FEI archív 2007/2008 > 4. ro?ník

Skuska MaS :)

(1/8) > >>

Marek8:
Tak dnes bol prvý termín z MaS, tak by sa patrilo podeliť z ostatnými.

1. Odveďte algoritmus modelovania pre spojité systémy. Tz napísať algoritmus a na príklade ukázať, ako som sa k nemu dostal. 20b
2. Čo chápete pod pojmom dynamika LS v rámci úrovne log. členov a medzireg. prenosov. Rozoberte problematiku straty impulzov. 20b
3. Čo patrí do výrobnej dokumentácie. 15b
4. Aký je rozdiel medzi analytickými a simulačnými metódami v štúdiách systémov. 15b

Totál zabité otázky. Strhávanie bodov a-la pgI, t.z. pár chýb a z 20bodovej otázky bolo 5 bodov. V prvej otázke bolo najmä treba to odvodenie, nestačilo len samotný algoritmus. Druhá otázka zabitá, čakal som hazardy, stratu impulzov som ani nevidel. Tretia otázka v poho, a pri štvrtej bolo treba aj uviesť algoritmus modelovania a simulácie na ČP.

JBull:
Dnes to bol dost riadny odjeb...este horsie nez na PG

UnderTaker:
Moje doplnenie k otazkam:
1. Odvodte Eulerovu metodu(RK 1. radu) - je to hned pod obrazkom za tym algoritmom co chcel popisat. Trebalo vediet aj nejaky priklad a vypocet a az tak ten algoritmus.
2. Tie straty impulzov su tie 3 obrazky na konci kapitoly 2.3, ktoru dopisoval na 11 prednaske ci ako. Dolezita bola aj ta rovnica co tam je a trochu pokecu o oneskoreniach a hazardoch.
3. Schema vyrobneho procesu a popis konstrukcnej a technologickej dokumentacie. K technlog. dok chcel nejaky podrobny popis postupov vyroby ci jaku mariu (to co bolo v tych skriptach mu nestacilo) a ze konstr. dok. je vykresova dokumentacia.
4. Tam chcel nazaciatku tie 2 vzorce pre ratanie difer. rovnice analyt. metodov a CP. A dolezite bolo ze jedno je pomocou matematickych metod ratane a druhe je vlastny experiment(simulacia). Ja som za ten algoritmus modelovania a simulacie na CP nedostal ani bod pretoze povedal ze to je zbytocne ze chcel vidiet nejaky vlastny pokus?!(nieco podobne ako ta frekvencia omega v skriptach ale tam je k tomu 1 veta tak neviem).

Doobeda co sme tam boli 15 tak zrobila mensia polka aj to boli len 2 D, zvysok E...vsetkym co sa chystaju na MaS hf&gl:)

kerekes:
Hmm ako ja neviem cimto, ale mal som odpovede urobene na kazdu otazku a myslim ze tam aj bolo vsetko co malo byt vratane eulerovej metody, a straty impulzov, vzorce obrazky (asi 3 strany zapisane). Po pisomnej casti som bol celkom spokojny az na tie otazky co dal ale budiz. Cakal som to tak na A - C v najhorsom pripade.
Ale pan Sujansky to tam zacal opravovat.... a za kazdu malicku drobnost (neoznacena os,...) strhaval tolko bodov, ze nakonci to vyzeralo jakeby som tam dokopi nic nemal. Nakoniec bolo D 63.
Neviem cim to bn.
Ale ta hlavne ze je, len k tym 4 ackam na tej strane v indexe moc nepasuje. ak: .

Johny Bravo:
dal som tahak na ftp.. nie je tam vsetko, preto ucte sa z prednasok (ale ani to nestaci hehe)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version