• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZSI

Started by esperian, 29.09.2012, 00:37:46

« predchdzajce - alie »

esperian

Nahodou nema niekto prednasky z tohto predmetu ??

Stardox

Tak okrem tych prvych dvoch, co su na stranke moodle, nie.

orsi

nahodou niekto daval pozor na cviku, že čo konkretne tí 4 ludia v teame robia. programator kódi, jeden piše dokumentaciu a tí zvyšní dvaja "analytik" a manager robia čo?

veteran

U nás na cviku bola reč o troch ľudoch v teame...

orsi

tak traja  ;D čo ja viem, ja som nevnimal

Tren

analytik navrhne, programator urobi, a treti to zachyti na papier ..aspon taka je moja predstava

veteran

jj, tak.

Analytik má vypracovať analýzu riešenia programu. Toto odovzdá programátorovi, ktorý to nakódi. Ten tretí urobí komplet dokumentáciu - všetky omáčky okolo toho + systémová a používateľská príručka.

orsi

su niekde temy vypisane či mame svoje vymyslet? a mne sa zda že 4ria su v teame. asi to ma každy cvičiaci inak.

veteran

orsi

diki, som zabudol že je to na hrone.

xxx3

u Copjaka sa to robi vo stvoriciach, jeden je manazer - ten komunikuje s cviciacim a dohliada aby vsetci robili to co maju ... a zvysnych troch ste tu popisali

xxx3

tie diagramy, ktore treba dat do dokumentacie sa daju vygenerovat z nejakeho kodu ?
Lebo Copjak hovoril, ze "povedzte analytikovi aby vam vygeneroval tie diagramy, ktore budete potrebovat do dokumentacie"

veteran

Quote from: xxx3 on  01.12.2012, 17:56:12
tie diagramy, ktore treba dat do dokumentacie sa daju vygenerovat z nejakeho kodu ?
Lebo Copjak hovoril, ze "povedzte analytikovi aby vam vygeneroval tie diagramy, ktore budete potrebovat do dokumentacie"
Vygenerovať sa dá diagram tried (v Power Designeri).

Generovať sa nejako dajú aj PDM a CDM z SQLka, ale ako sa to robí v Power Designeri, som neprišiel. Ale keď máš v PD urobený CDM, tak si vieš nechať vygenerovať PDM.

xxx3

a ostatne uz treba robit manualne, hej ?  >:(

veteran

Quote from: xxx3 on  01.12.2012, 19:56:01
Silne pochybujem, že existuje taký smart SW, ktorý by pochopil logiku implementovaného IS natoľko, žeby dokázal vytvoriť nejaké zrozumiteľné a zmysluplné diagramy...

Takže manuálne  ;)

Havran

Quote from: xxx3 on  01.12.2012, 19:56:01

secky mas robit manualne, sak o tom je pointa ze najpr navrhnes a porobis diagramy a potom sa podla nich kodi
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

matotv

mal tu niekto predtermin s madosom pondelok rano? ak ano tak dajte vediet co bolo a ako to prebiehalo alebo ci vobec bol,vdaka