FEI archív 2013/2014 > 4. ročník

Externé štúdium

(1/2) > >>

RelPel:
Pekný deň prajem.

Študujem aktuálne aplikovanú informatiku externe. Keďže nám neotvárajú informatický odbor externou formou, chcel by som sa vás opýtať, ako je to s denným štúdiom. Pracujem na plný úväzok a tak sa pýtam ako je to časovo náročné. Je potrebné chodiť na všetky prednášky? Pomohlo by mi vedieť koľko prednášok/cvičení cca je nutné absolvovať povedzme za týždeň... Prípadne by pomohol nejaký rozvrh... Zaujímam sa o odbory Aplikovaná informatika (v andlickom jazyku) a Informatika.

Vopred vďaka,
RelPel.

xxx3:
Informatika - predmetov je 5. Cize je 5 cviceni za tyzden, Na prednasky nemusis chodit vobec, su nepovinne. Jedno cviko ma hodinu a pol. Takze zalezi od toho aku mas pracovnu dobu. Tie cvika su vacsinou tak, ze da sa mat tych 5 cvik z krku za 2 dni. Ved si pozri maisportal a rozvrh.

tommy-sv:
Niektore cvičenia aj odpadnú, takže to môže občas pomôcť. Ale mňa osobne štve ak mi povinné cviko nedá nič a pritom ešte musím riešiť zadanie, niekedy tímové. Takže sa možno popýtaj minulých/súčasných študentov na to, ako zhruba vyzerá daný predmet.
Daktorí cvičiaci si potrpia na ospravedlnenky, iným zas stačí dať mailom vopred a nechcú ani dôvod. Môžeš tak vynechať 2-3 cviká z predmetov kde ti to nebude chýbať.

RelPel:
Diki moc za opdpovede.

RelPel:
Zdar.

Mám novú otázku. Povinne voliteľné predmety na informatike sú vždy otvorené všetky? Budem sa vedieť reálne zapísať na hocičo čo ma zaujíma (Administrácia HP-UX, databázy, SAP)?

Dik.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version