• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

4. kolo SP v kickboxe

Started by plexisklo, 11.01.2009, 23:12:10

« predchádzajúce - ïal¹ie »

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

cheMicka

seniori? to je od kolko do kolko rokov? :D

plexisklo

od 18-rocnych az do s/Sivych :P
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

eMdzeJ

som cel ist aj ja na LK ale ta nic mam na sobotu jazdu a sa mi nece prekladat :D

plexisklo

ak si 71 tak si sa mi vyhol :D z kereho klubu si? :)
pwn

eMdzeJ

71-ka som nahodou :D.. ale este som nebol na kickboxe vobec sutazit... najradsej by som siel K1-R ale to teraz nie je.. ja normalne robim thajsky box.. ty si z Guardu? alebo SKP? teda tipujem ze si kosican

plexisklo

guard steel trans  :emot-prettywink:  v KR mam akurat jeden zapas,aj to som chytil koleno na obocie :)) sice sa po nom len sklzlo,ale citil som na sebe pohlady rozhodcov ze ci nepadnem na zem :D
pwn

eMdzeJ

na obocie este fajn :D... raz som xytil krasne do nosa.. dost ze som mal zlomeny nos vtedy.. ale ani nie o mesiac som uz znova stal v ringu :D.. a s kym si mal zapas ? Kormanos ? alebo Simko ? .. tipujem ze s jednym z nix

plexisklo

naky typek z SKP,tusim ze bol novacik uplny.. ale hlavu mi pekne vedel chytit a stiahnut :)
pwn

eMdzeJ

tak to potom viem s kym si bol .. on je tiez thaiboxer.. aj ked sice v thajskom zapas nemal :D.. mal by ist aj teraz na LK sa mi zda.. teda aspon dnes mi tak vravel na treningu

psicho

strasne TOP plagat to ma
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

tino8

jak keby to robili eÅ¡te v minulom režime   :j_smiley:

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

plexisklo

pwn

eMdzeJ

plexisklo nakoniec to tak vyzera ze idem :D.. tak sa tam vidime kedze som 71ka :D

plexisklo

dame o titul majster feiky? :D
pwn

eMdzeJ

ze titul majster feiky :D:D.. pohoda mozme :D

psicho

more xem aj ja vediet kixboxovat , nech nakopem kazdeho bo unas sa nepicuje ked neboxujes abo nemas vlohy
ked ma naucia kixboxovat, ja im zrobim taky Fesi plagat
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

pUf

ja ta naucim, moja byvala chodi na kb :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mishelka

aj ja chcem vediet :) ale ne jak toten uplne vlavo na plagate, tak by som vediet kopat nechcela :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

cheMicka

ja sa viem dotknut nohou zarubne :D ale ako horneho okraja :P :D

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

cheMicka

plexisklo

Quote from: pUf on  15.01.2009, 23:22:25
ja ta naucim, moja byvala chodi na kb :D
do ktoreho klubu? mozno poznam  :-*
pwn

Ing. nemtom

Quote from: mishelka on  16.01.2009, 01:33:56
aj ja chcem vediet :) ale ne jak toten uplne vlavo na plagate, tak by som vediet kopat nechcela :D

vlavo?
brix will be shat

eMdzeJ

ja sa asi horneho okraja zarubne nedotknem :D.. ale to mne k zivotu netreba .. ked to dojde na hlavu v pohode tak to staci :D