FEI archív 2011/2012 > 5. ročník

TSWP-II

<< < (5/6) > >>

Peterray:
Zdrawim. Chcem sa opytat co bolo naplnou tohto predmetu? Robil sa tu nejaky projekt po timoch tak ako na tswp1? Lebo ked citam starsie fora tak sa robil projekt po timoch. Len tento rok ste tu robili daco ine ako tak citam...

Marek_Baranica:
nechod tam

Peterray:
Preco? Ved konkretne mi povedz co sa tam robilo...

MackoZlesa:

--- Quote from: Peterray on  17.06.2012, 05:52:53 ---Preco? Ved konkretne mi povedz co sa tam robilo...

--- End quote ---

Na zaciatku sme sa rozdelili do dvojic. Kazda dvojica dostala nejake jednoduche zadanie, co mala naprogramovat v ramci cvicenia (napr zadal si do konzoly meno a vyhodilo ti datum narodenin) v IDE Eclips. Na konci cvicenia cviciaci skontroloval zadanie a udelil body. Kto nestihol, dostal menej bodov a dokoncil doma. Neskor sa spojili dvojice do stvoric a nakonci sa zo vsetkych stvoric vytvorili dve velke skupiny, ktore implementovali inforamcny system pozostavujuci z vyriesenych uloch na predchadzajucich cviceniach. TSWP je v pohode predmet s pohodovym cviaciaciam a vrelo doporucujem ludom, ktori maju aspon aky taky zaujem pracovat s webovymi technologiami. Urcite to nie je nic narocne, ak viete aspon trosicku programovat, co ako piatak by mal vediet kazdy.

Marek_Baranica:
no, z dvojice robi realne jeden, zo stvorice 1,5 , z tej osmice dvaja to robia
ako je to na tebe, ale druhykrat bys om si to endal, nema to nic s tswp1 bol som sklamany, lebo dokopy nic nove som z toho nemal. Tam ti aspon havlice porozpraval, spravil sa projekt ale tu len zbuchas a mas, ani nemusis vediet co, dokonca ani sa nemusis zapajat (ale to sa ukaze na vyslednej znamke ze si sa nezapajal)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version