• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prezidentske volby 2009 (2.kolo)

Started by Johny Bravo, 22.03.2009, 16:38:23

« predchdzajce - alie »

koho budete volit?

Radi?ovú
41 (67.2%)
:whacko: Gašparovi?a  :whacko: (http://www.zlyprezident.sk)
13 (21.3%)
nikoho
7 (11.5%)

Total Members Voted: 61

Final_Destructer

:beer1: esteze inteligentnych je menej ako nas sedlakov!
Wanna get destructed?

Agamemnon

brutálne ma fascinuje tá ficova paranoja z médií :D to je brutal sranda :D
All code is crap.

42

kov

radix

radsej sa zaujimajte o to ze kldr odpalila raketu a tak aby hriby nelietali.... ze by sa uz nemuseli viac volit

mishelka

Quote from: Agamemnon on  05.04.2009, 05:32:24
mne obama sedí viac, a demokrati všeobecne v usa, lebo sú liberálni... u nás je to aj o inom, nielen o tom, že radičová je liberálka...
obama je len dalsi poskok zakulisnych tahov...

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Johny Bravo

Quote from: Agamemnon on  05.04.2009, 05:34:00
Quote from: radix on  05.04.2009, 05:32:49
pozrite sa na to z druhej stranky.... zajtra vyjde opat slniecko, travicka sa krasne zazelena a bude krasny den :) pekna to jar ci nie? :)
ja som veľmi nepočítal s tým, že by radičová mohla vyhrať :P
ani ja heh.. no nic, urobil som vsetko aby aspon tuna niektori nevolili stareho komunistu :)

Košice   39,63%   60,37%     :thumbs-up:
Bratislava   35,50%   64,50%

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Agamemnon

Quote from: radix on  05.04.2009, 14:07:11
radsej sa zaujimajte o to ze kldr odpalila raketu a tak aby hriby nelietali.... ze by sa uz nemuseli viac volit

čo stresuješ, však len vynášajú mierumilovný telekomunikačný satelit :P ;D ako sa vyjadril kim... :)
All code is crap.

42

radix

jj a ten test jadrovej bomby v 2006 bolo zemetrasenie :D

nighthunter

z 1 fora:

Khadgaar wrote:

volby dopadli dobre.... , osoba, ktora bola proti zalozeniu slovenskeho statu, je podporovana madarskymi extremnymi nacionalistami,bola prava ruka Kanika a je navyse clenom pofidernej SDKU( na cele s ciganiskom dzurindom) , ktora nevie vysvetlit svoje zahadne zdroje financovania, nema co robit vo funkcii prezidenta a bola by len zbytocnou brzdou socialnej vlady koalicie....

bu bu bu bu bu bu bu
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

z toho isteho fora

nighthunter wrote :

:'( 

nighthunter

tam som pod inym menom :)

sice u vas ste volili gaspiho

radix

nevadi :P a mysli na stredu a 1 listok pre mna :-*

nighthunter

radix

puq

Quote from: Johny Bravo on  05.04.2009, 15:25:50
pozrite sa na to z druhej stranky.... zajtra vyjde opat slniecko, travicka sa krasne zazelena a bude krasny den :) pekna to jar ci nie? :)
ani ja heh.. no nic, urobil som vsetko aby aspon tuna niektori nevolili stareho komunistu :)

to sa chvalite ze v KE su sami madari alebo ako? :D :D to by povedal slota :D

nighthunter

slota by sa cudoval ze aj v Debrecine su sami madari

radix

Quote from: puq on  06.04.2009, 02:09:34
Quote from: Johny Bravo on  05.04.2009, 15:25:50

to sa chvalite ze v KE su sami madari alebo ako? :D :D to by povedal slota :D
nepovedal :D to si mysli cela zilina a MT :D + cigani

Agamemnon

ako by povedali v blave... čo si myslia na dedine, to nás, v meste, netrápi ;) ;D
All code is crap.

42

Agamemnon

hmm... a čo bude s tou raketou? ;D
All code is crap.

42

Agamemnon

All code is crap.

42

Pusta

Johny Bravo

no hej do 5 rokov uz rozdaju vsetky peniaze a bude potrebna zase vlada co da to vsetko dokopy ako po meciara.. :)

Smokie

Tomu verim asi tak, ako jeho reciam o tom, ze pri prvom prusere jeho vlady odstupi....pruserov bolo tolko a odstupenie ziadne :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

plexisklo

... a nahradi ho Slota :D V tom pripade bude na slovensku vyhlasene stanne pravo,kazdy kto ma v mene pismena th,cs,sz alebo diakriticke znamienko ktore sa nevyskytuje bezne v slovencine bude deportovany :D

btw,myslite ze aj fico bude spievat rozluckovu pesnicku?
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn