• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Sharp GX30i - 1megapixel, mp3, 256MB SD...

Started by Johny Bravo, 29.10.2005, 18:44:04

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Johny Bravo

Caute!

Mozno predam (este ne na 100%) ale ma vysoku pravdepodobnost tento mobil:

Sharp GX30i

Ma to 1 megapixelovy fotak (+ video recorder), 2 displaye - interny ma rozlisenie 240x320 pixelov a 262k farieb !!!! (velmi dobra kvalita!!), externy 65k farieb a niekolko pixelov :), mp3 player, Infrared, Bluetooth, dobre funkcie na wallpaper making.., data kabel (funguje ako aj nabijacka), cd, 256MB SD + 8MB SD (vodafone) karta dodana k tomu, mono headset, odblokovany (funguje na T-mobile aj Orange), dobry stav (ziadne skrabance na displeji len na coveri).

+ prilozim este dneska kupenu citacku na pamatove karty (7in1) (stalo to 400sk) - mp3 sa nedaju nakopirovat pomocou kabla.

rozmery telefonu: 26 x 95 x 49mm (nie je velke)

Vyvolavacia cena 6000sk.

Jno

Johny Bravo

U nas nedostanes lebo to je exkluzivne na Vodafone. Ale v Madarsku okolo 13.000 Sk v prepocte (+odblokovanie).

A to bez 256 MB pamatovej karty a citacky na pam.k.

Jno

mozes tu dat par fotiek urobenych tym fotakom? dost by ma zaujimala kvalita... (skus vyfotit aj zosit  :lookaround: )
ma to aj neaky diar? mne by sa taka  funkcia veeelmy hodila... uz som parkrat uplne zabudol na pisomky, zadania a pod oblubene cinnosti

Johny Bravo

Diar/calendar ma a celkom dobre ;)

prilozim aj fotky, teraz som ich spravil - prve je s flashom a posledne dva bez.
(da sa nastavit aj vacsie rozlisenie - az 858*1144)

Jno

ty voe... ja mam neaky problem so stahovanim tych obrazkov... ide mi to iba bez firewallu...

no ten mobil vyzera naozaj fajn... uz len teraz zohnat tolko $$$

Johny Bravo

este postnem obrazky ktore som spravil teraz cez den (na predoslych bola uz tma)

Jno

fotil si fakt srandovne veci :D ... vid zelene olivy s paprickou... a este jedna poznamka... mam dojem ze kupujes predrazene CDcka :D

Jno

ja zatial stale kupujem e-Proformance co je teraz uz e-Pro ... v packu po 10 ks bez obalu... je to aj kvalitne a aj ekonomicke :P ... samozrejme ze potom ich drzim v tych obaloch co vyzeraju ako fotoalbum kam ich narvem 80... :thumbs-up: