Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Bacik

Pages: [1]
1
O ničom / Re: new studijny poriadok
« on: 30.04.2008, 11:17:45 »
 :j_shocked: ..fakt super, som v stvrtom rocniku, ktory nedokoncim (mam za leto nahrabat 50 kreditov - hold trosku som to pojebal v tretom, a teraz sa to so mnou taha).. tak som predpokladal ze si dam vystup - nastup, pouznavaju mi skusky aspon za 1., 2. roccnik, pojdem namiesto 5.teh do 3.tieho, spravim si bakalara a budem happy.. no a tak jak vidim, ta holy kokot  :hammer: ..chcel som si len posrate 3 pismenka odniest, ked ne tri, aspon 2.. ale teraz mozem 4 roky jebania sa hodit za hlavu a ist do pice  :ringsmiley: ..ako aj tak ma uz skola nezaujimala, a nechcem ani v buducnosti robit nic v IT (chcem robit on-line investovanie, ktoremu sa uz venujem 2. rok), ale teraz som fakt koli hlupemu rozhodnutiu jednotlivca, (a iste, aj svojmu pristupu v 3. rocniku) stratil cele 4 roky len tak.. nikto sa nikdy nebude pozerat ze som sa dostal do 4. rocnika, cize 8 semestrov som sa tu jebal, semester do diplomovky, kazdy bude iba vidiet, ze ukoncene vzdelanie - stredoskolske  :) ..no nic.. keby dakto vedel co sas Tym da robit, piste cim skor..

A este, ja viem, ze kazdy koho sa toto tyka si za to moze aj trosku vlastnou vinou, ale to nic nemeni na tom, ze pravidla by sa nemali menit za behu.. a uz vonkoncom nie koncom semestra..

OK, tak ja sa idem dalej ucit na pisomku (z predmetu ktory uz na picu robim, lebo mi ho aj tak nikto v buducnosti neuzna  :j_huh:)
..hmm, a daju sa uznat predmety z tuke fei aj na nejakej inej skole? ..ako sak existuju prestupy, ne, tak preco by sa nemalo dat..?

2
3. ročník / Re: Lamavica UI
« on: 07.02.2007, 23:24:13 »
OK, ta uz sme trojo.. teda styrojo.. ej ne.. petoro aj ze mnu.. ta zicko bude.. nech pridu vsetci, a bude fajne.. ci jeho.. este som mozno za 5 semestre ani nevidel vsetkych UI ckarov z rocnika.. tak konecne spatrim..
vidime sa tam!

Pages: [1]