FEI archív 2007/2008 > 3. ro?ník

Problem s prihlasenim na predmety vyzadujuce prerekvizitu

(1/3) > >>

LM:
Problem s prihlasenim na predmety vyzadujuce prerekvizutu bude vyrieseny nasledovne:

Problem nastal, kedze system na zaklade noveho vydane Identifikacneho cisla studenta nevedel urcit, ci student podmienku prerekvizity splna.

Dodatocne bude system upraveny tak, ze povoli zapis kazdemu studentovy bezohladu ci prerekvizitu splna, ale v druhom kroku budu studenti nesplnajuci prerekvizutu z predmetu vyradeny.

V zastupeni:
doc. Ing. Iveta Zoolotova, PhD., prodekan pre predagogiku
Ing. Marek Paralic, PhD., garant odboru Informatika


Neviem ale kedy bude mozne sa do systemu zapisat, pravdepodobne nastale tento problem u vsetkych predmetov ktore vyzaduju prerekvizutu na skole, takze to asi chvilku potrva, kym to odstrania. Trosku strpenia.

LM

LM:
Uz je mozne sa prihlasovat na predmety

psicho:
ake prerekvizity ? vsak som teraz nastupil do skoly do prveho rocnika :D :D im drbe dozaista ? vsak nemozem mat ziadne prerekvizity :D lolkaci

bliky:
len ma zaujima jak to budu riesit s max. poctom ludi na tento predmet... v systeme sice je uvedene 999 cize neobmedzeny pocet studentov lenze v studijnych planoch ktore su uvedene na http://www.fei.tuke.sk/home/studium/inzinierske-studium/studijne-programy/dokumenty-studijne-plany-2008-2009/informatika.pdf je uvedeny max. pocet 45...

JCube:
imho tak ako sa to riesilo doteraz...priemerom...

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version