Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - tuke

Pages: [1]
1
Všetko som zvládol a naprogramoval nakoniec sám. Asi fakt nie som až taká lama :D boli len chvíľky keď som bol beznádejne mimo, (preto som písal tu na toto fórum a hľadal konzultácie za € ale siahol som do svojich rezerv (-20 rokov života :D)) a dofinišoval.

2
Myslite, ze za nim mozem dojst aj ked ma nic neucil? :D a vobec neviem o koho ide? :) kedze som ina katedra?

3
Fakt sa nikto nenájde? veď mám len pár (pre programátora trápnych) otázok. Nechcem aby ste mi robili celú prácu alebo čo. :(

4
Ahojte,
kedže veľmi nepoznám informatikov, resp. schopnejších ľudí, ktorí vedia programovať, obraciam sa na toto fórum. Chcel by som sa teda spýtať, či by sa tu našla nejaká dobrá duša, ktorá by mi vedela na jednom, či pár stretnutiach odpovedať na moje (možno) trápne otázky, ktoré sa týkajú jazyka C. Riešim v ňom svoju praktickú časť práce a keďže  nie som žiaden programátor, niektoré veci mám problém rozbehať. Pre nejakého skúseného programátora to možno bude malina no ja som stratený ako gadžo v Prahe. Samozrejme by to nebolo zadarmo, ale zasa v norme :) Tak ak sa niekto nájde PM.

Pages: [1]