FEI archív 2008/2009 > 3. ro?ník

Bakalarska praca

(1/195) > >>

diacon.mex:
Ma tu niekto z Vas bakalarku u ing. Balaza? Alebo bakalarku ohladom bezpecnosti  :police:(moze byt aj s inym konzultantom)? Napiste mi prosim spravu, nech sa nejak spojime.  br Dakujem.  ;)

hubertus:

--- Quote from: diacon.mex on  11.10.2008, 17:42:26 ---Ma tu niekto z Vas bakalarku u ing. Balaza? Alebo bakalarku ohladom bezpecnosti  :police:(moze byt aj s inym konzultantom)? Napiste mi prosim spravu, nech sa nejak spojime.  br Dakujem.  ;)

--- End quote ---
ehm .. no  ja pri nom robim .. a oficialny nazov je tusim Bezpecnost v bezdrotovej komunikacii

fluQe:
ODKAZ PRE : Anna Petrášová
Zajtra konzultacia s ing.zahrom cca 9:00 v PC centre na 2.poschodi ma kancelariu.
AK ju niekto poznate pls reply odkaz! caw

diacon.mex:
Chcem sa spytat, ci uz niekto maka na bakalarke... (lebo mne sa akosi este len vybera tema)... a neviem ci to stiham, ked este ani neviem co to ma byt... mohli by sa vyjadrit aj absolventi, (nechce sa mi citat cely archiv) ze ako to vidia oni. Kedy staci zacat a tak... Dik ;)

ywetka:

--- Quote from: diacon.mex on  17.10.2008, 20:10:54 ---Chcem sa spytat, ci uz niekto maka na bakalarke... (lebo mne sa akosi este len vybera tema)... a neviem ci to stiham, ked este ani neviem co to ma byt... mohli by sa vyjadrit aj absolventi, (nechce sa mi citat cely archiv) ze ako to vidia oni. Kedy staci zacat a tak... Dik ;)

--- End quote ---

stihas, co bojis. tema sa aj tak vacsinou upresnuje (resp. stanovuje uz oficialne) az v januari, dovtedy to mozes stokrat zmenit. tento semester mas na to, aby si si cca nastudoval nieco k problematike, resp. si zvolil sam, co chces asi tak robit, to je ak mozem poradit najlepsia cesta.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version