• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

teoreticka informatika

Started by libra2, 06.10.2008, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

petrushka

Quote from: bliky on  04.02.2009, 23:25:50
aproppo, ktori ste si dali na leto "top-hudakovinu" FSS??? ???

keby si vedel o com je to predmet a aka je jeho obtiaznost a nevsimal si len meno Hudak tak by si sa nesmial ale dal si ho tiez. ja ho napr. totiz mam
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

ywetka

aproppo, ktori ste si dali na leto "top-hudakovinu" FSS??? ??? (vraj nejakych 12 ludi bolo prihlasenych, thak cem poznat mena tych frajerov)

asi tak jak vravi peta. FSS je jeden z paradoxne najlahsich predmetov, skripta su skvele, na skusku sa da v pohode naucit cez vikend, zapocet je za jednoduche zadanie, nic viac, nic menej... s TI sa to neda ani porovnat. tak jak teraz je statistika, ze trebars pri prof. urobi 1 z 10, tak na FSS je to tak, ze NEurobi 1 z 20. Samozrejme, Peta mi to neverila, kedze pozna moju naklonnost k prof. predmetom, ale opytala sa aj inych ludi a vsetci to len potvrdili... cize asi tak.
Dokonca ti, co si dali TSWP-1 so mnou budu mat viac roboty, ako ti, co si dali FSS, nakolko na TSWP bude treba minimalne robit zadanie, ktore zaberie aspon nejaky ten cas... na FSS ale netreba robit takmer nic.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Ing. nemtom

ja sa tesim na tswp s tebou, nikdy by som nevymenil ywetku za hudaka :D :D
brix will be shat

MKI

Quote from: ywetka on  04.02.2009, 22:37:03
Quote from: MKI on  04.02.2009, 21:39:22
myslim ze keby ludom nezalezalo co snimi bude dalej na skole tak uz davno sa dozvie co si kto onom mysli ... ak to nahodou uz nevie :)

coby nevedel, ale ma na salame... inak sa na tejto skole ani neda, cloveku zhrubne koza ci chce, ci nechce, vidim to aj na sebe.
ci myslite, ze keby mu to teraz niekto povedal, tak je z neho psychicka troska? :D I don't think so, ale mozte skusit  ap

neviem ci by sa zrutil kazdopadne pocuvat kazdy den jasne nazory nci prijemne teda :D
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

nekonecno

taka otazocka...uz mate zapisane znamky z TI v is student? hocikto...
I do extend Student class and implement Developer interface ;)

MKI

a podhlasujte sa kto tam uz nema co hladat....
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

joker

Quote from: MKI on  05.02.2009, 04:00:49
a podhlasujte sa kto tam uz nema co hladat....

s tym suhlasim

Ing. nemtom

Quote from: nekonecno on  05.02.2009, 02:43:52
taka otazocka...uz mate zapisane znamky z TI v is student? hocikto...

mam
brix will be shat

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

marjan

aproppo, ktori ste si dali na leto "top-hudakovinu" FSS??? ??? (vraj nejakych 12 ludi bolo prihlasenych, thak cem poznat mena tych frajerov)

dude ... ja som si to dal :P

mishelka

no.. ako som uz parkrat povedala, v strese sa podavaju najlepsie vykony, cize stresujte si kolko chcete, pomaha to uceniu :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

BCAA

Quote from: mishelka on  05.02.2009, 18:41:44
no.. ako som uz parkrat povedala, v strese sa podavaju najlepsie vykony, cize stresujte si kolko chcete, pomaha to uceniu :D

hej len ci si potom clovek pamata ked vystresovany sa ucil :)   teda pamata....ci v tom najde mozne buduce vyuzitie :D

JCube

Quote from: mishelka on  05.02.2009, 18:41:44
jj...a dozijes sa tak 30 :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

ondY.ke

no piatopk poobede uz by sa mi trebalo zacat ucit... idem pozerat emine spracovane papiere ;)
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

tak tak, a z tych papierov u hudaka neobhajis, ale ked budu skupiny tak ako doteraz, k hudakovi ani nedojdes :D
brix will be shat

ondY.ke

jak nedojdem? :D:D joj more dvaja strasiaci!!! kapu ty uz vlastne mas tu skusku ci nemas? :D
http://ondytown.myminicity.com/ - everybody support my town!!!! we build this city on rock 'n roll!!!!

Ing. nemtom

more hudak s tebou pozameta kancel, ja uz mam
brix will be shat

rolin21

za ako dlho sa da naucit to blbe TI ?? ... treba vediet aj dokazy, alebo staci vediet tie vety ???

bliky

Quote from: rolin21 on  06.02.2009, 19:56:08
treba vediet aj dokazy, alebo staci vediet tie vety ???

skus si odpovedat... :evica:

rolin21

Quote from: bliky on  06.02.2009, 20:04:40
Quote from: rolin21 on  06.02.2009, 19:56:08
treba vediet aj dokazy, alebo staci vediet tie vety ???

skus si odpovedat... :evica:

z coho vsetkeho si sa konkretne ty ucil na skusku ?? .. skripta lebo tie poznamky od eminky ?

Ing. nemtom

poznamky stacia na korecka, ak chces ist na istotu aj u hudaka musis vediet aj ullmana
brix will be shat

ondY.ke

LM

ale nestresuj, stihnes sa to naucit a prejdes na skuske,
len si nad to sadni tak na 48 hodin a budes vediet na skusku v pohodicke.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

ondY.ke

:D:D:D psychopat si lukas ne taky :D