isty ze skusku mam, otazkou bolo iba konecne cislo :P ). Vysledok bol potom na maise hned (resp. ked som prisiel domov o pol druhej, tak uz tam bol), zapisane B85 takze spokojnost :)

4
Ti co ste boli teraz v utorok na skuske(31.5.2011) mate uz zapisanu znamku v maise?? ja som bol a znamka akosi stale nie je zapisana.
znamku som mal zapisanu hned, domov som prisiel okolo tretej a uz to tam bolo

5
na to, co vsetko som mal moznost sa docitat o skuskach u pana Jadlovskeho, musim povedat, ze ludia toho nakecaju :)
moja skusenost:
Jadlovsky bol v pohode, ziadne extremne detaily nechcel, hlavne ked videl, ze to clovek ovlada (u mna dokonca preskocil jednu otazku, ze vraj veri, ze to ovladam, mozno si ma pamatal z prednasky, dunno ). Neda sa sice povedat, ze by nejak velmi pomahal, ale ak sa niekto zasekol, tak potom zacala konverzacia, kde trosku navadzal ludi na spravnu cestu. Ale ak niekto nehovori a nezapaja sa a vidi na nom, ze tomu vela casu nevenoval, tak ho samozrejme posle domov. Btw, taka mensia rada, ked sa opyta na konci, ze aku znamku by ste si dali, tak nebudte prilis skromny. Ja som povedal, ze by som si dal D65 a on povedal, ze to mi neda a ze ked tak mam prist nabuduce. Som mu povedal, ze nech mi radsej da to D, ale ze nemam tolko casu, aby som chodil este raz na ustnu, tak mi nakoniec dal B85.

Pages: [1]